Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

"a Ty mnie przerazasz" Tak, jestem przerażający, strach się bać :(. "wiec Brzydal skreslam Cie z listy ponetcjalnych kandytatów na związek ze mną" "idz w pokoju jestes wolny" Jestem, mam nadzieję, że jednak nie za długo :P. I nigdzie się nie wybieram, jestem już w pokoju :). "Brzydal29 ..a od złosliwej to się odpie**ol" Spokój dziecko, jak dorośli piszą .

Gość taki jeden..
ja mam podobnie....

Jedno jest pewne, byle kogo nie wezmę na stałe, ale naprawdę już obnizyłam wymagania. nie musi być super przystojny ale jednak musi mi się troche podobać nie musi byc bogaty, ale stałą dobrą pracę musi mieć no i najwazniejsze - żeby mnie chciał na powaznie, był zainteresowany mną jako kobietą a nie moją dupą!!! wtedy dam szansę takiemu facetowi, przymknę oko na wady.

Nie chodzi mi o małażeństwo. Chcę kogos na związek, normalny stały związek, wspólne weekendy, wakacje, nocowanie u siebie, z czasem oczywiście chciałabym z kims zazmieszkać

Gość hewlet
co wy tu wypisujecie ? zgadzam się z atrakcyjną zdesperowana i lamia 2, tez jestem 40 latką, mam dzieci, jestem atrakcyjna i wyglądam na 30 lat.. a nie potrafie trafic na porządnego faceta

Gość nieszcześliwa pomarańcza
atrakcyjna,to nie sa duze wymagania,powodzenia!

Gość taki jeden..
Wy nie mozecie trafić na atrakcyjnego faceta a ja na atrakcyjną Kobietę. Moze zamiast siedzieć na kafe trzeba by się rozejrzeć wokół.

" Skocz do: 1234 19:39 atrakcyjna zdesperowana Nie zaczęłąm szukać po 30 - kto to napisał nie czytał od początku. Miałąm mężą, mam dorastające dzieci, chcę ułożyć sobie życie na nowo. Duzo kobiet ma stałe związki po 40 nawet i maja dzieci z poprzednich małżeństw. Problem w tym że interesują się mną sporo młodsi a takim tylko jedno w głowie. Mam kuzynkę która w wieku 44 lat wyszłą za mąż za 32 letniego faceta, koleżanka w wieku 40 wyszłą 3 raz za mąż, w moim dalszym otoczeniu tez sa kobiety z dziećmi które mzją stałe związki. Wcale te kobiety nie są ode mnie ładniejsze ani nie maja lepszych charakterów. Maja tylko więcej szczęścia. " ALE BEZ SENSU:o.TO ŻE MŁODZI TACY SA TO NIE ZNACZY ŻE STARZY LEPSI:P.MASZ ZABURZENIA ROZUMOWANIA:P.A STAŁĄ DOBRĄ PRACĘ MAŁO KTO MA:P.CZY WIESZ ILU LUDZI MA PENSJĘ POWYŻEJ ŚREDNIEJ:P?JUZ SAME WYMAGANIA CO DO ROBOTY DDYSKWALIFIKUJĄ WIĘKSZOŚĆ:P.

Gość wiosenna rosa
3 miesiące to nie tak długo na pewno kogos trafisz. gorzej mają bezdzietne panienki po 30 - takie to maja przechlapane. ty powinnas związać się z rozwodnikiem z dziećmi albo wdowcem. jak sie zadajesz ze sporo młodszymi to nie licz że się którys zakocha i ztoba bedzie na stałe bo takie rzeczy sie zdarzają naprawdę sporadycznie

Gość ofe rma
no widzę że zajebiście wymagania obniżyłaś :D skoro już nie musi być super przystojny i bogaty to faktycznie że prawie byle kogo chcesz :D

"wiosenna rosa 3 miesiące to nie tak długo na pewno kogos trafisz. gorzej mają bezdzietne panienki po 30 - takie to maja przechlapane. ty powinnas związać się z rozwodnikiem z dziećmi albo wdowcem. jak sie zadajesz ze sporo młodszymi to nie licz że się którys zakocha i ztoba bedzie na stałe bo takie rzeczy sie zdarzają naprawdę sporadycznie " JESTEŚ W BŁĘDZIE-TAKIE U MNIE MAJĄ NAJWIĘKSZE SZANSE:P.A JA SZUKAM KILKANAŚCIE LAT I NIE PODERWAŁEM:O.

