Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona wystraszona

Dlaczego boję się seksu?

Polecane posty

oj malo jest facetow po 20 ktorym wystarcza te pieszczoty chyba ze go zaspokoisz oralnie poswiecisz sie?:)

>> dkatego tez glabie nie zamierzam sie spowiadac z seksu bo nie zaluje i sie nie poprawie w tej kwestii nie jestem wiec zaklamana dotarlo do pustego lba? Nie spowiadasz się z sexu - zatajasz grzech - masz nieważną spowiedź - nie mozesz przystępowac do komuni. Zrozumiałas? Rób jak chcesz, pokazuje ci tylko, ze oszukujesz sama siebie 🖐️

Gość sdfnty
jes to choroba stwierdzona naukowo, nazywa się "żelazna błona" :classic_cool:

Gość bronksikkkkk
seks nie jest zbyt fajny... najpierw jak wchodzi boli strasznie, pozniej nic nie czuje chociaz on bardzo... nic mnie nie podnieca... wyobrazalam sobie to inaczej:P

Z wlasciwym facetem wszytsko jest na miejscu i jak sie czegos boisz to wtedy z nim rozmawiasz nie na forum tak szczerze ci powiem ze podstawa dobrego zwiazku jest przyjazn i zaufanie bez zaufania do partnera w zwiazku sex jest do bani zaufania mozesz niemiec jak jestes wolna i dla zabawy idziesz z kims do lozka:P

dla mnie to nie grezch bo nikogo nie krzywdze a nawet jesli to wole nie mowic o tym niz powiedziec ze tego nie zrobie i dymac sie dalej

Gość ostroooo
Nieznany Sprawca >> seksie analnym tym bardzie mowy nie ma, bo nie uznaje takich zboczeń Mówisz tak bo nigdy chuuja w dupie nie czułaś Jak poczujesz, zmienisz zdanie ty chyba znasz to z autopsji, co?

Gość sdfnty
a nie mówiłem? :D seks to ZUUUUOOOOO :classic_cool:

>> oj malo jest facetow po 20 ktorym wystarcza te pieszczoty Mało - albo są to jakies pedały, albo prawiczki, albo przegrancy bojący się kobiet :o Normalny, zdrowy facet musi dymać i nie ma zmiłuj, tak skonstrułowała nas matka natura 🖐️

Gość sprawco przyganiał kocioł
garnkowi. :o

>> dla mnie to nie grezch bo nikogo nie krzywdze Szóste przykazanie 😴 Grzechy nie polegaja tylko na krzywdzeniu innych. >>a nawet jesli to wole nie mowic o tym niz powiedziec ze tego nie zrobie i dymac sie dalej Dymaj sie :) Ale popełniasz świętokractwo i zbawienie duszy ci za to nie grozi :(

i gowno cie to obchodzi idioto martw sie o swoja dusze ja wiem ze zgnijesz w piekle, hehe 🖐️

Gość nieznany ty zadbaj
o swoje zbawienie bo też czarno to widzę czytając twoje wypociny.🖐️

Gość sdfnty
Seks to ZUO, musicie się powstrzymywać inaczej zczeźniecie w piekleeee, a szatan was będzie w dupę widłami bódł :classic_cool:

Seksu oralnego tez nie uznaje :O wiec pozostaja tylko delikatne piszczoty

>> i gowno cie to obchodzi idioto martw sie o swoja dusze ja wiem ze zgnijesz w piekle, hehe Mam taką nadzieje, mam szatańską duszę i w spółce z lucyferem byśmy mogli wiele zdzialać :classic_cool:

Gość do autorkiii
czy twoja postawa wynika z przekonan religijnych czy może z jakichś kompleksów?

niedoświadczona wystraszona Seksu oralnego tez nie uznaje wiec pozostaja tylko delikatne piszczoty Dopuki nie zaczniesz sypiac z facetem to skad mozesz wiecec jakie masz preferencje?

nie uznajesz seksu oralnego?? eeeeeee:-O biedny facet ktory na Ciebie trafi:) pozatym najwaziejsze jest milosierdzie a ja mam go sporo,wiec to zmaze moje inne grzechy np seks o ile to grzech rzezcywiscie:)

ale to nie jest kestia preferenji, tylko to dla mnie jest obrzydliwe po prostu

Gość sdfnty
seks to grzech najśmiertelniejszy, gorszy niż aids w zaawansowanej postaci :classic_cool:

wyzej pisalam o seksie oralnym oczywiscie

Widzisz jak juz bedziesz dluzej sypiac i bedziesz to lubic to mozesz sie zdziwic co przestanie byc dla Ciebie niesmaczne i niemoralne:P

>> pozatym najwaziejsze jest milosierdzie a ja mam go sporo,wiec to zmaze moje inne grzechy np seks o ile to grzech rzezcywiscie Chyba nie chodziłaś zbyt czesto do kościoła :o A jesli chodziłaś, to niepotrzebnie obrabiałaś proboszczowe kropidło zamiast słuchać kazania :classic_cool:

no moze wyglada nieciekawie ale jest przyjemne zwlaszcza robienie laski :classic_cool: bo mineta mnie jakos irytuje:-O zobaxczysz ze Ci sie zmieni:) jak mialam 15 lat tez myslalam tak jak Ty:P

Gość do campa
>> seksie analnym tym bardzie mowy nie ma, bo nie uznaje takich zboczeń Mówisz tak bo nigdy chuuja w dupie nie czułaś Jak poczujesz, zmienisz zdanie opowiesz jak było ?;)