Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Hope*

Dlaczego Mężczyźni Kochają Zołzy? Dziewczyny Czas Na Zmiany !!

Polecane posty

sexy bo mi sie teraz to już ryczec chce :( przestań!!!!!!!!!! jak to usłyszałam w radiu to mnie az serce zabolało myśląc o tych ludziach i ich rodzinie... ale dość o smutkach bo się zdołuje na cały dzień :o co sądzicie o tych majteczkach??? http://lh5.ggpht.com/_bQoouEfAqKU/SlNJNuHrnlI/AAAAAAAABpQ/Gij8RSGUJdM/image%5B7%5D.png?imgmax=800 :)

Irrenka, ja do pracy dopiero na 12 chodzę ;) Wiec teraz jeszcze w domku. Nie slyszalam o tym wypadku, ale cos okropnego :( Majtki fajne. Ale jak juz takich tragediach byla mowa to niedaleko mnie byla taka sytuacja. Mąż, dziecko (prawie 2 lata), zona, 8 miesiac ciązy. Kobiete zaczela glowa pobolewac, ale polozyli ja na patologie ciązy, wstala w nocy do łazienki, zesłabła w toalecie, zmarła, kobieta ktora z nia lezala na sali zaniepokojona kilkuminutowa nieobecnoscia poszla sprawdzic co sie stalo, wezwala lekarzy, na szybko robili cesarke :( Dziewczynka byla przyduszona ale chyba wyszla z tego. Matke pochowali w dniu drugich urodzin starszego chłopca :( Oni mieszkali w Wawie ale stad pochodzili. wszyscy od zmysłow odchodzili :( tragedia Aż strach kochac...miec dzieci,męza bo mozna wszystko w chwili stracic 😭 Ale dość smucenia 🌼

bo takie niteczkowe majtaski sobie kupiłam :D :) ;) czwórka to przestań mnie tu dobijac!!!!! :( koniec z tymi tragediami!!!!!

hejka dziewczyny :) Mam prosbe do Was, czy byla by mozliwosc wyslania mi na maila ebooka Dlaczego mezczyzni kochaja Zolzy ? Jestem w zwiazku od 12 lat i coraz czesciej mam ochote postawic kropke ... Bede wdzieczna , pozdrawiam Was cieplutko moj mail : cortina37@gmail.com

No dobrze, koncze juz z marudzeniem. Jezu jakie mam zakręcone dni, z niczym sie nie wyrabiam, sprzątam a nikt nawet nie pomoże :( Ciekawe w jakim stanie zastane dzisiaj moj pokoj gdy wroce z pracy. Syzyfowa praca jednym słowem.

Heeeeellllooooołłłłłłłłłł zołzy:):) wróciłam!!!!!!!!!!!!;):) hahaha steskniłyscie?? :classic_cool: bo ja wami strasznie! Jezu, ale wy sie rozpisalyscie i jstemw polowie czytania , bo wrociłam dzisiaj w nocy i zaraz do pracy musialam leciec:( tradegia! Mialam super sloneczne wakacje , jakie to wybrzeze ma urok wow!!! ja chce wrocic ! :):) co tam?:p Irrenka fryzura zaJEBIsta , posluchalas mnie:p grzeczna kobitka;)hehe

jesli mowa o wypadkach..to niewiem czy slyszalyscie w piatek jaki byl wypadek w drodze do Rowow ,pomiedzy Debina i Rowami zginely cztery osoby, sluchajcie jechalam tymi drogami, pobocza sa nieuregulowane:O mowie wam MASAKRA!!

Hej Imprewssive-ja tesknilam a jak:-D Ciesze sie,ze wypoczęłas:-P Ja od poniedziałku sie klimatyzuje w pracy po urlopie:-O

