Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

Gość rafalito
anonimowa panno : Nie mam żadnego przyjaciela ani kolegi , który jest pedałem... A z resztą to nie ważne bo i tak do miłosći są potrzebne dwa uczucia , nie jedno :D nie no , chyba nie usne po tym co mi powiedziałaś :D

Gość Majorka 746834
jak będzie wyglądało moje życie za 10 lat? 13.01.85

Gość wrozenko
ale powiedz mi tak mniej wiecej za jaki czas sie zdecydije na slub ze mna, tomasz 07,12,1982

Gość zuzaaaaa
anonimowa co karty mowia o mnie czy jest w tym cos pozytywnego, czy kiedys odnajde swoje miejsce na ziemi ??? dziekuje

Gość dream157
grzes czy bedziemy szczesliwi z ania i gdzie bedziemy mieszkac ? 17.06.1978 dziekuje

Gość wrozenko
chodzi mi o to za ile bedzie slub a nie kiedy sie zdecyduje

Gość rafalito
no dobrze , to w takim razie zapytam inaczej ::: Dziewczyny zadnej nie widzisz , nawet w odległym czasie ???? 09-08-1987

rafalito -----> Przepraszam jeśli Cię uraziłam, Kochany nawet jeśli opowiesz mi całe swoje życie ja z tego nic nie wywnioskuje, im mniej wiem tym mi jest lepiej wróżyć, wiec próbuje jeszcze raz Ci powróżyć. Wyszło tak: Nie widzę w najbliższym czasie w Twoim życiu związków, cięzko mi coś powiedzieć. yazooo ----> Nie, nie widze zeby coś miedzy nimi było, może kiedyś.. teraz max przyjaźń. klincus ----> Uważaj będziesz miała problemy aby zdać ten egzamin. parthenos ----> Kurs angielskiego, 3 razy sprawdziłam w kartach i ja poproszę ----> Nie ma za co. zdecydowanie wiosenna ----> Wygaśnie w przeciągu 9 miesięcy

wrozko juz mi wrozylas:) ale chcialabym sie jescze dowiedziec jednej rzeczy... kiedy wezmiemy slub z moim narzeczonym i znajdziemy jakies mieszkanie dla siebie?? ja natalia 6.09.1989 on adrian 22.02.1984

Gość kasia 19 styczeń 1989
czy Łukasz , mój obecny chłopak mnie kocha ? Czy będzie to poważny związek czy może wkrótce prędzej lub później się zakończy ?

Gość yazooo
to juz.ostatni raz na dzis pytam :) czy on jest wobec mnie szczery w wierny? czy bede z nim szczesliwa? a ile dzieci widzisz? dziekuje i prosze o te ostatniaodp dobrej nocki

Gość makabreska
Witam ponownie :) co prawda mnie pominelas, ale rozumiem w tym natloku i powtarzam bez poganiania ;) 1. Chcialabym wiedziec czy ja i moj maz to jest to 2. Czy spotkam sie kiedys z moim idolem osobiscie 3. Kiedy bede miala dziecko 4. Kiedy czeka mnie przeprowadzka 5. Kiedy i czy wogole znajde prace tu gdzie jestem i czy bede z niej zadowolona 6. Czy maz powinien zmienic prace i przyjac nowa oferte Data urodzenia: ja 16.10.1979, maz 04.11.1981 Dziekuje z gory za odpowiedz i pozdrawiam

Gość jdosadfa
dorota 140985 ile bede miec dzieci

Gość agnes819
Witam....moze i mi powróżysz???Troszke mam tych pytań mam nadzieję,ze nie sprawia Ci one kłopotów....1-czy moj obecny partner to juz ten ostatni czy niestety rozstaniemy sie?....2-kiedy przeprowadze sie?....3-czy mój były mąż nareszcie zostawi nas wszystkich w spokoju.....4-jak ze zdrowiem moich rodziców?...5-czy w przyszlosci bede miala jeszcze dziecko?.......a moze zobaczysz cos w kartach na temat mojej przyszlości za jakieś 10 lat?Ale to juz nie jest az takie wazne....dziekuje Ci bardzo...pozdrawiam......moja data urodzin to 28.12.1981 a mojego partnera 25.05.1976 Agnieszka i Wojciech.....

