Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość wanillliowa
Czy ja powiedziałam że na stałe nie moge znaleźć? Bardzo niedawno sie rozstałam ze stałym partnerem. Nie rozwiodłam się tez - mąż mi umarł. A dziećmi nie trzeba sie juz zajmować - są dorosłe. Po co ja w zasadzie tłumaczę. Chciałam opinii na konkretną tą jedną randkę a wywołała sie niemiła atmosfera

Gość wanillliowa
Ofer ma ale to było do mnię? To ja mam 45 lat.

Gość do ofermy
brutalny jesteś ale częściowo masz rację tylko częściowo

Gość ofe rma
nie wiem za bardzo do kogo to było bo nie czytam na tyle uważnie żeby rozpoznawać nicki, ale do ciebie też. coś tam narzekałaś że ci faceci to nie tacy jakbyś chciała. jeżeli zgadza się że szukasz młodszego, bogatego, wykształconego i przystojnego, jesteś w wieku "pobalzakowskim" i dziwisz się że faceci których znajdujesz chcą cię tylko przelecieć i nic więcej to tak, do ciebie. jeżeli nie narzekasz to może nie do ciebie. ale w takim razie o co chodzi że kwiatek pisze "z facetami nie bałdzo a ty OK"? co jest "nie bałdzo"? (kocham po prostu jak facet mówi jak ciota).

Gość ofe rma
"brutalny jesteś ale częściowo masz rację tylko częściowo" to napisz gdzie nie mam racji i dlaczego. nikt monopolu na rację nie posiada tak samo jak i ja.

Gość miło by było
Nie chcę Cię zmartwić autorko, ale kobiety w Twoim wieku są raczej traktowane przez młodszych facetów ćwiczebnie i stąd ta ochota na sex i ucieczka przed czymś poważniejszym. Natomiast faceci w Twoim wieku - ci lepsi rzecz jasna - są już zaklepani. A te odłamki to po prostu jakieś życiowe cudaki. Zatem radzę Ci obniżyć poprzeczkę, gdyż z takimi wymaganiami to nie zajdziesz daleko swoją ścieżką:P

Gość zwyczajna36
Nie zgadzam się z tym.Ci ładniejsi maja łatwiej wszędzie w związkach też.Maja większe wymagania i to jest problem.

Gość ofe rma
a dla kogo to jest problem?

Gość wanillliowa
Chodziło mi dzisiaj o ten jeden przypadek, wczorajszą randkę. powinnam osobny temat założyć bo tu się już tematy i osoby pomieszały. Czyli wg ofer my powinnam brać tego co mnie chce na poważnie tylko dlatego że on chce bo na nic lepszego nie moge liczyć? To ja juz wolę luźny związek z tym którego mam teraz.

Gość miło by było
hmm... związek z tym, którego masz teraz powiadasz? czyli jakiś koleś jest z Tobą i biedny nawet nie wie, że stanowi poczekalnię przed wielkim uczuciem do kogoś lepszego pod względem finansowym?:D

Gość ofe rma
wg ofermy nie masz co oczekiwać cudów i księcia z bajki skoro nie jesteś księżniczką. wg ofermy powinnaś spojrzeć w lustro i zobaczyć kim naprawdę jesteś i na jakiego faceta w związku z tym możesz liczyć. oczywiście mówię o lustrze jako metaforze, nie chodzi tylko o wygląd. jak już zobaczysz kim jesteś to zdecyduj co z tą wiedzą zrobisz. może i najlepszy jest obecny układ, nie mówię że nie. ale mieć pretensje do wszystkich facetów że interesują się tobą nie ci co byś chciała a ci których chcesz się nie interesują jest śmieszne. i właśnie o to ofermie chodzi, że jest sporo kobiet które za swoje niepowodzenia winią to, że to z facetami jest coś nie tak. tak samo jak jest część facetów którzy uważają że im się nie udaje bo kobiety są złe albo przynajmniej "dziwne". tak nie jest. dostajemy to, na co zasługujemy i co wybieramy. przypadki wyjątkowego "pecha" do kobiet/mężczyzn są tak samo rzadkie jak przypadki wyjątkowego szczęścia.

