Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coffeepoint

bardzo proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość coffeepoint

czy uważacie, że w dużych miastach (np. poznań, wrocław, gdańsk, kraków) przyjęłaby się sieć punktów sprzedaży kawy na wynos? najróżniejszych rodzajów plus ew. czekolada, herbata, soki, ale chodzi o zasadę, że tylko na wynos, tak jak np na filmach niektórych widać;) np w NY :) jak biegają wszyscy po ulic z zamykanymi kubkami i piją kawę. W sumie w dużym mieście wszyscy w ciągłym biegu i wiele osób nie ma czasu usiąść i spokojnie wypić kawę. co o tym sądzicie??

Gość Piotruś Ban serdecznie
Nie :classic_cool:

Gość na pewno nie
:classic_cool:

La Pantera źle ci doradza żebyś nadstawiła duupy i zbankrutowała :D

w dużych miastach w różnych centrach handlowych są automaty z kawą, zdarza się, że w przejściach podziemnych też są

Gość anka baranka 2 kije
spoko sprawa...tylko zeby to rzeczywiscie bylo szybkie, wygodne i zeby sie kawa nie wylewała:D

To złośliwe babsko :classic_cool: Wstydź sie

Gość coffeepoint
właśnie mi też ten pomysł się podoba, ale zastanawiam się czy w polsce "chwyci"

ja kupowaabym w takich punktach , bo kawę lubię a z automatu to ble

we wrocku jest kilka takich miejsc. tzn mozna tam też na miejscu wypic pyszniasta kawę ale na wynos też robią. coffeheven się to nazywa...mozesz cos zadziałac, ale coffehewen np we wrocku ma monopol, niczego takiego więcej nie widziałam

Najlepiej chwyci w zime jak śnieg będzie im wpadał do kubków z kawą, zajeebiście pomyślałaś :o

Gość coffeepoint
pomysłów na realizację trochę mam, razem z facetem kombinujemy, tylko trochę się obawiam, ale to chyba normalne:) dzięki wszystkim za odpowiedzi:)

Są przecież już u nas sieci sprzedaży kawy. A fakt, że możesz wypić kawę w tych kawiarniach na miejscu nie odbiera możliwości wzięcia kawy na wynos. Dlatego jeśli chciałabyś otwierać miejsca, gdzie jest tylko na wynos, to w zasadzie ograniczasz się trochę. Ale spróbować zawsze można, w sumie jeśli to miałaby być taka mini-budka, obok której przechodząc bierzesz kawę i nie musisz wchodzić do środka, to może... Ale nie wróżę zbyt wielkich szans...

Gość bardzo dobry pomysł
:)

w sumie to kawę i w McDonald na wynos można i w kfc... nie wiem, mozesz spróbowac, a nóż wypali. a zimą to dopiero super sprawa jaks ie można zagrzac pustaku piotrusiu

Nic nie będzie bo to interes bankruta, i to widać od ręki

Gość coffeepoint
chciałam, żeby kawa była naprawdę z prawdziwego zdarzenia, bo te z kfc itp może do najgorszych nie należą, ale jakieś genialne też nie są(no chyba, że ja na jakieś felerne trafiłam) docelowo nie wykluczam również opcji z piciem kawy na miejscu, zobaczymy

Poza tym jak ktoś ma naprawde pomysł na biznes, to się nim nie dzieli publicznie z jakimiś plewami z kafe :D tylko po prostu realizuje w tajemnicy przed konkurencją :o No ale czego wymagać, wyraźnie brak ci szkoły