Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 mam serdecznie dość moich długich kudłów :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 takiego ;) http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/19412/350holmes.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 ładnie czy nie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naprawde chcesz tak wygladac Napisano Wrzesień 9, 2008 ? :) http://www.zefhemel.com/upload/2008/02/funny-cat.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lhsdiwefhwepf Napisano Wrzesień 9, 2008 sliczne:) ja tydzien temu sie sciełam podobnie i ponac ładnie mi :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 :D ta fotka z kotkiem jest słodka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhuyhu Napisano Wrzesień 9, 2008 dziewczyna wyglada kobieco tylko i wylacznie w dlugich wlosach, ale to moje skromne zdanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niesmka Napisano Wrzesień 9, 2008 A moze jednak uda się odwieśc Cię od tego pomysłu ? Podobno masz długie włosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 mam prawie do pasa :O ale już nie chcę, czas na zmiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhuyhu Napisano Wrzesień 9, 2008 oj zastanow sie jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ładnie Napisano Wrzesień 9, 2008 ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 mój facet jest załamany moją decyzją :D głupi czy co? :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lookalikeee 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ładniejszy maiała rihanna w umbrelli :) może kiedyś będe miec na razie zapuszczam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lookalikeee 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ale ładny nie jest zły ja wolałabym bez grzywki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 nie mogę mieć takich jak Rhiana :O mam za krótką grzywę na bok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhuyhu Napisano Wrzesień 9, 2008 lookalikeee moze i riahanna miala ladny ale zobacz jej pierwsze teledyski pon de replay albo s.o.s. z dlugimi wygladala o niebo lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
n.i.e.d.z.w.i.e.d.z.i.c.a 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ja też miałam jakiś czas temu włosy prawie do pasa i ścięłam na boba :) Fryzjerka jak usłyszała co chce zrobić to mi odradzała, mówiła, ze taka fryzura mi nie pasuje, a jak już miałam obcięte włosy, to przyznała mi rację :) A najważniejsze, że ja uwielbiam moją fryzurkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez chcialabym miec Napisano Wrzesień 9, 2008 boba lub fryzurke Rihany ale kur... mam kręcone włosy :-o a prostowanie na co dzień odpada :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhuyhu Napisano Wrzesień 9, 2008 niedzwiedzica oczywiscie ze przyznala ci racje - po prostu nie chciala stracic klientki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lookalikeee 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 racja że wyglądała ładniej zgadzam si,ę ale jeśli chodzi o boba to ten rihanny jest moim faworytem ale tylko ten z umbrelli bo reszta to porażka:O ja tez mam za krótką grzywę, czekam aż sobie urośnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhuyhu Napisano Wrzesień 9, 2008 nieeeeeeeeeeeeeeee co to za szal na krotkie wlosy, krotkie maja faceci, a czasem nawet dluzsze. skracac krecone dlugie wlosy? takie najlepsze! nie robcie tego! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 ja mam niestety proste :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
n.i.e.d.z.w.i.e.d.z.i.c.a 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ale ona naprawdę była zachwycona moim wyborem i jestem prawie pewna, że to było szczere :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lookalikeee 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 ja tez chcialabym miec też mam kręcone no może bardziej falowane ale nie prostowałabym ich na co dzień właśnie bob Rihanny byłby całkiem nie zły na włosy kręcone bo jest w miare długi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 zazdroszczę Wam dziewuszki :) z moimi kłaczkami tj. kręconymi i wrrrr puszącymi się takie fryzy odpadają :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lookalikeee 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Lusesita mnie podoba się bobo akurat dlatego że jest bardzo twarzowy i wygląda się w nim tak lekko, chyba że ktoś sobie zrobi boba-garnka:O a długie włosy owszem są piękne, dlatego na razie zapuszczam przez ostatnie dwa lata ciągle coś podcinałam, cieniowałam i teraz mam niezłą asymetrię, ale już jest lepiej bo włosy odrosły do ramion;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyhyhuyhu Napisano Wrzesień 9, 2008 STOP krotkim wlosom u kobiet!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 9, 2008 krótkie to są na zapałkę :O a to będzie bob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lookalikeee 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 hyhyhuyhu jesteś facetem??? bo znam jednego fascynata długich kobiecych włosów:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach