Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...stańczyk...

...........ŁADNE kobiety nie są przeznaczone BRZYDKIM mężczyznom..............

Polecane posty

Gość ioioioio
a ja wygrałem życie a gdyby to nie był brzydal... tylko kobieta i olał by ją facet... to pewnie konkluzja była by "frajer bo on powinien starać się do niej dotrzeć i walczyć niczym rycerz w lśniącej zbroi z jej problemami" dobrze zgaduję? Źle zgadłeś. Miałam kiedyś taką sytuację. Dopiero co zerwałam z facetem, nie układało się nam. Po tym byłam w stenie: wszystko jest do bani, a ja jestem beznadziejna. Jak to bywa w takich przypadkach. Poznałam wtedy faceta: sympatyczny, przystojny. Niestety ponieważ miałam zły okres w życiu przelałam całą gorycz na niego. Mówił mi komplement, że jestem śliczna ja na to odpowiedziałam mu całą listą kompleksów - co mi się we mnie nie podoba, mówił, że ładnie się ubrałam ja na to tą bluzkę kupiłam w lumpeksie, na dzień dobry przedstawiłam mu całą listę niepowodzeń mojego życia i przedstawiłam najgorsze cechy mojego charakteru. I tak był święty, że wytrzymał tak 3 tygodnie, po czym olał. Nie mam do niego pretensji. Jak ktoś się tak zachowuje jak ja wtedy to nie ma szans, żeby druga osoba temu podołała. ofe rma wygrałem, co ty oczekujesz precyzji od kobity która gorąco zaprzecza tematowi i jednocześnie sama odpowiada jak to spuściła w toalecie jednego brzydala. ciekawy jestem co sobie pomyślał ten brzydal którego olała, zresztą to wszystko jedno, powinien wiedzieć co go czeka i nie napalać się. Spuściłam w toalecie jednego brzydala, o którego jak napisałam wcześniej długo się starałam, bo wiedziałam, że może być nieśmiały i może mieć problem z tym, żeby mnie zaczepić. Zaczepił, bo widział, że ma szansę i coś do niego mam. Też jestem ciekawa, co sobie pomyślał. Mam nadzieję, że to samo co ja w sytuacji którą opisałam wyżej, w której olał mnie pewien facet. Mam nadzieję, że wyciągnął wnioski i na drugi raz jak dziewczyna się nim zainteresuje nie będzie mówił: jestem nieciekawy itp itd. A Wy cobyście pomyśleli o dziewczynie, która by po poznaniu Was zaczęła mówić tak jak Wy: nie mam życia, zainteresowań, znajomych, jestem nudna i nieciekawa. Bylibyście rycerzami w lśniącej zbroi?

Gość ofe rma
ależ ja jestm frajerem. naprawdę. kiedy sam o sobie myslę to uważam że takich jak ja trzeba usypiać. a przed usypianiem kastrować chemicznie. żeby im się nie wydawało!!!!!!! obym zdechł i to jak najszybciej. pozdrowienia!!!!!!

\"I tak był święty, że wytrzymał tak 3 tygodnie, po czym olał\" toż to zły rycerz był :D \"A Wy cobyście pomyśleli o dziewczynie, która by po poznaniu Was zaczęła mówić tak jak Wy: nie mam życia, zainteresowań, znajomych, jestem nudna i nieciekawa.\" powiedział bym, że ja też nie... i zaczęlibyśmy się licytować kto ma gorzej :P

tak z ciekawosci spytam tych tutaj panow "przegranych" - wy naprawde, ale to naprawde naprawde tak fatalnie wygladacie (licze na obiektywne odpowiedzi nieubarwione wlasnym pesymizmem i niska samoocena - na na tyle na ile to mozliwe) Czy moze jestescie tacy jak Brzydal 29 z tego forum - tzn gosc wyglada normalnie, powiedzialbym nawet ze sympatycznie, tylko sobie wbił w głowe jakis film o swoim fatalnym wygladzie i na dodatek ciagle startuje do jednej super mega zepsutej przez facetow dupencji, do ktorej wypisuje jakies poematy romantyczne, a owinien założyc jej kaganiec, chwycic za włosy i sprać po ryju bo tylko tak da sie te laske ułożyc...

Gość ofe rma
a co to, wygląd najważniejszy, charakter się kurwa liczy!!!! :D

oferma- ale charakter to Ty masz... Jesli w realu jestes chocby w polowie taki jak tu, to masz wszelkie podstawy do tego, by dupy sie za Toba uganiały... Dlatego zakladam, ze w wygladzie lezy problem

Gość ofe rma
no to widocznie tak. chciało by sie myśleć o sobie lepiej ale rzeczywistość nie pozwala.

