Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszka maja

pomocy, jego rodzina mnie nienawidzi

Polecane posty

Gość kaczuszka maja

a tylko daltego,ze powiedzialam , ze moze wiecej niz budowlanka za granica to nie dal niego. chcialam go poslacx na kurs jezyka, dostaje telefony ze mam go zostawic, jego ojcoiec dzowni ,ze michal nie jest zbyt inteligentnyy, ze wymagam zbyt wiele, jego siostra pisze, ze ma jechac do anglii, ze jestem kurwa bo mecze jej brata a jedyne co zrobilam(sama studiuje i pracuje od 4 lat) logidtyka i praca w biurze a on na budowie) to motywowalam go jego ojciec pisze maile ze mam syna zoistawic , bo zbyt duzo wymagam ze syn nadaje sie na budowlanke tylko dzwoni jego isostra do mnie i mowi znajdz sobie iinego jelenia ktory pojdzie za Toba bvo wymagassz za duzo , moj brat mu7si jechac do Stanow( jestesmy w skandynawii)) wyzuwa mnie w mailach od dziwek suk ktore wymuyszaja na jej bracie nauke nie 2iem co robic

to rodzina jakis prostaków, ratuj chłopaka to normalne ze jak mu wpajano tyle lat ze sie nadaje tylko do budowlanki to w koncu w to uwierzyl a moze niemale pienialzki rodzicom przesyla, a ty moglabys to popsuc, cos mu uswiadomic! nienormalni ludzie, nie przejmuj sie i walcz, a facetowi powiedz ze gdybys wiedziala ze nie da rady nie nalegalabys, ale wiesz ze sobie poradzi ;)

Gość obornik
Sory, ze sie wtracam. Ale moze rodzice maja racje, moze za duzo wymagasz od tego chlopaka. Nie ma niz zlego w byciu budowlanym. To jest ok. Znam jednego nbudowlanego i to jest taki poczciwota. Jest ok

Gość kaczuszka maja

Gość pozostaje tylko jedno
pytanie.... Dlaczego on na to pozwala?????

Gość kaczuszka maja
POMOZCIE MI ,CO JA MAM ZROBIC??

przedewszystkim pokaż mu wszystkie mejle, esy i powiedz co robi jego rodzina, i powiedz mu że ma zdecydować, albo powie rodzince że ma spierdalać, albo niech do nich wraca, bo tobie do szczęścia nie są potrzebne ich wyzwiska i nienawiść...