Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa panna

POWRÓŻE

Polecane posty

wróżko napisałaś, że: >blondynka,niebieskie oczy, Litera imienia \"B\" lub \"S\" Nie jestem pewna.< - czyli jednak to prawda, że ona jest mną zainteresowana?? skoro tak, to napisz mi, czy ulegnę jej zalotom i zdradzę obecną partnerkę a tego raczej bym nie chciał choc potrafi na prawdę omamic?? napisz o niej coś więcej bo poza wyglądem nic o niej nie wiem gdyż nigdy jej o to nie pytałem, np. wiek, skąd pochodzi, od kiedy pracuje w tej firmie, od kiedy jest mną zainteresowana bo może już od dawna a ja tego nie zauważałem i może coś więcej.. pytam z czystej ciekawości. a może to ja podświadomie, nie zdając sobie z tego sprawy, wysyłałem jej jakieś sygnały?? chciałbym to wiedziec. ja - 30\'04\'78

a żeby sprawdzic czy karty się nie mylą jeśli o to chodzi, sprawdź proszę w jakiej firmie pracuję (tzn. czym się ta firma zajmuje) bo poprostu chcę miec pewnośc, że wróżba jest wiarygodna. :) 30'04'78 z góry dziękuję :)

mam jeszcze pytanka: :) , to pytanie zadałem na pierwszej stronce ale nie uzyskałem na nie odpowiedzi, zatem je ponawiam: czy moja partnerka zdradziła mnie?? a dla wiarygodności (wybacz znowu :) ) czy ja ją zdradziłem?? mam wrażenie, że parę osób, które ze mną pracują, pracowały bodajże na przełomie 2006/07 roku razem z moją partnerką w pewnej firmie. czy karty to widzą??

karolina 2.07.1985 czy spotkam sie z moja mama?mieszkam za granica.czy moj obecny zwiazek przetrwa?czy bede szczesliwa?

12 05 79 czy uda sie postawić/kupić dom w najbliższym czasie?

Gość yazooo
ja 10.06.1986 on 12.06.1977 czy będziemy juz na zawsze razem, czy sie rozstaniemy? czy on spotyka sie z inną? pozdrawiam

Ludzie piszcie wszystko w jednym poście, bo potem się gubie, mam tu na myśli pana FULL HD.. I piszcie tylko sensowne pytania, a nie 100 bezsensownych pytań. Dziękuje

anonimowa panno mam pytanie czy spotakmy sie i czy bedziemy kiedys razem z Piotrkiem 01.05.1975

karolina 2.07.1985 czy spotkam sie z moja mama?mieszkam za granica.czy moj obecny zwiazek przetrwa?czy bede szczesliwa? wrozko jestes??

Gość makabreska
Witam 1. Chcialabym wiedziec czy ja i moj maz to jest to 2. Czy spotkam sie kiedys z moim idolem osobiscie 3. Kiedy bede miala dziecko 4. Kiedy czeka mnie przeprowadzka 5. Kiedy i czy wogole znajde prace tu gdzie jestem i czy bede z niej zadowolona Dziekuje z gory za odpowiedz i pozdrawiam :)

Gość makabreska
Przepraszam, chcialam tak ladnei w jednym poscie i zapomnialam daty urodzenia ;) Ja 16.10.1979 Maz 04.11.1981

Hej, ja różwnież poproszę ur 12 05 79 czy mój partner mnie kocha i jest ze mna szczęśliwy, co nas czeka razem?

Asia 15.08.1980- czy reszte zycia spędze u tego mężczyzny z którym mam dzieci?i czy będę miała jeszcze dzieci?

Gość Rafaello rocznik 1987...
lila :::::::::: A czy ona ma jakiś dług wdzięcznośći względem Ciebie ?????????? Tez ma swoje obowiązki. A ty to jej lepiej podziękuj za to co do tej pory dla Ciebie zrobiła. Za takie wróżby ostro byś zabuliła , a tu masz za darmo i jeszcze ci mało. eeeeeee ..... żal

Rafaello a czy ja Ją obrażam, czy robię jej coś złego że piszę żeby wróciła rozumiem że kazdy ma obowiązki a to był tylko post w akcie desperacji...mam problem który mnie gnębi....a u wrożki gdzie sie buli kasę już byłam...tylko że nic od niej nie usłyszałam:( kilka dni temu znalazłam ten topik i po przeczytaniu całego uznałam że jest to osoba ktora naprawde coś potrafi a nie wypisuje głupoty jak na niektorych tematach. To ze tak napisałam miało być dowodem na to że jej wierzę i szanuje to co robi. A podziękować napewno podziękuję za wróżbę, i za czas mi poświęcony,ale narazie (bez urazy) jeśli chodzi o mnie nic nie zrobiła, ale wieżę że się doczekam.... więc dalej bede zagladać kilka razy dziennie i sprawdzać czy sie pojawiła. pozdrawiam🖐️