A moze po prostu nie starasz zbytnio? Bo czasem widzi sie naprawde nieciekwych kolesi, ktorzy jednak sa tak dowcipni, zlosliwi i pewni siebie, ze naprawde laski im sie same do lozka pchaja... Chyba, ze masz niski poziom testa i tak naprawde srednio Ci w ogole baby interesuja....

Gość ofe rma
aha, i jeszcze jedno. jak mi tu który/a jeszcze powie że mam dalej próbować, że miłość to jest dla każdego albo jakieś inne dyrdymały to znajdę i wpierdolę. niejeden rok budowałem siłę pozwalającą mi oprzeć się idiotycznym chęciom i nie po to żebym znowu musiał o sobie myśleć jak o gównie bo zachciało mi się próbować szczęścia.

Gość nienormalnnnaa
zgadzam się !!!

Gość ofe rma
nie będzie żadnych fot, gg ani innych pierdół. jestem sobie taki jaki jestem i laski mają mnie co najwyżej za kolegę. a ja wciąż, ku mojemu utrapieniu mam jaja i coś co mi się koło nich pęta. skoro jedyny pożytek z tego jest w toalecie to niech tak będzie. trzeba być w końcu bardziej rozumnym od ośmiornicy i uczyć się a nie słuchać bredni opowiadanych przez niedorżnięte panienki z babskiego forum. zdania facetów w ogóle nie ma co brać pod uwagę, wśród nich zawsze miałem powodzenie ale owłosiona męska dupa nigdy mnie nie kręciła.

oferma - tu nie chodzi o milosc... ale o to, zeby sobie podymać, powuwodzic laski, pobawic sie.... to fajne jest po prostu... taka prawdziwa milosc ciezko znalezc, ale milo spedzic czas zawsze jest fajnie

"i uczyć się a nie słuchać bredni opowiadanych przez niedorżnięte panienki z babskiego forum" tu mądrze napisales.... jak czytam tu, albo slucham w realu te pocieszycielki, ktore nawiajaja facetom makaron na uszy, przkonujac ze oczywiscie na pewno kogos znajda, a ja od razu widze, ze ten koles jedyne co moze znalezc to linka do redtuba, to mnie smiech i żal bierze

Sie wtrące ostatni raz.Zaczepiając Oferme miałam nadzieje ze On jest taki jak na kafe.Zadziorny inteligentny itd,ale teraz wiem ze w zyciu realnym jest takim własnie ''kumplem pocieszycielem'' sierotą w spodniach ech zawsze tylko na kobiety zawalacie.

Nie złośliwa przeciez wiesz, ze ja po facetach rownie chetnie pojade jak i po kobietach... jesli oferma nie jest w realu taki jak na kafe... to powinien zaczac byc

Komik wiem czasem wydaje mi sie ze jestesmy podobni do siebie z charakteru Musze zrezygnowac z kafe bo mam wrazenie ze jestem bardziej męska od tych facetów którzy tutaj piszą. Nic Ofermie nie obiecywałam nie pocieszałam,kuzwa nie jestem jasnowidzem skąd mam wiedziec czy bedziemy kumplami czy kims wiecej? ide po sok

Gość powialo groza
Zlosliwa samica, ty od kazdego na forum chcesz zdjecie, nie dziw sie, ze chlopak wystarszyl sie. Nikt nie chce byc w prywatnej kolekcji ''faceci z kafe'', zwlaszcza jak nie ma czym chwalic sie jesli chodzi o urode.

Taaa zróbcie ze mne postrach tego forum:O wysłałam Mu fote,wiec chciałam jego,a zreszta nie chodzi o zdjecie tylko o to ze mi nie odmówił,nie pisał tego co na forum tylko sciemniał,ze wysle. Ja umiem odmawiac ,a jestem kobieta a facet nie umie? ide

Gość ofe rma
FHG ty się koniecznie chcesz załapać na wpierdol?? złośliwa, masz jedno, jest chyba z przed 3 lat ale to najnowsze jakie mam. z wakacji jeszcze nie mam. sam nie robię zdjęć więc będę miał jak mi wypalą płytkę. przestań mnie wnerwiać!!!!!!!! komiczne. jestem pewien że to wszystko co mówisz jest fantastyczne, sam bym tak chciał. no ale niestety jest jak jest i cudów nie ma. trzeba się z pewnymi faktami pogodzić bo inaczej kurwa zwariuję.

Jest jeszcze fakt, że w latach nastoletnich dziewczyny jednak bardzo patrzą na wygląd. I jak ktoś wtedy nie nabrał doświadczenia to jak potem ma wiedzieć jak się zachować chcąc poderwać dziewczynę+

Gość powialo groza
Moze w momencie gdy obiecywal chcial wyslac, planowal zrobic ladne fotki na wakacjach, pokazac sie z jak najlepszej strony jesli chodzi o wyglad, ale po powrocie poczul strach, ze zostanie wysmiany, moze nawet bedzie gdzies poza forum tematem do zartow i kpin. A moze jeszcze wysle.