Agnieszka 06.08.1988 Czy uda mi sie skonczyc szkole do ktorej zaczelam w tym roku chodzic? Jak bedzie mi szla nauka?

Gość marluś
Marlena 01.10.1988 Chciałabym w tym roku rozpocząc naukę jazdy na nartach. Czy uda mi się zrealizowac ten plan? Chce tez zapisac sie na angielski, ale nie wiem czy lepiej na lekcje indywidualne czy do szkoly jezykowej. Czy karty sugerują ktore rozwiazanie byloby lepsze?

Gość estonia
Witaj Anonimowa Panno! :) eliza, 27.10.1978 Powiedz jak widzisz moją przyszłość. Czy widzisz jakiegoś mężczyznę przy mnie? Czy będę miała dzieci? Jakie kroki mam podjąć w obecnej sytuacji? Dziękuję. Pozdrawiam

Gość Jaśminowa Lady
Witaj! Będę bardzo wdzieczna jeśli poświecisz chwilkę czasu na wróżbę i dla mnie :-) Mam dwa pytania: Pierwsze dotyczy studiów: czy powinnam podejmować w przyszłym roku drugi kierunek a jeżeli tak, to czy ten o którym myślę już od dłuzszego czasu czy może wybrac inną drogę? I drugie pytanie: Co widzisz w moich sprawach uczuciowych? Bo to duze zamieszanie jest... jakieś rady? Co powinnam robić w obecnej sytuacji? Moja data urodzenia: 23.01.1988r. Z góry dziękuję i ciepło pozdrawiam!

Hej!! Napisałaś mi : Ezoteryczna -----> Tak, jest mu głupio ale jakoś nie chce się do tego przyznać. PS: Tak naturalne mam rzęsy, tuszu z Avonu uzywam ale nie pamietam jak się nazywa, ale ja już tak mam, nie ważne jaki tusz, rzęsy zawsze wygladają tak samo. ----------------------------------------------- A myślisz, że wkońcu do mnie zagada jakoś na necie? Bo już dużo czasu mineło a mi się wydaje, że on raczej ucieka... Jescze dziś jakiś koleś w kartach mi popatrzył i powiedział, że on ma na mnie totalną olewke, nigdy mnie nie kochał, nic nie czuje i że kocha inną... :( Aż mnie mdli... Przypomne Ci daty moja 2 sierpień 86 jego 4 lipca 87 PS: Co do rzęs, jeśli masz naturalne to ja już nic nie mówie, bo mam 1/5 Twoich :-o :D

Witam Chciałam zapytać o moją relacje z mężczyzną, którego kocham. Czy bedziemy razem szczęśliwi, czy uda Nam się pokonać wszystkie przeszkody stojąca na naszej drodze? Czy Jemu naprawde na mnie zależy i bedzie walczył o Nas związek? Bedzie ślub, wspólny dom itp? Beata 15.06.1988 Marek 09.09.1982 Pozdrawiam

Gość Ciacho z budyniem
Mam pytanie o mojego kuzyna - Artur 07.01.1997 Jest trudnym dzieckiem, teraz rozpoczal nauke w trzeciej szkole i juz ma zle oceny, nie szanuje doroslych itd. Chcialabym wiedziec czy z tego wyrosnie czy moze wpadnie w przyszlosci w jakies zle towarzystwo, co mowia karty o jego przyszlosci?

anonimowa panno strasznie dziekuje za wrożbę 🌼:) masz tam całkowitą rację. Juz nie bede sie tak martwic dzieki Tobie...naprawde wierze w Twoje wrózby. Tylko troche mnie załamałaś z tym własnym kątem no ale coż jakoś to będzie. pozdrawiam serdecznie 🌼