Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florek

Jaki obwód penisa uważacie za satysfakcjonujący ?

Polecane posty

Florek niestety nie mogę ci podniesc ego :O u mnie najbardziej podniecającym miejscem męzczyzny jest niestety jego mózg :O ten umiejscowiony w głowie na karku ;) Przykro mi :P

Pytam na poważnie. Jaki obwód w stanie erekcji powinien mieć według was penis aby był OK ? Podajcie szacunkowe wartości.

Florek kurwa już drugi dzień wałkujesz ten temat zboku... :o kompleksy masz jakieś czy co?

to musiałoby kretynsko wyglądac jakbym przed seksem poprosiła aby dał sie zmierzyc :O

Meaaa, to nie jest ten sam temat. Przeczytaj uważnie tytuły. V33, nie proszę żebyś mierzyła penisa swojemu facetowi. Pytam jaki mniej więcej obwód penisa jest dla was - kobiet, satysfakcjonujący ?

Ułatwię mam życie. Średnica 3 cm, oznacza obwód 9,4 cm. Średnica 4 cm, oznacza obwód 12,6 cm. Średnica 5 cm, oznacza obwód 15,7 cm. Chyba robi wam różnicę czy penis waszego partnera ma 3 czy 5 centymetrów średnicy ? Spróbujcie oszacować jaka grubość penisa jest dla was OK.

próbowałaś Okazało zie że mieczyk Zygmunta też znalazł zastosowanie :D

Gość jedenasty dzien dupy
koń trolla...mordujesz mnie tymi fotkami :D

A jednak plotki są prawdziwe. Mężczyźni w rzeczy samej są bardziej odważni i otwarci niż kobiety.

Jeśli to tylko plotni i pomówienia, to udowodnij to. Spróbuj odpowiedzieć na zadane przezemnie w temacie pytanie. Jaka grubość cię kręci ?

Maniek, jak mówi Pismo - "Nie sądź abyś nie był sądzony". Daj im trochę czasu.

nie znam odpowiedzi :O nie mierze nikomu fiuta :O Mam orgazmy sutkowe wiec własciwie nie ma to dla mnie znaczenia :D:D:D [uwielbiam to okreslenie]:D:D:D:D:D