Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajriss

to kolka czy nie??? pomozcie prosze

Polecane posty

Gość ajriss

zaczyna sie tak, ze moja 3,5 tygodniowa coreczka zaczyna wydawac odglosy jak przy wysilku, postękuje a po chwili robi sie czerwona, prostuje nozki, wygina sie do tylu i krzyczy. niby wyglada to na kolke, ale trwa krotko - zwykle pare minut. czy to mozliwe aby kolka trwala tak krotko??? i jeszcze jak to wyglada z ta herbatka koperkowa? karmie piersia i nie wiem co robic - czy ta herbatke mam pic ja i ona przeniknie do mleka, czy podawac ja corce? jezeli podawac ja coreczce to czy butelka nie sprawi, ze corka nie bedzie chciala potem piersi??? aaaa i jeszcze jedno - kupic herbatke z samego kopru czy rumiankowo-koperkowa, bo o takiej tez slyszalam. pozdrawiam.

Gość ygh
to pewnie kolka tylko inna niz ta powszechnie znana. mialam tak samo z synkiem i polozna mi powiedziala ze to kolka tylko w mniejszej postaci. Kazala poczekac, sama przejdzie. herbatki koperkowe podobno sa od 1 miesiaca zycia dopiero tak wiec sie wstrzymaj

Gość marta1979...
ja bym radzila tobie pic koper wloski on przeniknie do mleka i moze malej bedzie lepiej:)

Można stosowaćkrople Bobotic-są od 4 tygodnia życia. Również wodę kpoerkową Gripe Water-Od 1. miesiąca życia - 1 łyżeczka od herbaty 6 razy w ciągu doby. Krople Esputicon lub Espumisan.

Gość to pewnie kolka
herbatka koperkowa hipp jest od 1-szego tygodnia zycia

Gość jest herbatka z kopru włoskieg
o dla kobiet karmiących nalezy taką herbatke wypic chyba okolo 15 min przed karmieniem .Sa rowniez herbatki z kopru włoskiego Hipp dla dzieci od 1 tygodnia życia

jak dopajasz maleństwo to kup w aptece Plantex - to taka herbatka koperkowa- ale duzo lepsza od tych sklepowych . czopki viburcol , esputicon, infacol itd ale zacznij od herbatek

Gość a bez tabletek......herbatek
masaż okrężny brzuszka (naoliwić) A też pomaga położyć dziecko na brzuszku, na swoich kolanach i pobujać;) Rozmasuje brzuszek i się odgazuje;) Albo położyć dziecko na brzuszku, z podgiętymi kolankami pod brzuszek. Aż się wypierdzi;)