Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość Biznesman B
Cześć, Kwiatek. Chyba się zaraz w Tobie zakocham. :-)

Gość Biznełóman B
Mnie także, Kwiatek. Teraz już chyba będzie lepiej, co?

Gość Biznełóman B
Moim zdaniem, ani płeć, ani psełdonim nie są ważne, jeśli w grę wchodzi prawdziwe uczucie. :-)

Gość Biznełóman B
Swoją drogą, mogłaby już przyleźć tutaj jakaś fajna damulka...

Gość damulka 1
cześć chłopaki! a nie widzieliście mojej ukochanej przyjaciółki waniliowej modliszki??

Gość wanillliowa
no już jestem i powiem wam że nie macie racji. Może to tak wyglądać po moich postach ale to nie tak. Kobieta mężczyzn nie podrywa tylko odwrotnie - to mężczyźni latają za kobietami. Kobieta może ich akceptować lub nie, nie ważne ile mam lat - jak ktoś mi nie pasuje to nie mam zamiaru się zmuszać do czegokolwiek.

Gość wanillliowa
absolutnie nie uważam faceta w swoim wieku za starego - pisałam o tych jeszcze starszych. Mężczyźni w moim i starszym wieku nawet do mnie nie startują bo się mnie boją - uważaja że mogę miec każdego i że na pewno ich nie będe chciała. Nikogo teraz nie szukam na siłę, jestem w dość luźnym związku i jest fajnie

Gość też bardzo atrakcyjna
atrakcyjne kobiety szukają atrakcyjnych mężczyzn jedni i drudzy mają branie i większe szanse i nie potrafią skupić się na jednej osobie stąd atrakcyjni częściej zmieniają partnerów zdradzają okazja czyni złodzieja niestety

Gość wanillliowa
bez planów na przyszłość

Gość wanillliowa
Kwiatek przeciez nie traktuje tego gówniarza poważnie :P choć przez niego rozstałam się ze stałym partnerem. Dlatego umawiam się czasami, każda kobieta jednak pragnie stabilizacji, nic na siłę ale jeśli ktos na powaznie by się trafił to chętnie sie zwiążę

OK. a czy bierzesz pod uwage mozliwosc wpadki? w Twoim wieku sie moze zdarzyc jeszcze

Gość do tez atrakcyjna
Nie zgadzam sie.Nieprawda,ze atrakcyjne osoby czesto zmieniaja partnerow,jezeli ktos ma poczucie wlasnej wartosci,ma do zaprezentowania cos wiecej niz cialo nie musi udowadniac sobie romansami wlasnej atrakcyjnosci.

Gość wanillliowa
Wpadki???? Nie wpadłam nigdy to teraz miałabym wpaść. Kwiatek mamy XXI wiek!

Gość wanillliowa
Chyba że chodzi ci o wpadkę że któraś strona się zakocha :D:D On ciągle twierdzi że mnie kocha :D Ja w miłość juz nie wierzę, zauroczenie, pociąg fizyczny tak, ale miłość?????

waniliowa, ty nie wierzysz w milosc? nigdy nie kochalas mezczyzny? chodzi mi o wpadke-ciążę. przeciez zakochanie sie nie jest wpadką!!

Gość wanillliowa
ze stałym wszystko się wypaliło, miłosci z mojej strony nigdy nie było bardziej przyjaźń, wygoda, przyzwyczajenie - jak małżeństwo po 20 latach. Zaczęłam sie rozglądać juz dawno i ten romans był takim bodźcem żeby podjąć decyzje o rozstaniu.

waniliowa, to przykro mi ze nie kochalas stałego. jak mozna byc w takim razie z partnerem jak sie go nie kocha?

Gość wanillliowa
wiem że chodzi o ciążę :P żartowałam. nigdy nie wpadłam to teraz tymbardziej hehe. Pewnie że kochalam, męża np. ale potem wszystko się wypala. teraz po latach myslę ze to nie była prawdziwa miłość. Potrafie się zauroczyć - ale to nie miość.

Gość wanillliowa
Można. Gdybym czekała na prawdziwą miłość to mogłabym byc bezdzietną panienka do dzisiaj :P Może przesadzam, ale w pewnym wieku rozsądek jest ważniejszy.

Gość podczytuję dyskusję
kwiatek ile masz lat?Pytania na poziomie dwudziestolatki

waniliowa, ty chyba boisz sie zaufac mezczyznie,co? nie trzymasz mezczyzn na dystans? to dlatego sie ciebie boja

Gość też bardzo atrakcyjna
nie zgadzam się z tym postem do mnie. okazja czyni złodzieja i czasami moze ktos zawrócic nieźle w głowie. łatwo byc wiernym jak sie nie ma okazji do zdrady

"Może przesadzam, ale w pewnym wieku rozsądek jest ważniejszy" tak myslac bedziesz sie zawsze rozbijac o rafy zycia

Gość wanillliowa
dystans? oczywiście że nigdy nikomu sie nie narzucam, nie dzwonię nie wypisuję maili, smsów, mówie o początku znajomości oczywiście, potem to juz normalnie, ale spotkania zawsze proponuje facet. Nie wszyscy sie boją, raczej ci starsi tylko. Boją się w ogóle zaczynać, myslą żę jestem zajęta, albo ze nie mają szans.