Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

bejszus no na pewno ładnie postapił, ze Cie poinformował, że wiesz co sie dzieje... ale na razie najlepiej byłoby dac mu troche spokoju. odezwij sie tak niezobowiazująco za tydzień, może dwa...

Kaha no jak dla mnie to ja bym chętnie na forum czytała jak twoja dzidzia rosnie, co wyprawia, czy kopie czy ma czkawkę (wiem, wiem, to za jakiś czas) ale ja taka jestem ciekawska w tym temacie że hej! :D

Irrenka tamci lepsi:D Kaha poczekaj... przyejdziemy na chrzciny hehe :D

bejszus z tego co tak doczytałam o twojej opowieści życiowej to ,gościu na pewno przeżywa teraz koszmar jak mu jeden z rodziców zmarł,chyba dobrze zrozumiałam,musisz odczekać jakiś czas,aż on poczuje sie lepiej,z drugiej strony jak macie dobry kontakt ze sobą ,to żeby po jakimś czasie on sobie nie pomyślał"Byłem w dołku a ona nawet sie nie odezwała".Hmmmmmmmm ciężki orzecz masz do zgryzienia.

mnie jeszcze długo nie pokopie dopiero gdzieś koło 20 tygodnia ciązy ,gdzie tam jeszcze,a to w ciązy jest najcudowniejsze,przynajmniej na początku ha ha

ja to już sie nie moge doczekać września jak znowu Skazany będzie leciec..........

No wlasnie kontakt byl swietny - tylko nie umiem wyposrodkowac czy pisac juz teraz, czy czekac.. W sumie to co nawet za jakies 3-4 dni mozbaby napisac? No bo chyba nie \"Jak sie czujesz\", bo wiadomo jak..

ten co ubija tą pianę to ma wprawe ha ha ,cholera jak ja pojade nad morze i taka dupcia z piasku mi będzie błyszczeć to chyba zemdleje o boziuuuuuuuu

ja bym mu napisała jakiś śliczny wierszyk na necie poszukaj ,żeby pamiętał że w razie czego ma ciebie,że może sie do ciebie zwrócić ,coś w tym stylu.Możesz też mu wysłać eska albo na gg np"Gdybyś chciał sie do kogoś przytulić,popłakać ,moje drzwi są dla ciebie otwarte.Trzymaj sie."

kaha ten z pianą jest dla mnie the best! on kuźwa widac, ze silny i taki do tego pozytywny!!!!! aaaaaaaaaaaaaa sexu mi sie chce, a mój mąż daleeeeeko :P

Kaha, niee niech o tym płakaniu już nie pisze...niech sie chłopak nie czuje jeszcze słabiej...

ani mi irrenka nie gadaj o sexie bo mój chłop odkąd wiemy że jestem w ciązy boi sie ze mną kochać,boi sie że coś tam narobi nie tak,ha ha,a raz mi powiedział "a co jak odwróci sie otwartą buzią"Ha ha w życiu czegoś takiego nie słyszałam.

Lincoln jest taki męski , taki kurwa no co tu dużo gadać facet z jajami :D ta twarz taki buntownik mmmmmmmmmm :D Irrenka i mi też no ten się chce... a tu RATUNEK będzie odpiero jutro hahaha

Kurde, zdania sa podzielone, wiec jak nic nie wiedzialam, tak i nie wiem dalej, ani co, ani kiedy, ani jak :P

no to jest to że ja ich nie znam ani gościa,jak ja bym miała taką sytuacje to mnie więcej ,znałabym tą osobe na tyle że wiedziałabym jak sie zachowuje w stresie,czy chce pomocy czy woli być sam,a tak na odległośc to cięzko doradzić.

no Hope taki troche łobuziak :) dlatego taki sexowny jest!!!! bejszus idąc na kompromis napisz za 3-4 dni i napisz cos miłego i pozytywnego , nie smęc mu o płakaniu, wiadomo przrcież że jest mu źle...

mój chłopek jest po prostu przewrażliwiony ,traktuje mnie jakbym była chora hi hi

bejszus zawsze obca powinna Ci tu pomocą słuzyc, bo niestety zna klimat takiej sytuacji :O