Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

ha ha ha ha Czwórka krwawa morderczyniooooooooooo :P :D nie zabijaj chłopa!! on Cie na pewno nie ruszy bo sie pewnie teraz Ciebie boi a może sie zejdziecie i będzie cos z tego niesłychanego :D

sexy popieram!!!!!!!! ja jestem "ZA" imprezowaniem, bo sama baaaaaaaaaaardzo duzo imprezowałam od 16 roku życia i sie bawiłam do roku 22-23 lat prawie w kazdą sobotę i piątki :D więc ja osobiscie sie zmęczyłam tym... ale powiem Wam w tajemnicy, ze w ostatni piatek byłam z kumpelą na disco w domu byłam o 3 rano :D męza nie było ale sie ubawiłąm ha ha ha ha oczywiscie grzecznie :) ale z alkoholem w tle ;)

byłam pod wrażeniem, bo kusząco to tez nie byłam ubrana a te wszystkie młode chłopaki se na mnie gapili i sie "slinili" nieskromnie mówiąc gdy sie bawiłam ;) ha ha ha ha jak ja kocham tańczyć.... przypomniałam sobie stare dobre czasy :D ...to własnie ta kumpela mi towarzyszyła co z nia zaczyanłam imprezy :) z nią były zawsze najlepsze !!!!!!!

Ja jak bym mogla to bym lovelasa w jaj kopnęła;] ale nie moglam ochroniarze stali przy scenie :-D Dziewczyny wedlug Zołz co o tym myslicie...chodzi mi np.o taka sytuacje....jestem na imprezie,podchodzi jakis facet,zaczyna ze mna tanczyc...załózmy ze nawet wpada mi w oko-wizualnie-jakos mnie pociaga....ze mam ochote sie z nim pocalowac.........i załózmy ze po chwili on mnie caluje.....powinnam sie poniesc chwili i odwzajemnic czy lepiej nie calowac......czy jesli dam sie pocalowac nowo poznanemu facetowi pomysli ze jestm łatwa?nie chcialabym aby przez takiego cos juz np.nie probowal mnie jakos blizej poznac........nigdy nie mialam takiej sytuacji.....no moze raz.......chlopak potem nawet zabiegal o mnie,ale ja bylam troche pijana i na trzezwo stwierdzialm ze on mnie w ogole nie pociaga:-o no ale jak sie trafi jakis fajny?co robic?

ojjj nie, nie zejdziemy sie jego obecna laska korzystajac z okazji zaklepala sale na wesele w 2011 r. :D ale glupia torba ze chce sie z takim fajfusem na cale zycie wiązac :D ale jej biznes Tak dziewczynki, pobawie sie, mam takie plany zeby do Krakowa pojechac w 3 weekend sierpnia, wtedy moze wyhacze 2 wolne dni. To wtedy nad ranem wracam do mieszkania, i nie o wlasnych silach hihi

irrenak to super ze wybralas sie na imprezke-skoro bylas grzeczna to czemu miaalbys miec wyrzuty sumienia ze bez meża;) a mlodsi sie patrzyli??no co sie dziwszi-zobaczyli sexy laske to sie napalali:-D

sexy wyrzuty mam troche bo maz był w trasie i nie wiedział,z ę imprezuje tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale on sie przynajmniej nie denerwował, a jestem grzeczna dziewka, więc panów trzymam na dystans ;)

Czwóreczka ale sie wyżyjesz :D he he hej miła:) sexy no kurde mam to do siebie,ze w tańcu czuje sie sexy i wyzwolona ...no i uwiellbiam kręcić bioderkami ha ha ha ha a to może kusić :o nic na to nie poradze ;)

Sexy, ja na bzykanko poimprezowe sie nie pisze heheh ale zresztą... ja chce potanczyc, odciąć sie od rzeczywistosci, posmiac sie itd. nie wiem jak moi rodzice potrafia tylko kilka razy w roku wyjsc do znajomych, a tak to siedza w domu..masakra. Dentysta ewidentnie chcial mnie bzyknac, bo kiedys napisal maila i zapytal co mysle o trojkacikach 2 kobiety plus facet, to mu napisalam ze nie bralam udzialu w czyms takim ale jesli juz to wolałabym dwoch hetero w moim lozku.... na co on : to jak sie spotkamy to ja moge zabrac ze soba kolege, z 10 lat nie mial kobiety, w moim wieku jest...co myslisz? wtedy szczęka opadła mi na bamboszki. Kutas! Nie odpisalam mu nic, ale jesli sam sie odezwie to napisze mu pare słow! ok biore sie do czytania zołzowatej księgi magii i czarów :)

co za fny temacik:) irenka ".................prawdziwych mężczyzn szarmanckich, z klasą, spokojnych, ułozonych, kulturalnych i zawsze zadbanych to chyba nie ma.................." są tacy, moja milosc jest taka;))))))))))))))))))))))))))))))))))

czwóreczka trzeba było mu napisac, ze sprzęty nieuzywane mają tendencje do zanikania, a Ty lubisz duże kutasy!!!! ha ha ha ha ha koleś by padł na ryłko!!!!

a sorry niedziela! zapomniałam :o wybacz!! a twoja miłośc jest dowodem, ze wyjątek stanowi o regule :P :D

