Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohh my gosh

jak tak czytam te wszystkie posty o sexie i obciaganiu

Polecane posty

Gość ohh my gosh
panie po 40 to panie z pewnymi doswiadczeniami i naprawde mnie nie interesuje z iloma, dla mnie mozecie w wieku 60 lat spac juz z calym batalionem :classic_cool: ja natomiast pisze tutaj o dziewczetach i kobietach w wieku "licealnym i studenckim" starsze mnie nie interesuja :] to ze x lat temu bylas dziewica majac 20 lat a teraz majac 40 z hakiem spalas z hmmm no wlasnie iloma... to juz nie moja sparwa i jeszcze jedno - nie czuje sie ani gorsza ani lepsza od tych elementow o ktorych tu mowa

Gość ohh my gosh
anais nin - to ze mialay wiecej fcetow? ok ja to rozumiem ale to ze sa takie przypadki ktore tuptaja na imprezy zeby kolejnemu obciagnac i dac sie zerznac w samochodzie to mna po prostu pffffffff i jak o tym mysle to mna telepie, Ciebie to nie rusza??? byc moze nie bo sama taka jestes :classic_cool: hymn?? bardzo chetnie poslucham :) "powoli mam dosyć tych wszystkich kołtunów na tym forum traktujących seks jak najświętszy sakrament(...)" --> to zegnam i nie zapraszam wiecej na topiki poruszajace ten wlasnie temat :) "(...)i trzymających swe bezcenne dziewictwo do 30stki" --> widac ze nie potrafisz czytac ze zrozumiemem, ja mam 20 lat i niestety nie utrzymalam cnoty do 30, jaka szkoda kurwa mac :] moze to Ciebie boli bo akurat jeszcze trzymasz dziewictwo a 30 albo stuknela albo sie zbliza wielkimi krokami lub tez spalas z wieloma i wkurwia Cie ze inne potrafia trzymac cipke na smyczy a Ty nie ;o

Gość ohh my gosh
xyzed to jak to ejst?? ;) chcialabym przeczytac dluzsza wypowiedz na ten temat :)

Gość ohh my gosh
like a broken rose - to dlaczego faceci jednak wola sie nie fatygowac, starac i nadskakiwac nad takimi hmmm ze tak powiem mniej rozwartymi a preferuja szybkie pukniecie na imprezie, a pierdola ze te porzadne sa takie wspaniale, jak to jest??

ohh my gosh -> a tak to jest,że masz po prostu swoje zdanie i zasady na ten temat,których się trzymasz.Nie odpowiada Ci taki typ zachowania bo straciłabyś sama do siebie szacunek,a i zeszmacić się po prostu nie chcesz. I tu chwała Ci za to i wg mojej nieskromnej osoby powinnaś się czuć lepszą. Jeśli innym natomiast takie zachowanie odpowiada i nie widzą w tym nic złego bo to ich sposób na życie ,no to ich wola. O jednym jednak powiny wiedzieć,że w świecie stereotypów generalnie mają przerąbane i traktowane są jako dziewczynki do zabawy w worek ze spermą.

Gość ohh my gosh
wiec dlaczego faceci chca zalewac, taka ktora mialo juz kilku jak nie kilkunastu?? co ciagnie facetow do tych kobiet??

Gość papierochy
ja mialam 5. za duzo?