Sexy,:) jaka mialas pogode, ja na szczescie sloneczna i opalilam sie na czekoladke:) w sumie fajna amosfer aiw ogule , faceci niedostepni niestety, same chodzace pary i malzenstwa z dziecmi, takze i ratownicy do bani:p poza jednym,biedaczek sie po schodach przewrócił wiec chcialam mu pomoc , nawet był fajny, no ale wymamrotał z obojetnoscia w biegu ,,dzieki poradze'':( , to nawet podryw mi nie idzie:) ale to nic nie przejmuje sie, w koncu to jego praca, ale przyzanc fajne ciacho :p a co wy jakies spotkanie zolz dzisiaj macie?:)

impressive u mnie tez bylo soneczko,ale ja mam jasna karnacje wiec nie widac tak mocno opalenizny;) I u mnie tez same parki i małzenstwa niestety..... Podryw Ci idzie tylko widocznie ten Ratownik jakis oniesmielony byl :-D a co do spotkania to tak sobie żartujemy hehe ale fajnie by bylo sie kiedys wszystkie spotkac;)

impressive helloooo!!!!!!!!!!1 no to wrzucaj fote z ta opalenizną na nk :D :P ja chce zobaczyć Cie całą :P ha ha ha ha no fryz diametralnie inny...już mi sie zaczyna nudzic szczerze powiedziawszy. Ja to bym mogła co 2 dni zmienaić image :D

impri zazdroszcze urlopiku :D słonecznego!!!! od jutra nam sie Madasia urlopuje :D

irrenka dam dam zdjecie jak tylko przegram to dam :p hehe ale udana fryzurka i pasuje do ciebie, ja tez taka bywam zmienna jak to sie mowi ,,kobieta zmienna jest'' , ale bywam skapcem i nie szaleje tak jakbym chciala...smieniac fryzure co dwa tyg i codziennie ciuszki jakies fajne:p ...komary mnie drastycznie molestowaly i cala sie drapie:p bo akurat namiot mialam rozbity blizko krzaczkow i niedaleko jeziorka, a tam wilgoc i sucho, no ale uciekalam do namiotu poznym wieczorkiem hehe;) ale jaki piekny park słowiński ACH!! sexy nad morzem nikogo nie poderwiesz a laski ktore maja najfajniejszych facetow to trzymaja ich na smyczy i z ogniem w oczach..ja spojrzalam na ktoregos albo on na mnie to juz wybuch oczywiscie kontrolowany :):)bo naprawde bylo co ogladac:p hehhe ale ze mnie zwariowana singielka

Imri a Ty gdzie byłaś nad morzem?? w której miejscowości?? w rowach? w ustce??

iri Rowy:) ca ły półwysep Helski rowerem 40 km w jedna strone i powrot tak samo:D cudo cudo:) a w ustsce na rowerku byłam:D i po jeziorku Gardno , Dołgie małe i duże, Smołdzino , latarnia Czołpino...czuje jak nowonarodzona a no to madasi kolej urlopowania hehe:p sexy, mam wrazenie ze faceci to dzieci, bo gokarty ich rajcuja to dla nich frajda a ich kobiety to nudziły sie tak ze smiac mi sie chcialao ze jedna w szpilakch z nim pedałowała haha:D, plywali na kółkach dla dzieci, wogule chce powiedziec ze wspolczesny swiat mezczyzn jest jakis nudny, dziecinny i niemeski:D:D

oj jak bedziecie miały swoich to ich tez będziecie pilnowac :P i warczec na inne suczki :)

impri ja rowy znam doskonale bo byłam tam z 8 razy :D na takim polu namiotowym za kosciołem, ale nie tym pierwszym, tylko tym nestepnym :D

oj dobrze ze istnieją takie stworzenia jak faceci, przynajmniej nie nudno i cos sie dzieje i czasem adrenaliki troche....................

Iri powaga?? hahahahaha no to jest ta wagabunda NA KAPITAŃSKIEJ?:p to ja tam nocowalam na tym polu:D:D zadbane tam ładnie i ten wlasciciel taki chuderlak smieszny:p czesc niedziela:)

Impriiiiiii ha ha ha ha ha ah dokładnie wagabundaaaaaaaaaa Tyyyyyyyyyyyyy ejjjjjjjjjjj ja mam Dawida na nk :D on jest świetny chłopak!!!!!!! Inteligentny i z poczuciem humoru!!!!

impri a ja tam miałam jechac na weekend 25-26 lipca tylko pogody nie było za bardzo... kurdeee

iri no to byśmy się spotkały na bank:) jaka szkoda:p bo ja w tym czasie przyjechałam..ty mówisz o jego synu , taki wysoki i ogolony:p a nie poznałam go osobiście:p ładny dom i zadbane , super było:) ooo wieczor zołzy spia:)