Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

Gość nie zgadzam sie z tym

Gość kolejny temat
skąd to dogłębne przemyslenie:)?

Gość kolejny temat
to stary uderzaj jak najszybciej:)

taaa łatwo napisać ;-) cholernie się boję rozmowy z nią bo może mnie wyśmiać oraz odrzucić :-/ a ja później będę miał doła :-(

Gość zdolna_fryzjerka
zgadzam się z "kolejny temat", już zmykaj ją zapraszać gdzieś, sio już Cię tu nie ma:P:)

Gość kolejny temat
jak nie spróbujesz to tez będziesz miał doła. A w ogóle to Ty cgłop czy baba jesteś:)?

Gość kolejny temat
rozumiem:) Twój żeński pierwiastek bierze górę:) Tym razem powinieneś jednak zadbać o męski pierwiastek:)

nie poradzisz sobie... ona Cie wysmieje i oleje... A pomysli sobie \"co ten przegraniec chce ode mnie, pewnie mu nawet nie staje\" :D przede wszystkim ładne kobiety są dla MĘŻCZYZN - czyli nie dla Ciebie

Gość kolejny temat
oj stary... nie przypierdalaj się tak... moze chłopak potrzebuje zachęty. A Ty go tak od razu dołujesz

Gość cainka
a kim jest owa niewiasta ze tak się jej boisz

\"nie poradzisz sobie... ona Cie wysmieje i oleje... A pomysli sobie \"co ten przegraniec chce ode mnie, pewnie mu nawet nie staje\" przede wszystkim ładne kobiety są dla MĘŻCZYZN - czyli nie dla Ciebie\" ojj jakże prawdziwe Twe słowa :-( obawiam się że to \"proroctwo\" spełni się już jutro :-O >>>>kolejny temat ciężko pokonać stres :-( czasem jest to wręcz niemożliwe

Gość bla bla bla558
koleś, ruszaj do akcji. raz sie zyje, mozesz pozniej załować bardzo dlugo ze tego nie zrobiles, wiec co ci szkodzi sprobowac? a tak poza tym \'brzydkosc\' zalezy od przypadku genow itp, (wiec ty nie masz na to wpywu ale to nie znaczy ze nie mozesz byc atrakcyjny- zadbaj o siebie) i przede wszystkim od gustu. Jednej mozesz sie podobac a innej nie. i na tym polega cala filozofia... :P

Gość kolejny temat
jak będziesz siedział przed kompem i na kafe marudził to na pewno nic z tego nie będzie. Atakuj, a resztę olej.

Gość Currently unavailable
Stanczyk a co ja mam powiedziec - mierze tylko 175 cm wzrostu, waze 70 kilo, mam w miare fajna twarz, ale niezaleznie od cwiczen nie chca sie pokazac zadne muskuly i wygaldam jakbym wazyl 50 kilo

nie doluje go, tylko lepiej zeby nie probowal... z takim nastawieniem i jego charakterem, nawet jesli sie z nim umowi, to predzej czy pozniej i tak dostanie kosza, bo kobiety nie lubia takich placzkow

Przede wszystkim to prawdziwy mężczyzna nie boi się porażki, bo przegrana jest doświadczeniem. Naucz się przegrywać, a dopiero potem walczyć o to, czego pragniesz.

Gość kolejny temat
lepiej zeby załował że zrobił, niż ze nie zrobił... nikt nie wyrywa wszystkich dup zawsze dostaje się kosza....

"lepiej zeby załował że zrobił, niż ze nie zrobił... nikt nie wyrywa wszystkich dup zawsze dostaje się kosza...." on nie bedzie zalowal, tylko plakal...

Gość kolejny temat
to też lepsze, zawsze będzie mógł wejść na kafe o pouzalać się jakie to kobiety są złe:) przynajmniej będzie powód:)

"on nie bedzie zalowal, tylko plakal..." Dobrze powiedziane, bo na niektórych tylko terapia szokowa może podziałać;)

Gość beksa beksa
😭