Kochani moi jedyni.. (no prawie jedyni) :P heheh... Przepraszam Was serdecznie, ale miałam takie zapieprz w pracy, że szok. Pracowałam po 10 godz przez ostatnie 3 dni a jak wracałam musiałam się jeszcze zajmować domem, wybaczcie mi.. Dzięki ludzom którzy mnie popierają, a zresztą tym którzy wypominają błedy młodości też dziękuje, ponieważ nie gada się o byle jakiej osobie :) Przyznaje się do tego, ale mam w dupie to co Wy o tym sądzicie (za przeproszeniem). Ja niczego w swoim życiu nie żałuje. Jutro mam wolne, ale na kompie bede do godziny 14 więc odpisze jutro na pytania, nie martwcie się, a teraz musze iść. Dziękuje Pa pa POZDRAWIAM

Gość malaaaaa
Anonimowa panno- jeśli znajdziesz jutro czas to bardzo Cie proszę, powiedz mi czy zdam zaległy egzamin - to dla mnie bardzo ważne (zdaje ten przedmiot w tym tygodniu) Pozdrawiam 17.02.1984

witaj ja też mam pytanie ;) jak będzie sie rozwijać moja znajomośc (09.08.1980) z Nim (11.08.1974)? czy cos ztego będzie? pozdrawiam i dizękuje za odpowiedź. 🌻

Witaj, proszę powiedz mi co czuje do mnie RafaŁ, i kiedy będe wreszcie szczęśliwie zakochana? i kochana? 26.07.1986

Więc tak znalazłam chwilke czasu wiec poświece się dla Was :) ale jestem totalnie wykończona... Ostatnio skonczyłam na CASA, więc teraz Śpiąca_Królewna Śpiąca_Królewna-----> Nauka, nie powinno być problemów, ale za kilka miesięcy weź się za naukę, Rodzina, możliwe że w Twojej rodzinie wystąpią jakieś choroby,A Chłopak jakiś się tak koło Ciebie pląta. gosia-sokalska---->Coś tam czuje ale nie jest to takie sline uczucie które Ty go darzysz. A mieszkanie w przyszłym roku Marina102----> Obcokrajowcem emi22222-----> Obecny Polokokta85 ----> W najbliższych 2 miesiącach się powinno wszystko wyjaśnić wszystko z finansami i pracą. Będzie Ci odpowiadać i będzie stała. Zostaniesz w tym województwie w którym obecnie mieszkasz ale możesz się wyprowadzić z miasta. SALUTE -----> Z tego co widzę, Twoi znajomi mogą Ci pomóc, popytaj ich w sprawie pracy. Zdrowie ok. Prace znajdziesz niebawem. Ezoteryczna -----> Tak, jest mu głupio ale jakoś nie chce się do tego przyznać. PS: Tak naturalne mam rzęsy, tuszu z Avonu uzywam ale nie pamietam jak się nazywa, ale ja już tak mam, nie ważne jaki tusz, rzęsy zawsze wygladają tak samo. Aiiaiaiaiaiaiaiia -------> Ołłłł.... 5 lat!!!

emi22222 ------> Obecny smierdząca sraka ---->Nic ciekawego nie widze, kilka razy probowalam, widocznie nic ciekawego Cię nie czeka.. PS: Fajny nick ;D jdosadfa -----> Dorotko, za okolo pół roku, ślub za okolo 3 lata. Marluś ----> W szkole będzie ok, tylko uważaj na towarzystwo, mogą nie być mili. Finanse w przyszłości ok, ale nie rewelacyjne. RIZZO -----> Myśli o ex iw_a -----> Może być naprawde ciężko dianka22 ----> Dziękuje kochanie ;* Pozdrawiam i życze szczęścia :) ja rowniez poprosze ----> Kochana, nie ma za co. Życze powodzenia

hfkeruhla ----> Tak :) lila 8181 -----> 1. Związek widzę bardzo dobrze, lecz Ty czasami masz chwile słabości, mam racje? Nie, nie zdradza. Nie bądź o niego tak zazdrosna, bo zwariujesz. 2. W 60 % tak 3. Z własnym katem to nie bardzo. malaaaaa------> Tak poznasz lecz nie w najbliższym czasie. Tak zdasz egzamin, lecz porządnie się do niego przyłóż karolkaa23 ----> Spotkasz się z mamą.Tak będziesz szcześliwa, choć będziesz miała do tego duże wątpliwości,związek przetrwa. nacik ----> Nie starczy Ci pieniedzy yazooo ----> Będziecie małżeństwem iwona.k -----> tak halina frackowiak ------> Nie nie poznasz Onk3 ----> Nie, nie będziecie oliwka73 ----> Za niedługo, za około 5 miesięcy.