Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klekotkawielka

po co facet po rozstaniu chce sie spotkac????

Polecane posty

Gość klekotkawielka

kilka miesiecy temu rozstalam sie ze swoim chlopakiem (on do tego doprowadzil), teraz chce sie ze mna spotkac, po co? czy powinnam sie zgodzic?

idz to sie przekonasz, jak nei zapytalas wczesniej ludzie, dlaczego traktujecie kafeterie jak wyrocznie, i pytacie tu o wszystko, gdy odpowiedz macie pod nosem?:O nie mowiac juz o tym ze zawsze mozna POMYSLEC skad obcy ludzie na kafe maja wiedziec czego chce twoj byly chlopak od ciedbie :O

Gość onanie
Bezpiecznie pobzykać chce ?

Pewnie chce jeszcze sobie podymać bo tak łatwiej niż kombinować z nową laską

Seksu chce Albo jest niestabilnym emocjonalnie popaprańcem Ale stawiam na seks

Gość Nie wyszło dupkowi
z inną laską i zastanawia się czy czekasz, a nawet jak nie czekasz to czy uda mu się cosik ukręcić na spotkaniu, pogoń łajzę!

Gość bbonifacy
to kużwa jaki problem się jego zapytać wprost dlaczego chce się z tobą spotkać ? czy to takie trudne ? pytając na forum nie poznasz odpowiedzi.

jesli nie chce z toba ogladac swojej najnowszej kolekcji znaczków bułgarskich ,ani wymienic sie etykietkami z zapałek...to pewnie chce nawiazac na nowo relacje z toba:P:P:P:P z tym ze nie wiadomo czy ty tego chcesz?

Gość oni zawsze chca tylko sexu
:P wspominkowego hehhehee Łatwiej dymac na starej

Gość onanie
wkurzona no i co to nie możemy już radzić z dobrego serca ???

Gość bbonifacy
można z dobrego serca radzić ale z głową ! i nie wyładowywać swoich frustracji i niepowodzeń życiowych na karb płci przeciwnej.

Gość onanie
boni z dobrego serca radzić można jak się go ma :)hheheh ja na przykład nie mam i radzę kierując się mózgiem (w formie szczątkowej )

"juz tu bylo pare takich osob ktore mialy zal do kafeteriuszy ze im dali zle rady i sie do nich zastosowaly" wkurzona, poważnie? :)

Gość klekotkawielka
ale skoro sie rozstalismy to po co jeszcze ciagnac to?? dla mnie to tylko bol..spotkac go znowu i traktowac jak kumpla

Gość Dias
Hmmm - ogromny ból jeżeli się coś czuło do tej osoby wcześniej. Uważam, że warto się spotkać. Można porozmawiać, upewnić się co do wcześniejszych decyzji. Ja chciałem sie spotkać z moją Ex - ona nie chciała. Z tym, że zaproponowałem się spotkanie czuję się świetnie -nieważne jaka była jej odpowiedź. Ważne że zrobiłem to co czułem, co chciałem. Wiem, że zrobiłem wszystko co mogłem by nasze stosunki wróciły na właściwą drogę. Nie chciała - trudno, ona podjęła tą decyzję.

Gość klekotkawielka
dias..ale kto zerwal? ty czy ona? i dlaczego wlasciwie chciales sie spotkac? chciales byc jej kumplem?

Gość zawszemądra
tylko sexu!!!! jest ciekawy, czy nadal czekasz i myslisz im dluzej bedzie Cie zwodzil tym dluzszy czas minie, zanim poznasz kogos innego, kogos napawde wartosciowego. w tym czasie ON bedzie mial Ciebie i bedzie szukal dalej TEJ INNEJ. o to im chodzi

Gość Purpura9
Heh jak ja bym chciała żeby ex zaproponował mi spotkanie:):), ja oczywiście nic mu nie proponuję:).

Gość Dias
Ja zerwałem. Moja Ex była zaciętą egoistką. Nie wytrzymałem tego. W czasie rozstania powiedziałem jej prosto w oczy co uważam, co myślę o jej zachowaniu i dlaczego rozstanie. Ona zachowała się jak zwykle, czyli urażona księżniczka. Kilka miesięcy później zaproponowałem spotkanie. Ona początkowo się zgodziła, a potem przekładała w nieskończoność. Tak więc ostatecznie do spotkania nie doszło. Chciałem abyśmy mogli ze sobą rozmawiać. Do tej pory jest miłością mojego życia. Chciałbym móc się z nią spotkać, pogadać, dowiedzieć się co u niej słychać. Być z nią nie chcę, charakter u człowieka się nie zmienia i wiem że bym się męczył. Nie chcę się z nią spotkać dla SEXU!!! Mam koleżankę tylko od tego, która jest dużo lepsza od Ex w tej kwestii. Nie brak mi tego. Brak mi uczucia, które mam/miałem do Ex.

Gość Dias
Jak już powiedziałem - z Ex nie chcę być. Kocham ją jeszcze, ale nie będę z nią szczęśliwy. Uczucia to nie wszystko. A co w tym złego, że mam znajomą chętną na sex ze mną? Jestem przecież sam. Ja nie chcę od Ex uczuć, ja od niej niczego nie chcę. To ja żywiłem do niej uczucia. Tęsknie za tym stanem, kiedy mi zależało. Tylko tyle.

Gość dfgdsgdfgsdfg
Dias - rozumiem Cię... też tęsknie za tym uczuciem, co nie znaczy że chciałbym teraz wracać do kogokolwiek... Takie trochę smutne uczucie, ale cóż zrobić :) Ale mogę śmiało powiedzieć, że wszystkie moje kobiety, czy te które mnie kopnęły w dupę, czy te które ja kopnąłem, były naprawdę wspaniałe i bardzo fajne - tyle, ze niektóre tak się zaniedbały, że nawet mi wspomnienia z nimi ciężko przychodzą do głowy na ich widok ;)

Gość Dias
Dokładnie tak, trochę takie smutne uczucie. Moja Ex po rozstaniu również się zaniedbała. Po naszej - klasie widzę, że wraca do tego wyglądu jak przed rozstaniem, czyli jest u niej lepiej. Moja Ex też była naprawdę fajną dziewczyną, tylko strasznie egoistyczną :(. Gdyby nie to, gdybym miał więcej doświadczenia z kobietami to bym się z tym może uporał, a tak to poległem. Na rozstaniu mówiąc jej wprost co mi się nie podobało i dlaczego to wszystko miałem iskierkę nadziei, że zauważy to co ja i że zacznie się starać a nie jak do tej pory tylko mówić i mówić i mówić i .... Niestety pomyliłem się. Szkoda mi tego, bo bardzo mi zależało. Jeszcze 2 miesiące i minie rok od rozstania.

mi zdarza się czasem iść na kawę z jakimś byłym, bez podtekstów :) To swietni faceci, lubię z nimi rozmawiać, każdy ma spore poczucie humoru, w razie potrzeby mogę na nich liczyć :) I cieszę się, że dalej się lubimy. A że nie wyszlo bycie razem...cóz...

Gość dias jak ty masz na imie pliz

Gość klekotkawielka
kurde, ale takie spotykanie sie z bylym na kawie nie jest do konca normalne, bo po co, nie wiem...a juz szczegolnie jak sie w srodku nadal kocha...a poza tym madre jest stwierdzenie, ze 'tesknimy za wyobrazeniem o czlowieku a nie za tym czlowiekiem'