Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

Irrenka>> nie miętole sie ze swoim... poza tym ostatnio sie nie układa...

helcia to Ty masz przerabane tak wszystkich wyciągać z tych dolin i im smierć z głowy wybijac :) ale to często tak jest u młodych ludzi...tez kiedyś odratował kolezanke - ale w ostatniej chwili - to było masakryczne doświadczenie.... :o nałykała się tabletek -60szt jedych z najsilniejszych tabletek na serce! nie wazne... a Ty uni co Ty gadasz?? co sie nie układa??????????????????????

Helcia--->>gratuluje zdania egzaminu:)U Ciebie widac,ze tętnisz zyciem hehe:-D Uni wlasnie,co jest nie tak?Cos Ci ten Luby Twoj zrobil?Mamy zrobic zlot Czarownic i przemowic temu Twojemu do rozumu?:-P :-D:-D :-D

sexy jest w końcu na serio sexy :) bo z usmiechem kazdemu do twarzy :D

hihi dziekuje irrenka:-D Wczoraj bylam u fryzjera:-P zrobilam sobie nowe blond pasemka bo juz odrosty mialam...i grzywke prosta:) Dzis piatek,a w weekend szkola...i kolokwium:-o kurde jak mi sie nie chce:-o ktoras tez idzie??ja juz chce czerwiec i wakacje😭

ja teraz nie ide :d ale za tydzien mam zjazd :o i mase zajęć 😭 a teraz idzie jeszcze Hope do szkoły - ona tez ma przerabane, bo zaczeła prace i całe dzionki ma z głowy ... sexy baaaaardzo sie ciesze, ze Ci sie humorek poprawił!

no to HOPE jak sie tu pojawisz...zycze Ci wytrwalosci w ten weekend😭podaje Ci rekę-złączmy sie:-P Irrenka,ale Ty sie pociesz,ze to juz ost.semestr...a ja jeszcze rok mam potem:-D

oj sexy nawet nie wiesz jak sie z tego cieszę ;) ale jak ja dałam rade to Ty tez dasz!!

Oj dziewczyny Dacie rade wszystkie!! :D Irrenka lubie pomagać innym ale czasami mam tego dosyć. Wierze ze to masakryczne dośwadczene choc ja na szczęście nie musiałam aż tak bardzo zbliżac się do tego problemu. Jak tak mówicie o tych studiach to coraz bardziej odechciewa mi się tam iść :P

zaszła tu jakaś pomyłka :D ja teraz nie mam szkoły :D wypoczywammmmmm :D

Hope a mnie sie wydawało,z e chcialaś iśc na jakiś koncert czy coś, a sie okazało, ze masz szkołe i to jakiś kiepski plan na ten zjazd :o cos chyba nie łapie za dobrze... niech sobie już ta zima idzie stąd, bo mnie ogłupia ;) :)

ten koncert za tydzien jest :P wszystko sie zgadza tylko termin nie ten hehe :D

Od wtorku nie było kolorowo...Bałam się ze jestem w ciązy...byl mily, dbał o mnie, i w ogole a jak we wtorek sie dowiedział ze nie jestem to jakos tak nagle sie popaprało, jakoś się oddaliliśmy i nie był za miły... Nie wiem od czego to... Walił jakimiś brzydkimi,glupimi tekstami do mnie... Aż jego kumple się spojrzeli, a Helcia nie wiedziala co ma zrobic... Ale mielismy w czwartek rozmowe i jest znowu taki jak kiedys:):):):):):):)

Nie, nie chcial. Wlasnie tego sie balismy ze jestem w ciazy a tak to potem cos sie porobilo

najważniejsze , że juz jest ok :D mi tak szybko ten wolny weekend zleciał, że szkoda gadać , poleniuchowałabym jeszcze :D

Hope mi też :( własnie sobie dzisiaj myslałam, jak fajnie było chodzić do szkoły i mieć ferie i wakacje ... a teraz doopa - co niedziele to samo zasmuca, że jutro do roboty ;) he he ale jak już się obronie we wakacje to się troche wyluzuje, bo weekendy chociaż wolne będą ;) i psychicznie odsapnę ;) ...a tym czasem miłego tygodnia!!!!!!!! :D

Witajcie Lasencje:) Ja szkołę przezylam,koło napisałam...nie wiem czy dobrze,no ale napisałam:-P hahahaha Irrenka ja tez czasami chcialabym chodzic do szkoly,aby miec wakacje...:( no ale coz zrobic-takie życie:-D Uni na pewno chlopak byl zestresowany,bo pewnie juz sobie wyobrazal Was jako rodzicow,odpowiedizalnosc,itp.pewnie nie jest na to gotowy...ale dobrze,ze wszystko sie ułożylo:)A na drugi raz sie zabezpieczajcie,bo niepotrzebne nerwy przeżywacie:-P Życzę Wam Słoneczka milego tygodnia👄

sexy sexy lady :D nooo to dobrze, ze masz koło za sobą, na pewno sie troszke odstresowałaś :) no Uni no no sexy mądre rady Ci tu serwuje :D ale z drugiej strony jesteś dorosłą i tragedii by nie było i jakoś bys sobie poradziła...

u mnie w nocy strasznie wiało i padał grad - zacinał w okna :( nie mogła spać :( 😠

No Irrenka racja Uni jest dorosła i tragedii by nie bylo,ale po co dziewczyna ma sobie młodośc psuc?Niech jeszcze troche poszaleje, ma jeszcze czas na gary i pieluchy:-P My patrzymy na to inaczej pewnie,bo w naszym wieku powoli sie odzywa instynkt macierzyśnki hahaha,ale Uni to jeszcze młodka siksa:-P

Irrenka u mnie tez wiadło i padało,ale nic nie slyszalam,bo zasnełam przed 21:)Bylam padnieta po weekendzie bo spałam po 4h bo sie uczyłam....wiec wczoraj jak zasnełam to obudził mnie dopiero budzik o 15:15:) No,ale prądu nie miałam musialam przy świeczce make-up robic:-o ale na szczęście nie wyglądam jak potwór:-P

Yyyy to znaczy my sie zabezpieczamy wiec prosze mnie tu nie obrazac:P:P byla pewna sytuacja po ktorej moglo wyjsc co nieco... Ale jak sie okazalo okres sie przesunal od diety tak jak bylo to u Madaśki:):)

Uni to ta dieta chyba zbyt rygorystyczna była!!!!!!! to barzo źle że sie d diety okres opóźnia, bo to znaczy że dieta na gospodarkę hormonalną wpłynęła! Ty sie nie głodź przypadkiem :P