Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florek

Jaki obwód penisa uważacie za satysfakcjonujący ?

Polecane posty

Florek podaj swój wymiar a ja ci powiem czy mnie satysfakcjonuje oki?:classic_cool:

jak każdej :classic_cool: ja tylko mowie, co lubie, nie mowie, ze nie boli :)

Gość tak szczerze
chyba cie chlopie pogielo...pokaz mi kogos kto ma 5cm srednice penisa...a trzeba dodac,ze penic nie jest idealnie okreagly

a to trzeba było mówić że prace licencjacką piszesz i badania robisz no kochaaaaany!!!! Jak tak to chyba się zastanowię głębiej nad odpowiedzią :)

Laseczka_aneczka, dziękuję Ci. Jesteś drugą osobą która się odważyła.

nie wiem w czym dziewczyny widzą problem i nie chcą nic napisać, wstydzą sie tego co lubią, nie rozumiem, a gdyby ktos zapytał z czym lubicie gofru, z dzemem czy bitą smietana to też zadna nic by nie napisała? przecież obwód penisa to coś normalnego...

Florek (teheran2008@wp.pl) V33, ja nie założyłem tego tematu ze względu na swoje ego, tylko dla celów statystycznych. Mój wymiar możesz znaleźć w tym temacie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3845245 :O fajnie moje preferencje tez gdzies znajdziesz na kafe :O

widzisz Florek jakie to wszystko nieużyte? żadna nie chce pomóc w słusznej sprawie

Nie jest źle. Turquoise, Laseczka_aneczka i Like a broken rose pomogły. Na podstawie podanych przez nie wartości wyliczyłem że średni satysfakcjonujący je obwód penisa to 13,7 cm.

Czarna Pistacjo, jak to co ? Moją wdzięczność. Może za jakiś czas ja pomogę ci w innym temacie..

wygraną jest wycieczka po największych miastach europejskich od Sankt Petersburga przez Rio de Janeiro po Gorzów Wielkopolski :D

Florek musze zagiąc Twoje ego :O jesli uwazaasz ze kobiecie do satysfakcji potrzebny jest rozmiar penisa to nigdy jej nie zadowolisz :O The End :classic_cool:

v33, kobiecie do osiągnięcia satysfakcji nie jest potrzebna znajość wymiarów penisa swojego partnera ale miłe odczucia, owszem, są jej potrzebne.

Brum brum brum, staram się podawać wyniki moich obliczeń w sposób precyzyjny.

Florek a bierzesz pod uwage ze kobieta do miłych odczuc nie koniecznie potrzebuje gruby sprzet?:O