Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Hope ja ma jeszcze na dzwonek will.i.am - I Got It From My Mama i teraz mam dylemat który ustawić ;-)

Czesc dziewczynki👄 przepraszam ze mnie tu ostatnio nie bylo ale nie mialam kiedy... ciagle sie uczylam... wczoraj w ogole kompa nie włączałam bo miałam gorączkę i leżałam w łóżku bo myślałam że mi głowę rozsadzi... Ale dzisiaj juz jestem i widze że kilka stronek zapisanych :):) Sexy Lady>> mi też sie wydaje że jeszcze cos tam szalejesz jak on do Ciebie napisze ale widzę też że się starasz więc nie jest źle;););) Dzisiaj byłam na zakupach poszukac sobie sukienki na wesele i jak zwykle nic nie znalazlam kurde ja to chyba sukienki musialabym sobie na miare szyc😠

dziewczyny mi sie oby dwie podobają piosenki,jedną bym dała na męża a druga na na przyjaciólke hi hi ,to zalezy kto często dzwoni.I wiecie co pierwszy raz je słuchałam nie znam wogóle,a teraz chciałam ściągnąc przez emula i mi nawet tego nie znalazł.to jakaś nowość?

a tak na marginesie wysyłam zołzom fotki ze slubu... nie mam zapisanego maila kahy i sexy - więc szybko poprosze!!!!! a tak w ogóle to gg mi nie chodzi 😭 nie wiem czemu

Dziewczyny, przeczytalam, ze tu moge opowiedziec, ze moj facet mnie zle traktuje, nie chce go stracic ale chce zeby posiwecal mi wiecej uwagi... a on jak sie poklocimy wogole sie nie odzywa do mnie, mam wrazenie jakbym go nie interesowala...a ja chce z nim byc i jak mamy dobre czasy to wtedy jest naprwde fajnie, a moze on tylko udaje? mowi mi dosc czesto mile rzeczy, ale czsami mysle, ze mnie olewa konkretnie..

Hej:) Ojj poczytalam ze tutaj uchodze za niewyzyta kocice:D Wiecie co...od 2 dni dzwoni do mnie koles,ktory chcial byc ze mna(chcial mnie rozniez bzyknac) i zali sie ze mu z kolejna nie wyszlo...A ja kurva jestem za mila zeby mu powiedziec zeby mi gitary nie zawracal swoimi lamentami😠 I dzisiaj ma znowu dzwonic...zeby pogadac,wrrrr Wezcie zesz mnie palnijcie w glowe zebym nie byla taka glupia i nie robila za PCK albo psychologa:o A tak w ogole Kaha-wszystkiego najlepszego Sexy-powodzenia na studiach Hope-aa Tobie buziak😘 Irrenka-ja tez chce maila z dzwonkami;) i ze zdjeciami ofkors:p Kogos ominelam?:classic_cool:

za pare minut wysle Ci mailem. Ja mam werse elektroniczną i papierową... od tej drugiej zaczynałam...

czwóreczka zdjęcia juz powinny byc u Ciebie na mailu, dzwonki równiez wysle :-D Weź temu kolesiowi powiedz prosto z mostu, że nie masz ochoty wysłuchiwac jak mu z lalunią nie poszło, że jak ma cos bardziej interesującego do powiedzenia to chętnie posłuchasz, ale na pierdoły nie masz czasu!!!!!!!!!!!!!!!

sexy do Ciebie mi nie chcą maile dojść, przychodzi mi wiadomośc zwrotna ... daj poprawnego maila, albo opróżnij skrzynke ze śmieci!!!!!!!

A moja psiapsiola mi wczoraj pow.ze on chce krecic ze mna i specjalnie dzwoni, pyta dlaczego juz go nie zapraszam do siebie ..i ze pewnego dnia powie mi cos w stylu: "Wiesz...te wszystkie panny sa wspomnieniem, ty zawsze bylas i wysluchalas,pomoglas" fagas.Jak dzis zadzwoni to sie rozlacze:p Juz sprawdzam mailaaaaa

Czwóreczka ta Twoja kumpela chyba sie za duzo bajek w dzieciństwie naogladała :-D ja bym nie liczyła na to ... ale nie bądź zbyt surowa, ...pamietaj słodka jak brzoskwinka, ale z twardą pestką :-)

Gość samotna trzydziecha
Irrenka dzieki za fotki :) na razie je otwieram. Czwóreczka, facet pewnie nie ma komu się wyżalić więc dzwoni do Ciebie. Może tez tak być że próbuje wzbudzić Twoją zazdrość a jednocześnie mieć powód do rozmowy z Tobą. Kiedyś mój były (z którym się pokłóciłam) wstawił sobie na gg link do zdjęcia z jakąś laską. Nie twierdze że to było "dla mnie", ale w sumie dość dziwne zachowanie jak na niego bo nigdy takich rzeczy nie robił.

Gość samotna trzydziecha
irrenka slicznie wygladałas :) Sukienka jest śliczniusia :)

ale zajebiaszcza ksiazka!! nie moge sie oderwac! widze, ze to co robilam to jest zle i musze to natychmiast zmienic jak nie chce stracic faceta na amen;p az dziw ze wogole ze mna wytrzymal az rok czasu;p hahaha czas na ostre zmiany:D dziekuje za ta pouczajaca lekture!!

Czwóreczko dziekusi za życzonka .Przydadzą się ;-) Irrenkko ,ja tez miałam robione zdjęcia ale twoje są rewelacyjne ty zołzo jedna aż ci zazdroszę,ten fotograf to normalnie miał super wizje na te różne pozy. Co do familii próbowałam policzyć hi hi ale mi sie troszke pokićkało doliczyłam do 81osób :-) Skąd wzieliście tego ogromnego psa do zdjęć???? Co do was to bosko ,takiej kobitki jak ty to rzadko się spotyka.Piekna. Aha i jak mozesz to wyślij ten miuz na maila.

Sexy równiez gratuluje magisterki :):D i olej tego bałwana i słuchaj się irrenki ona Ci dobrze radzi:P:D Kaha- wszystkiego naj naj z okazji rocznicy Ślubu 😘 Życzę Wam dużo spokoju, życzliwości, zrozumienia i bardzo bardzo dużo szczęścia 😘 Mógłby mi ktoś gdzies napisac kto to Szalona trzydziecha?? z Góry dzięki :):D:D:D Czwóreczka- przejmujesz się tam jakimś gosciem:D powiedz co myślisz i tyle :D

Irrenka- jestem zachwycona zdjęciami :D jak dla mnie to to powinno być nielegalne aż tak bardzo bardzo Ślicznie wyglądac :D echh piękne fotki :D i Nawet znalazła się tam Pani, która była ze mną na wycieczce :P:P:D

heh łoj dziewczyny...Ja tam zadnych blizszych stosunkow z nim miec nie chce.Chce sie wygadac chlopak i tyle:D Ale moja cierpliwosc ma swoje granice hihi Irrenka-doszly doszly,ale powoli mi sie otwieraja:) OGladalam te Gwiazdy tancza na lodzie- Jola Rutowicz mnie zalamala:o Jakos wiedzialam ze po niej mozna sie wszystkiego spodziewac,ale kiedy swojego partnera nazwala "krasnalem"i nie chciala z nim tanczyc,temu chlopakowi tak glupio sie zrobilo:( I chwala Dodzie,cudne zdanie(do Joli) ktore na dlugo zapamietam. "twoj poziom jezdzenia jest rowny z twoim poziomem intelektualnym" Ave Doda!:D