Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opiekunkaDziadka

co byscie zrobili??

Polecane posty

Gość opiekunkaDziadka

Opiekuje sie pewnym dziadkiem. Wczoraj bylismy w perfumerii bo chcial kupic dla siebie perfume, wiec kupil. Powiedzial ze mi zez kupi, ja mu powiedzialam ze nie chce ale on jednak mi kupil, podziekowalam mu i pojechalismy do domu.Po jakiejs godzince pyta sie mnie ile kosztowala jego perfuma i ile moja (jedna kosztowala 20euro) No to mu powiedzialam a on na to " aha to nie spiesz sie pieniadze mozesz oddac mi jutro".....oglupialam....co robic?opddac mu czy nie???

hahaha dobry dziadek powiedz ze nei chcialas perfum i mu je oddaj albo zaplac jak ladne sa i chcesz je zatrzymac

Gość Oddaj mu
Ten perfum. Powiedz, ze wcale nie prosilas go o to by Ci go kupował. No ale jesli dziadzio ma problemy z pamiecia - no to wtedy bedzie problem. Bo wiem , ze starsi ludzie potrafia z sekundy na sekunde miec inne zdanie i wypierac sie czegos o czym pare min wczesniej mowili.

Nawet jakby były ładne, to bym wolała pójść jeszcze raz i sobei kupić. A tak to oddaj mu i niech sam się nimi perfumuje ;) A w ogóle ona ma jakieś zaburzenia, problemy z pamięcią czy coś takiego?? Bo jeśli tak, to mogłoby go tłumaczyć. A jeśli nie, to jakiś posrany jest...

A tak przy okazji jak zwykle nie odpuszczę: nie ten perfum, nie ta perfuma, tylko TE PERFUMY!! W polskim języku to słowo nie ma liczby pojedynczej.

Gość opiekunkaDziadka
jesten przekonana ze klopotow z pamiecia on nie ma. Perfuma mi sie podoba bo sama ja sobie wybieralam (tak mi kazal) Jak wyszlismy ze sklepu to mu dziekowalam a on powiedzial ze nie ma sprawy, kocha mnie :) i cieszy sie jak ja sie ciesze. stary chuj

Gość ludzie ONE perfumy
a nie żadnen perfum! Gadacie jak z Kiepskich :o

Gość opiekunkaDziadka
jejku czepiacie sie szczegolow! SORY Perfumy mi sie podobaja

Gość opiekunkaDziadka
??czyli mam oddac...??

Gość
powiedz żeby CI potrącił z pensji :D na pewno zapomni