"Brzydal29 .. jestes chamem chcesz zabłysnąc teraz" Oj kremik, kremik. Popatrz w swoją stopkę i przeczytaj uważnie. Co Ty myślisz, że ja kafe biorę za rzeczywisty świat. A jaki jestem - ważne, że pewna osoba wie jaki jestem, to się dla mnie liczy. I nigdy nic nie zmieni mojego stosunku do niej, choćby nie wiem co. Reszta nie jest już tak ważna, a kafe to kafe, nie real kremik, zapamiętaj to. Tak jestem WIELKIM CHAMEM ;).

tak, mozna się rozglądać wkoło, ale nie o to chodzi.. pierwsza randka, druga, kolejna, facet jest miły , wygina sie ile wlezie, stara sie , zabiega.. i do czasu, kiedy zdąze się zakochać, On jednak nie wie czy stałe związki go interesują... ile razy można tak próbowac ??

Gość taki jeden..
hewlet - chyba trzeba próbować do skutku... Choć ludzie bez zasad mają chyba lepiej...

Gość wanillliowa
Jakbym czytała siebie tylko że ja jestem sama sobie winna.Po przejściach z dziećmi znalazłąm porządnego mężczyznę który chciał ze mną mijeszkać, uważam się za atrakcyjna kobietę a on był dośc niski, gruby i uważałam że stać mnie na lepszego. Zostawiłam go po kilku latach i teraz tez nie moge znaleśź nikogo na stałe. Miałam super facetów ale na krótko. Żałuję że odeszłam.....

"Brzydal29 ...szukaj sobie inną dziewczynę a o tamtej zapomnij" OK kremik, tak zrobię, dzięki za radę ;).

Gość taki jeden..
waniliowa - prawda, przebieracie, wybieracie... a potem płacz

To sa duże wymagania??? Przeciez nie zwiążę się z facetem do którego miałabym dokładać! Mam włąsne mieszkanie, ale nie zarabiam duzo. Facet musi zarabiać

Nie lece na kasębo już nie te lata :D ale stałą praca u mężczyzny to podstawa, żeby zyć lepiej a nie gorzej. Wyglą tez jest ważny, dbam o siebie lubie się ubrać, musze mieć u swego boku kogos odpowiedniego, nie musi być bardzo przystojny ale zadbany i musi mi się choć troche podobać. Wiem że 3 miesiące to nie duzo, ale ja w tym czasie poznałam MNÓSTWO facetów. Na początku mojej działalności w necie miałam codziennie randki.

"atrakcyjna zdesperowana To sa duże wymagania??? Przeciez nie zwiążę się z facetem do którego miałabym dokładać! Mam włąsne mieszkanie, ale nie zarabiam duzo. Facet musi zarabiać " NIESTETY ALE NA PORZĄDNEGO TRZEBA ZAROBIĆ:P.DODAM ŻE ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ CHŁOPÓW ZARABIA MNIEJ NIŻ ŚREDNIĄ KRAJOWĄ:P.CZAS PRZYJĄĆ DO WIADOMOŚCI TA SMUTNĄ STATYSTYKĘ:P.

Gość taki jeden..
codzienne randki... wolałbym jedną a konkretną

a moze popełniamy jakieś błędy ? któras wcześniej napisała ,ze jesteśmy zbyt miłe, zbyt ugodowe >>> ale chamką nigdy nie byłam i nie będę> Intersuja sie mna duzo młodsi mezczyzni, nawet o 16 lat... wiem ze chcą spróbowac jak to jest z dojrzała kobietą.. ale mnie to nie intersuję, chciałąbym ułozyć sobie zycie, zasypiac i budzić sie przy tym jednym.. dzielć radosci i smutki.. czy to jakis koszmar ?????

Gość ofe rma
to są twoje wymagania, twoja sprawa. ale moim zdaniem są duże skoro tylko ci z dobrą pracą mają szanse.

Gość manicpanic
cholera skąd ja to znam, jak jesteś młodą atrakcyjną blondynką to w 99% zawsze jesteś dupą do przelecenia 🖐️

Gość nieszcześliwa pomarańcza
amant wszechcasów,co to znaczy że na porządnego faceta trzeba zarobić,bo ja niewiem jak sie zarabia

Gość taki jeden..
a jak nie chcesz przelecieć to też źle bo nie doceniasz atrakcyjności...