Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Jestem bardzo atrakcyjną kobietą przed 40. Wszyscy chcą się ze mną kochać ale nikt sie nie chce wiązać na stałe mimo że jestem miła usmiechnięta tolerancyjna lubię gotować dbam o dom i o faceta. Nikogo to nie obchodzi wszyscy widzą tylko ciało, dupę i tylko sex każdemu w głowie. Mojemu mężowi wszyscy zazdrościli takiej żony potem facetowi też - gdzie znaleźć faceta na powaznie? Chyba pódę do biura matrymonialnego bo na imprezach, dyskotekach i w necie to tylko pieprzyc by sie chcieli nic więcej. Kocham sex i chcę go uprawiac w stałym związku a nie zmieniać kolejnych kochanków. Pomocy!

Gość gewazaz
rozumiem cie doskonale, we mnie faceci tez widza tylko obiekt seksualny!!! wkurwia mnie to strasznie, kazdy ma ochote tylko mi wsadzic a zaden nawet nie chce mnie pozac. studiuje, lubie czytac ksiazki, wyjsc na impreze, do baru, mam swoje zdanie. jednak faceci mysla fiutem i to jak kobieta jest blondynka ma duzy biust to mysla ze to tylko obiekt do zaliczenia:O

może za bardzo się mizdrzysz do każdego faceta.... Może jeteś za ciepła, i każdy widzi tylkoładną dziuńkę... Jeśli zauważyłaś u siebie sypmptomy: - zbyt miłej, -zbytnio latającej za mężczyznami, zbytnia starającej się im przypodobać to nie dziwie się! Oczywiście ja Ciebie nie oceniam, tylko poddaje sugestii. Facetów trzeba brać na dystans. Nawet takiego, na którym nam zależy. Ja mam Ci to mówić... Jestem wiele młodsza od Ciebie. Trzymam kciuki, a moze coś wiecej napiszesz?

absolutnie za nikim nie latam. wręcz przeciwnie za mna latają, nawet jak ich odtrącam ale chodzi im tylko o jedno. Kilka razy zaliczą i jakoś zainteresowanie im mija. zdarzyło mi się to kilka razy. obiecałąm sobie że teraz długo nie dam doopy, ale czasami to samo tak wychodzi - jest taka chemia, takie przyciąganie .....

co mam więcej napisać? kobieta po przejściach, matka, ale nadal pragnąca szczęścia osobistego

Gość karmelowecukierki
NO wlasnie dlaczego faceci nie lubia jak kobiety naciskaja na nich ja tak robie ponoc i to odstrasza

Moim zdaniem jakaś przyczyna być musi. Albo sama prowokujesz, albo ubierasz się zbyt pobudzająco wyobraźnie, albo szukasz w niewłaściwych kręgach ludzi. Zmień styl, otoczenie, dawne zwyczaje, może bądź skromniejsza nawet, a coś się zmieni.

Gość pi lo chun
Niby was to wkurwia, ale robicie wszystko, aby wygladac jak najatrakcyjniej dla facetow:D Zastanowcie sie czego tak naprawde chcecie...

Gość yyyyyyyrtttttttttttttttto
może jesteś po prostu głupia i nudna.Co z tego ,że atrakcyjna. Może nadajesz się tylko do łóżka.

To było dobre :D \"obiecałąm sobie że teraz długo nie dam doopy, ale czasami to samo tak wychodzi - jest taka chemia, takie przyciąganie .....\" Może i na dyskotekach faceci szukają kobiet na całe życie , moi koledzy zawsze chodzil by poszukać czegoś do macania / zaruchania. Zawsze twierdzili ,że tam można znaleźć łatwą pannę .

ja nie poznaję na dyskotekach i imprezach - przecież to napisałąm. poznaje w internecie - na 3 portalach

jak jakiś był c tak mi sie wydaję porządny to mi się kompletnie nie podobał. Nudna nie jestem - jestem otwarta i lubię otwartych ludzi, najczęściej na pierwszej randce czuje sie z facetem jakbyśmy się zbali od dawna, jestem na luzie ale nigdy nie narzucam się Nigdy sama nie uwodzę pierwsza - raczej daję się uwieść, nie dzwonię pierwsza do nikogo, nie piszę

ubieram się kobieco, mnodnie ale nie wyzywająco

atrakcyjna zdesperowana ja mam dokładnie tak samo! zakładałam tu podobny temat i podobnie mnie dołowali. Nie wiem moze faceci nie lubia sie wysilać, moze sie boją, nie wiem tego, wiem tylko, ze tutaj odpowiedzi nie znajdziesz.

