Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Przegrałam życie.

Polecane posty

Gość wszystkie o tym wiemy
ale tu na forum o czymś takim nie piszemy ! :D czyli TY jednak wygrałaś ! :)

Powiedz kiedy, coby świeczki zapalić w terminie ;) Kłamczuchooo ! Piszesz tu czyli wszystkie zwycięst5wa są PRZED TOBĄ a o jakichś porażkach zapominasz ! Piszesz, żyjesz i .. wygrywasz ! :)

Gość marabalka
Boże ten frajer tu tez jest Widze ze ich jest pełno-takich frajerów Tak dziewczyny wiecie przegrałam życie bo nie chce ślubu i spałam z 1chłopakiem a mam 23lata Ma racje przegrałam je, musze zaczac korzystrac z zycia-puszczac sie haha z takimi jak Piotrus pan

Mam gdzieś Wasze dyskusje. Ponieważ swoje powiedziałam, temat uważam za zamknięty, a resztę wypowiedzi zgłaszam do usunięcia.

Chodzi mi o wypowiedzi nie związane z tematem i nie skierowane do mnie. Na jakieś bezsensowne dyskusje można sobie założyć nowy temat albo przenieść się na gg. Dziękuję za uwagę.

Gość marabalka
buhahaha nie od koleżanek od takich wspaniałych facetów jak ty hah

Wiemy ! autorkę zgłaszamy do usunięcia, gdyż jest cholerną egoistką ! nawet na forum pisać nie chce :( :D

Gość marabalka
Kobieto nie użalaj sie nad sobą tylko wez sie w garśc Nie tylko ty masz przejebane życie Jak kolega wyżej napisałam ja je juz całkiem przegrałam Za dużo sie po prostu puszczałam z ciapatymi arabami i tego typu syfem

W sumie to w tej chwili mnie nie obchodzi, kto ma gorzej niż ja - być może jestem egoistką. Piotruś nie wymądrzaj się i z żadnymi mirabelkami czy jak jej tam mi nie wyjeżdżaj. Masz coś do niej - to nie tutaj.

Ale sens mojej wypowiedzi wcale nie jest taki, że się użalam. Ja po prostu zrozumiałam, że popełniłam wiele błędów. Nie los mnie ciężko potraktował, tylko ja sama. I szczerze mówiąc w chwili obecnej Twoje broblemy są mi obce, dalekie i niezbyt mnie obchodzą...

Żeby zobaczyć to na własne oczy, żeby się oczyścić, żeby zebrać opierdol od innych??

Nie chodzi o to, że mnie w ogóle nie interesują. Wręcz przeciwnie - jak tylko posiadam odpowiednią wiedzę albo możliwości to staram się pomóc każdemu. Nie obchodzą mnie w tym temacie, tym bardziej, że czyjeś nieszczęścia wcale nie sprawiają, że ja czuję się lepiej. A skoro Ciebie moje problemy nie obchodzą, to możesz wyjść. Stało się to, że przzejebałam wszystko przez własne podejście, charakter, działania, kłamstwo. Do dupy jestem i tyle.

Gość gadułkaaa
wiemy pewno facet cie rzucil z twojej winy a ty go dalej kochasz Masz racje przejebałas sobie życie

Fajnie, że tak nisko mnie oceniacie... Jak problemy, to od razu facet... Idę spać, dobranoc.

Gość holahola
narazie

Gość tylko ja nie
"wszystkie o tym wiemy" ;) chyba "kiepski" termin "wybrałaś", jeśli tak ci się wydaje ... Ale, wybierając cytaty, jeśli przez twoje "kłamstwo, charakter, działania" to tylko się cieszyć , że przegrałaś ... Chyba, ze napiszesz co innego i inaczej siebie przedstawisz ... Bo .. Ty przegrałaś ,, Ktoś wygrał ... I ... ?

Gość holahola
a ja w totka

Ej, doła wczoraj miałam i chandrę :) Dziś już dobrze :D Więc nie wyciągajcie tego w górę :)