Czwóreczka takimi kolesiami trzeba si e bawić - jaja sobie z nich robić!! :D tak jest najlepiej bo Ty sie wtedy nie wkurzasz, a masz ubaw jeszcze z tego, gdy na odległośc możesz sie powydurniać ;)

hahahaahh to mu napisze bo cos wspominal ze ma raczej sredniego hehehehe Aj laski, ja już 3 lata poszczę, jak w koncu dorwe jakiegoś faceta do chyba pogryzę go w pośpiechu heheheh :D

kurcze, zamiast pracowac to Was ciągle podczytuje ;) Sexy, moim zdaniem jak chłop zabiera się do całowania po krótkim tancu (czy tam nawet troszkę dłuższym) to nie ma znaczenia czy go pocałujesz czy nie bo facetowi zależy tylko na seksie. Mnie się tak wydaje, ale moze dziewczyny mają inne zdanie. A co do tego co pisałyście wczesniej (chyba Czwóreczka z Irrenką), ze baby się boją za dużo rzeczy. Fakt, ze czasem z góry kogoś olewam bo z góry zakładam ze z tego nic nie wyjdzie, albo on mnie zrani, albo okłamie albo cos tam. I uciekam przed nowymi znajomosciami z facetami. Ale z drugiej strony: jaka ja czasem naiwna ;) jak czasem daje się nabrać na tłumaczenia faceta, to smiac mi się chce że taka stara jestem a taka głupia ;)

No tylko on jest gotow mnie szukac! Niby pow.ze mu zalezy na znajomosci, sratatata. Jakby zalezalo to nie szukalby od razu dojścia do mojego tyłka hehe buhaj 😠

moim ideałem męzczyzny jest : wysoki, ciemne oczy, ceimna skora, czarne wlosy, piekne bilae porste ząbki, dobrze jak straszy znacznie, ale jak ma wady ciezkie, to kurcze jak tu z nim byc.... co???????? teraz wiem ze i w blondynie mlodym mozna sie zkaochac, nie jest idealem, ///ale meski, jest to cos, :)

Niedziela, ja trz chcialam zeby moj facet ( no i moze ojciec moich dzieci) mial fajna karnację...zeby moje dzieciaczki mialy lepsze predyspozycje do opalania niz mamusia hihi A teraz chce miec kogos kogo przytule, pojade gdzies, przy kim bede czuc sie jak milion dolarow ;)

czworka co za dentysta, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja bym mu odpisala, !!!!!!!!!!!!!!!1a reklamu to juz taka bym mu zorbila, ze hohoho, jakby do mnie z takim tekstem wyjechal!

czwóreczka jaka Ty seksowna dzikuska jesteś :D samotna tylko zauważ,z e taki strach i gdybanie, ze może mnie zranic, zdradzic, okłamać nic dobrego nie daje. Powstrzymuje Cie przed krokiem w stronę przyjemności, a może czegoś więcej. Przeciez takich rzeczy się nie uniknie. trzeba probowac, a jezeli ktoś Cie zrani to trudno - rozejdziecie sie i kazdy pójdzie w swoją strone. natomiast jeżeli będziesz ciągle uciekac, odwracać sie od wszelkich damsko-męskich relacji to nie dasz sobie wogóle szansy na szczescie, na cos wyjątkowoego!! kup sobie ta ksiązke: 10 przykazań dla silnych kobiet!!!! sexy... wiesz nie ma reguły. Może byc tak jak samotna napisała, ze jak mu sie oddasz w pocałunku to pomyśli,z ę z nim pójdziesz już wszedzie. Ale tak przecież nie musi być! to zalezy od Ciebie! to kobieta wybiera mężczynę przyzwalając mu na cos lub spławiając prawda!! ja byłam kiedys bardzo całusna i całowac się uwielbiałam :) i w takich sytuacjach 50 na 50 zdarzało mi się puscić wodze fantazji i oddac namiętny pocałunek... i co? niektórych tym oszałamiałam ha ha ha, chłopcy się podniecali, ale gdy chcieli coś wiecej (co nie zdarzało się często - widac nie byli tacy szybcy) to im juz kategorycznie mówiłam stop. Proste! przeciez pocałunek to żadna deklaracja :P on ma ochote, ty też to czemu nie... co do szybkiego sexy mam dużo "ale" ale co do namietnych pocałunków juz nie jestem taka rygorystyczna... to przeciez przyjemne :) i niezobowiązujące tak naprawde

boze jak czlowiek czasem potrzebuje malo do szcescia.... przytulic sie..... pojechac gdzies.... szok! a czlowiek ktory to ma - nie docenia tego!

tak... korzytsajcie laski z zycie, ale tak zeby nie stracic szcaunku do siebie, bo potem czlowiek bedzie zalowac ze skorzytsal w tym zycu z teog czy z tamtego, czy ze nie spotkal sie, nie pojechal, trzeba brac co zycie dalje spokojnie... umiarkowanie... nie pasuje to dalje i dalje, piąc sie pewnie prze to zycie...

czwórka udowodnione jest naukowo, ze przy okresie kobiety potrzebuja takiego "misia", opiekunczego, żeby przytulił, powiedział miłe słowo, był zaradny i pomocny... natomiast w okolicy owulacji kobieta marzy o ogierze!!!! instynkty biora górę i baba pożąda wielkiego, silnego i zdrowego jak kon chłopa, co ja mocno chwyci za biodra od tyłuuu ha ha ha ha ha jak to mój lekarz ginekolog powiedział: Kobiety są skomplikowane i męzczyźni nie wiedza jak bardzo, dlatego nie potrafią sie z nimi należycie obchodzić :) :P

No wlasnie, ja nie chce duzo :) A dentyscie to tego malego dinksa polozylabym na stole, przygniotła drewnianą deską, położyła kawałek schabu i tłukła kotlety na współny "romantyczny" obiad :D miałby schabowego - małego :D choc troche rozbitego Móglby sobie go do bankomatu powpychac :D zamiast karty łaaaa heheeheheh

Irrenka,nie no sex z nowo poznanym facetem to nie co Ty:-P Dzieki za Wasz zdanie:)Tez tak mysle ze w koncu pocalunek to zadna deklaracja,a ile przyjemnosci;)