Ja wiem ale to tak jakoś "dyskotekowo zabrzmiało to wyznanie" Kobietę z dzieckiem to mało który weźmie :O. "jak jakiś był c tak mi sie wydaję porządny to mi się kompletnie nie podobał." cóż nie można mieć wszystkiego.

z 2 dzieci ale prawie dorosłe. nieprawda - znam mnóstwo przypadków że kobiety z dziećmi normalnie układaja sobie zycie. Zreszta ja też ułożyłam sobie kiedys życie mając już 2 dzieci - ale, rozstałam się z tym facetem

Ładna kobieta to nic strasznego :) . Np mi się wydaje że te ładniejsze powinny być zajęte , i facet może nie próbować z tego powodu. "Cwaniakowi" to obojętne czy ładna czy przeciętna aby poruchał. Kobieta z dzieckiem to już pewien problem , po pierwsze ma dziecko więc "na ulicy" raczej nikt jej nie zaczepi. Dziecko to już odpowiedzalność w tym materialna , i jeszcze kwestia byłego partnera to może powodować niechęć :O.

Myślę że przyciągam właśnie takich babiarzy. Pisza do mnie młodzi faceci spragnienie sexu a ja lecę na ich wygląd. Nie chcą się wiązać na stałe bo pracują robia karierę, albo sparzyli się na poprzednich związkach ale sexu jednzk potrzebują. Tylko dlaczego ja właśnie takich przyciągam?

Z moich przemyslen i obserwacji wynika, że jesli faceci rozgladaja sie za stala partnerka, to wybieraja zdecydowanie mlodsza niż 40-stke, nawet jesli by byla mniej atrakcyjna, troche mniej bystra od niego ;) co nie znaczy, ze taka jest w istocie. Natomiast ze wszystkimi poza tym kryterium wiekowym mozna własnie conajwyzej sie zabawiac.

Gość hrhrhr
jak myslicie chlopaki lubia niegrzeczne dziewczyny czy grzeczne :P?

Gość po 40
Mam tak samo.Jestem nawet starsza od ciebie ale mam teraz największe branie niż kiedykolwiek.Branie na sex niestety nic więcej.Ja otwarcie mówię komuś że najpierw musi poznać jaka jestem i dopiero potem cos bliższego może być,Jeśli facet nie chce poczekać to znaczy że zależy mu tylko na tym.

ja dokładnie takich samych przyciagam. Potrafi taki 26-latek miesiacami o mnie zabiegac zeby zwyczajnie sie ze mna bzyknąć, no szok. A ja mam 40. Natomiast moja kolezanka, ba nawet 2 w podobnym wieku i z dziecmi z poprzednich zwiazkow szczesliwie ulozyly sobie zycie i znalazly facetow w necie.

Po 40 - rozmawiam z nimi na ten temat, poznaję naprawdę dużo ludzi z netu i duzo rozmawiam, dużo piszę i każdy twierdzi, że nie ma znaczenia kiedy "da się doopy" że czasami wszystko zaczyna się od tego i to jest prawda bo z moim ostatnim stałym partnerem bardzo szybko mieliśmy sex a kilka lat bylismy razem. Nie ma reeguły ale masz troche racji i sama tez to sobie juz obiecałąm.

Gość hrhrhr
jak myslicie chlopaki lubia niegrzeczne dziewczyny czy grzeczne :P?

Ja widzłem kilka atrakcyjnych kobiet , których raczej facet nie zostawi. Faceci w tych związkach to takie spokojne typy np w "czarnych sweterkach" , ma ładna babkę i dziecko i to mu wystarcza nie szuka wrażeń .Nie mówię że ci faceci to cipy ale nie sa to takie "osiedlowe cwaniaczki".