Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda grażyna

BESZTALNIA

Polecane posty

Gość ruda grażyna

Tu możesz zbesztać kogo nie lubisz. Ja zaczne: Ola ty małolato ze sztucznymi włosami, schudnij!!!!!!

Ladaco, to jak w podaj dalej sie bawimy, to ja moge zbesztac Ciebie :classic_cool: chcesz?:D:D:D

ladaco, ja nawet nei wiem jakiej Ty płci jestes, koloru włosów też nie znam, więc będzie po prostu :classic_cool: :D

To ja besztam wszystkich maszynistów wukadki, metra oraz kierowców autobusu linii 710 w Warszawie.

besztam mojego sąsiada dziada z naprzeciwka!! I jego zone co myje klatke w sobote o 6 rano i później mówi że ja jej nie myje. Ty stara babo o 6 w sobote śpie a umyć moge po południu, ale jak ty juz nie możesz wytrzymać to wal sie na ryj i myj ja nawet o 2 w nocy

[beszta wszystko dookoła specjalnym przyrządem do besztania]

no to besztam creama, bo na innym topiku, napisal, ze mnie nie lubi :O a on mnie przeciez uwielbia :D:D:D prawda Cream? ;) i tak wiem, ze to czytasz podgladaczu jeden :P:P aa, i besztam wszystkich, ktorzy besztaja mnie :P

besztam mojego ch_ujowego brata ktory zapomnial o moich urodzinach. I besztam jeszcze tych pieprzonych roboli, ktorzy na_pierdalaja mi pod oknami kosiarkami od 5:30. I jeszcze na koniec zbesztam tych wszystkich zj_ebanych pracodawcow, dla ktorych powinnam byc 25letnia emerytka ze statusem studenta, aby moc pracowac jako asystentka Prezesa za 983zl brutto. Ulzylo mi.

aha besztam tego żula co siedzi pod smietnikiem z psem bez smyczy. Nie moge wyjść na dwór ze swoim bo tamten zaraz przylatuje i nie daje sie mojemu psu wysikać. Smycz kup pijaku śmierdzący!!! besztam też sąsiadów z parteru za to że śmierdzi im w domu, przez co wali na całej klatce. BRUDASY ŚMIERDZIELE!!!!!!!!!!