Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

A z czyjej to bedzioe winy ? a jak z moim zdrowiem ?

Gość Polokokta85
dziękuję bardzo:) jeśli mogłabym jeszcze spytac o swie kwestie... a mianowicie, chodzi mi o sprawy finansowe i pracę. czy i mniej więcej kiedy znajdę pracę? czy będzie mi odpowiadała? czy dam radę się utrzymac? i jeszcze coś - czy widzisz w moim życiu jakąś przeprowadzkę? jeśli tak, to mniej więcej w jakie rejony i kiedy? dziękuję bardzo i pozdrawiam 🌼 , Kasia 13.01.85

Gość SALUTE
Moze dziwne pytanie..dzieki Bogu nic mi nie dolega, ale zyje za granica, nie mam ubezpieczenia, pracy itd.. :-( czy musze obawiac sie o moje zdrowie? i kiedy znajde prace? 1.09.70 Dorota

Napisałaś : "Ezoteryczna ---- > Zadzwoni do Ciebie, ale czy się spotkacie, nie wiem, to zalezy tylko od Ciebie" Dzięki kochanie... A czy jemu jest głupio przez to co zrobił i czy coś do mnie czuje? Faktycznie spotkanie zalezy duzo ode mnie jesli juz mielibysmy sie spotkac ... Taka jest sytuacja, ale nie bede sie o tym rozpisywać... Plus dodatkowe pytanie.. Te długie rzęsy to naturalne? :D Jakiego tuszu urzywasz? :D

Gość rafalito
No przecież napisała że chce chwilke odpoczynku. :D:D:D Aleś ty w gorącej wodzie kąpana :D

Gość rafalito
to do nadiewej pisałem

Ezoteryczna ----> Dlaczego zazdrościsz? ;> szczera dziewczyna --- > do pół roku :) nadiewa ----- > za około 5 lat DOBRE PYTANIEEE ---- > Masz nie najlepsza opinie wśród otoczenia. Polokokta85 --- > Tak z nim My Friend ----> Tak :) Tak :) ja jestem chetna ----> hmm.. troszkę później bardziej powiedziałabym ze bedzie to grudzien, masz szanse helikopter ---> Widzę, że on Ci tego nie wybacz. jakas tam sobie dziewczynka ----> Dwa lata po maturze, a przez te 2 lata oczekiwań bedziesz pracować za marne pieniądze lukaszsz ---> Za pół roku Twoja ukochana zajdzie w ciąże Aiiaiaiaiaiaiaiia ---- > Jeśli się postrasz to będziesz miała

Gość emi22222
a ja?:>

dziekuje a z ta ciaza to mowilas serio??:D ze za pol roku zajde??:P musze troszke uwazac bo najpierw chce prace:D mimo wrozby wierze ze prace dostane;)ta na ktora czekam:)

Gość jakas tam sobie dziewczynka
tzn że matura nie pójdzie mi dobrze? to nie rozumiem...bo tichę jedno wykluczo drugie...hm pytałam czy dostanę się na uniwersytet warszawski lub jagielonski na prawo, naoisalas, ze tak, ale dlaczgo nie od razu?

Gość Aiiaiaiaiaiaiaiia
Mam pytanie czy uda nam sie z mezem wybudowac dom jesli tak to w jakim czasie?????

Napisałaś: Ezoteryczna ----> Dlaczego zazdrościsz? ;> ---> Bo ja mam bardzo krótkie rzęsy i końcówki ich są blond więc sobie wyobraź :D Ale co tam :p :D Przywykłam :) Ale Twoje są bardzo ładne, naprawde. :D A karty pokazały czy ten cep żałuje tych kłótni i głupiego zachowania i coś do mnie czuje? Pzdrw!

Gość emi22222
29.12.1986 ktory mnie kocha?obecny,czy ten,z ktorym bylam ostatnio????????????

Gość jdosadfa
140985 dorota kiedy spotkam młioś, i kiedy slub proszę

dianka22 ----- > 1.5 roku, to tak mniej wiecej :) full HD -----> blondynka,niebieskie oczy, Litera imienia "B" lub "S" Nie jestem pewna. nadiewa ----->tak rafalito ---- > myślę że okolo 3 miesięcy RIZZO ---> tak myśli o swojej ex, ma tendencje do zdrady, kocha kobiete z ktorą jest. CASA ---> Widze w Twoim zyciu wyjazd na stałe na granice i tam znajdziesz własny kat TO KONIEC NA DZIŚ, NASTĘPNA BĘDZIE Śpiąca_Królewna ZE STRONY 6. POZDRAWIAM I PAPA :* BEDE JUTRO!

Gość jdosadfa
dorota co mnie czeka w najbliższy czasie?140985

Gość DEEEEEEE
zalamalas mnie.. dlaczego nie mam najlepszej opinii wsrod otoczenia..? :-( 1.09.70 taka jestem beznadziejna??? :-( i nie napisalas mi, jakie sa moje najmocniejsze atuty..na czym powinnam bazowac? prosze, pociesz mnie choc troche.. :-(

Gość Marluś
Marlena 01.10.1988 Właśnie rozpoczęłam naukę w nowej szkole. Czy będę osiągac dobre wyniki w nauce i czy będę później dobra w swoim zawodzie? Jak widzisz moje finanse w przyszłości?

Gość RIZZO
prosze wroc jutro...czekamy :-) powiedzialas, ze on: 17.10.75 -mysli o swojej ex, -ma tendencje do zdrady, -kocha swoja dziewczyne.. CZY szuka kontaktu z owa ex? jesli tak, to dlaczego? jakie ma zamiary wobec dziewczyny, z ktora jest obecnie?

Gość iw_a
22.02.1971 Czy masze malzenstwo przetrwa obecny kryzys? i czy moj maz mnie znow pokocha?

Gość hfkeruhla
kim będzie moja mioś życia, jak będzie wyglądał?

Jestes super babka i super wrozka,nie wiem czy moje wrozby sie spelnia,ale co tam,jestes super,duzo zdrowia zycze:)

Gość ja rowniez poprosze
dziekuje za wrozbe,to prawda,ze zachowuje sie okropnie podczas klotni,zbyt sie emocjonuje. Z tego co piszesz jest jakas kobieta w jego glowie,mialam podejrzenia.Jeszcze raz dziekuje

Gość hfkeruhla
moja data 140985 dorota czy uda mi sie osiągnąc pewien cel?

witaj anonimowa panno 🖐️ 1. jak widzisz moj związek, czy on mnie zdradza? 2. czy bedziemy mieli jeszcze dzieci? 3. i czy bedziemy mieli kiedyś własny kąt? dziekuje serdecznie z gory i pozdrawiam 🌼

Gość malaaaaa
Prosze powiedz mi kiedy w końcu poznam moją drugą połówkę?? czy zdam zaległe egzaminy(zwłaszcza ten w przyszłym tygodniu) ? moja data 17.02.1984