Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość a z kim teraz m
Waniliowa, jesteś mną czy co? też częściej jestem w Arkadii a na bemowie w kerfurze rzadziej:D

Gość wanillliowa
Niektóre to maja szczęście, maja facetów którym na dzieciach nie zależy wręcz nie chcą mieć

Gość Roxana22
jeszcze się dziwisz autorko topiku? ja również jestem atrakcyjna dziewczyna ale o partnerstwie pomyślałam mając jeszcze 16 lat, teraz nie mam problemu z tym:) mam 22 lata i stałego chłopaka i super nam sie układa. Pozdrawiam

Gość nie odpowiedziałaś jak i gdzie
waniliowa, wiesz zdarzają sie faceci po zawodówkach którzy do pracy dojeżdżają najnowszym modelem audi, czy mercedesa, co wtedy?

Gość ofe rma
ale z tego co tu czytam to wy dzieci macie. więc ten wasz potencjalny facet też by miał tyle że wasze. trochę kiepski interes, wychowywać dzieci ale swoich nie mieć.

Gość wanillliowa
Roxanka my tu jesteśmy kobitki po przejściach (nie wszystkie) . Autorka miała juz męża i dzieci. My chcemy w wieku dojrzałym na nowo sobie zycie poukładać :)

Gość warszawianka z bemowa
w Arkadii są tłumy, wolę Wolę park :P albo Klifa

Gość Paull
buhahahaha jak kobieta przed 40 może być atrakcyjną?:) wybaczcie ale kobieta przed 40 to nie facet!

Gość ofe rma
nie wszystko tylko to że jestem kurwa mać z łodzi. to miasto to jakiś eksperyment szalonych naukowców.

Gość wanillliowa
No, wtedy to juz może przymknęłabym oko n a ta zawodówkę :P Tak na poważnie, wszystko zalezy od człowieka, od jego obycia, mozna miec studia i pozostac prostakiem a mozna byc po zawodówce ale miec taką głowę na karku i robić kasę, że przymyka sie trochę oko..

Gość wanillliowa
Warszawianka - ja pracuje koło klifa :D:D:D

oferma tu byly fabryki co dla ZSRR robily. jak sie przewrocilo to i Łódź zatonęła

Gość wanillliowa
W klifie miałam troche randek, blisko, prosto p o pracy bez zbednego tracenia czasu i benzyny, :D:D

Gość a z kim teraz m
no to musimy się laski z wawy spotkać i ten podryw uskutecznić oh, zaczynam się od dzisiaj odchudzać ;)

Gość wanillliowa
Paull zdziwiłbyś się !!!! To facet sie szybko i brzydko starzeje, dlatego nie zadaje się ze starszymi od siebie, no może ze 2 lata starszy mógłby być jeśli dobrze utrzymany.

Gość ofe rma
ja wiem co tu było i jak tu jest. ale słowo honoru że co jakiś czas pojawia się na kafeterii patałach co sobie nikogo znaleźć nie może i okazuje się że z łodzi!!! jakieś miasto patałachów. nic bym nie mówił jakbym był jeden, kiedy zobaczyłem wpis drugiego to nawet było fajne. ot tak na forum internegowym spotkać "ziomala". no ale to jest przegięcie ilu z tej łodzi jakichs niedorobionych. i tylko płaczą że sami i że ich nikt nie chce. to musi być coś więcej. jakiś truman show ktoś tu kręci albo co.

Gość nie odpowiedziałaś jak i gdzie
Kwiatek dlaczego waniliowa jest obrzydliwa ?

Gość ofe rma
stary, próby umawiania się z kobietami z babskiego forum bo sobie w realu nikogo znaleźć nie możesz są wystarczająco żałosne. po czymś takim nikogo nie ściemnisz że jesteś super gościem który wchodzi tu dla rozrywki. odpuść sobie nawet próby.

Gość wanillliowa
Kwiatek może ciut złośliwa jestem, zycie mnie tego nauczyło, ale to naprawdę popatrz sobie na zdjęcia ludzi na portalach randkowych. Kobiety po40 potrafia byc atrakcyjne a facet rzadko który. Albo odejmuja sobie lat :O

Gość wanillliowa
Jestem obzydliwa bo napisałam że faceci sie szybko i brzydko starzeją

Gość wanillliowa
a może że jak jest obrotny i robi kasę to i zawodówka może być. :D - nie wiem dlaczego ale jestem dla Kwiatka obzydliwa i już!!!! A ja i tak Cie lubię :P