Gość miło by było
ofer ma ... dobrze prawisz człowieku:) Gdzie facet młodszy, mający wygląd, wykształcenie, status i pieniądze będzie sobie głowę zawracał kobitą po 40-tce i licznych przejściach? Ludzie, nie rozśmieszajcie mnie:D Mierz zamiary wg sił - to tak w skrócie podsumowując wypowiedź mojego szanownego przedmówcy:)

Gość ofe rma
dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję dziękuję.

Gość miło by było
ofer ma ... :D Właśnie cofnęłam się do strony, na której waniliowa opisała swoją rzekomo felerną randkę. Zyję już troszkę na tym globie, ale nigdy bym nie przypuszczała, że jeżdżenie autobusem jest aż tak dyskwalifikujące::D Zapewniłaś mi humor do końca dnia :P

Gość ofe rma
a która to strona bo nie chce mi się samemu szukać?

Gość miło by było
26 - czytaj i płacz (ze śmiechu:D)

Gość ofe rma
chciałem coś napisać ale nie wiem co? no paris hilton nam się trafiła :D

Gość miło by było
Paris jest przynajmniej przyszłą dziedziczką niezłej fortuny, a waniliowa? Kulturalnie zmilczmy:P

Gość ofe rma
znaczy pod względem wymagań. ja niby samochód mam, ale jak się gdzieś do pubu umawiam to i tak jadę tramwajem (no chyba że znajdę szofera). moi wszyscy znajomi tak samo. niby biedni nie jesteśmy ale po co wydawać 20-30 zł bez sensu na taksówkę. taksówką to się wraca :D no ale co to w ogóle za gadanie. starej babie imponuje forsa i tyle. facet z tej randki może faktycznie trochę też dupa, fakt. choćby dlatego że się za taką bierze skoro wokół pełno młodych, sympatycznych panienek z których przynajmniej część nie ma nasrane we łbie.

Gość takkkkkkk
potwierdzam to w 100 procentach. jestem bardzo atrakcyjną kobietą zgrabna łądna twarz ładnie ubrana po studiach niezła praca samochód nie mam zobowiązań dzieci i nie mogę nikogo znaleźć a moje brzydsze koleżanki juz powychodziły za mąż

Gość ofe rma
no a ty dlaczego nie? nie chciałaś czy nie mogłaś? miałaś przecież jakichś chłopaków skoro jesteś ładna. co z nimi?

Gość znowu ten sam dzień
takkkk - może jestes z tej grupy z nasranym we łbie, albo jesteś nudziarą lub głupią pipką?

Gość wstyd mi
dokładnie takkkkk to że ma studia i samochód ma jej niby pomóc w zdobyciu mężą:D:D:D juz ja sobie wyobrażam wychudzona niby businesswoman

Gość waniliowa nie zadawaj sie z
biedakami, po co sie bedziesz meczyc, znajdz sobie jakiegos zamoznego rozwodnika po 40, dobrze Ci radzę :-)

Gość tak widzicie jest panowie
i tego nie zmienicie nigdy, kobiety lubią facetow z kasą i klasą, tylko pasztety muszą odpuscic i brac sie za facetow bez kasy i klasy :D

Gość tak widzicie jest panowie
a Ty 36 letni po co robisz takie gry? inaczej mozna to sprawdzic czy kobieta leci tylko na kasę, a moze cos w Tobiejest takiego ze majac kilka tysiecy ( tno nie jest malo ale tez nie duzo) przyciagasz kobiety ktore Cie zostawiają z powodu niskich zarobkow. Zastanow sie nad tym

Gość tylko atrakcyjne mają

hm, po przeczytaniu Twoich ostatnich postow ofermo, przyznaje Ci racje :) tak moze byc ze waniliowa wyżej sra niż dupę ma :P

ja ci tez dowale waniliowa - stara du.pa jestes a facetow w swoim wieku albo starszych nazywasz starymi dziadami :D :P gdzie ty masz rozum kobieto :P