Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość 36-letni
Słoneczko piękne:) oczywiście, że jak zależałoby mi na Tobie i marzysz o podrózy na którą Cie nie stać, a mnie tak, to ja płacę i jedziemy:)

Gość wanillliowa
Jakos w związku luźniejszym bądź stałym też dziwnie by mi było płacić w knajpie. teraz mój facet z którym sie spotykam jak jest u mnie to częstuje go czymś, ale jak jestesmy w knajpie to on płaci. Bylismy na wyjeździe jego samochodem więc benzynę on płacił, za kwatery też on, ja natomiast wziełam jakies jedzonko z domu i tam też jakieś zakupy robiłam spozywcze, ale w knajpie to już on. Jak wg 36-letniego to wyglądało?

Gość wanillliowa
Do nigdy bym nie zapłaciła - nie siedze sporo na necie. Teraz to wyjątek, przez kafeterie na pewno nie szukam. Jestem na jednym z portali ale tak "na spokojnie" prawie wcale sie nie spotykam. Kiedyś to tak - sporo Takich co leca na sex od razu można wyczuć. Po pierwszych mailach, a jeśli nie mailach to na I rance

Gość nigdy bym nie zaplacila
zaplacilbys a potem na kafe napisalbys ze trafila sie kolejna materialistka ktora naciagnela Cie na wyjazdy zagraniczne

no tak ale ja nie chce sie spotykac z takimi gamoniami zeby sie przekonac ze interesje ich tylko seks, nie jestem z tych najgorszych :-)

Gość 36-letni
Abym nie został źle zrozumiany: to nie jest tak, że ja oczekuję od kobiety, aby płaciła zawsze za siebie. Chętnie płacę ja za wszystko. Chciałbym jej kupić piękny samochód itp. Chodzi mi tylko o traktowanie faceta jako maszynki do zarabiania kasy, to zupełna róznica.

Gość wanillliowa
Konkretne przykłady jakie ja miałam kiedyś: od razu np na gg schodzili na temat sexu, zdarzało się że chcieli wysyłać fotki swojego penisa!!!!!!! albo wysyłali!!!!!!! czasami od razu pisali że chcą np stałej kochanki, różnie jak juz dochodziło do randki to od razu chcieli sie dobierać, albo na 2, 3 juz zapraszali do siebie. Jak się nie godziłam to odpuszczali i juz więcej nie dzwonili

a to gentelmen jestes , dobrze wychowany i kulturalny :-)

Gość wanillliowa
To trzeba wyczuć - po prostu. Ja tego mojego teraz trochę przetrzymałam i mimo że jest to luźna znajomość bez szans na przyszłość - to jednak trwa i facet wydaje się baaardzo zauroczony. Od początku poweidziłam, żeby najpierw mnie poznał jaka jestem, jak komus zależy to poczeka z sexem

z takimi co gadaja o penisach w ogle bym sie nie umowila, chodzi mi raczej o tych ukrytych napalencow, ktorzy twierdza co innego a zamiary mają oczywiste :D

Gość wanillliowa
36-letni mnie to nawet glupio by było żeby facet tak za wszystko płacił np. na wakacjach. Tak jak pisałam ostatnio chociaż żarcie ze soba wzięłam, ciasto upiekłam i tam na miejscu coś kupowałam. Ale w knajpach - tak się przyjęło że facet, wiem ostatnio sie zmienia :O

Gość wanillliowa
no na ukrytych to chyba tylko metoda na przetrzymanie. I duzo rozmawiać

Gość JA 1975
Może nie chodzi o twoją rzekomą atrakcyjność tylko o dzieci.nie każdy się chce w to pakować.przyczyny moga byc różne nie zwalaj na wygląd bo wg mnie właśnie atrakcyjne kobiety maja większe szanse

mi to sie wydaje ze szanse wieksze ma t ktora jest atrakcyjniejsza a nie liczy sie czy ma dzieci czy nie

Gość Maciejowy
Ja lubię atrakcyjne kobitki dziecko też mi nie przeszkadza a co do wieku wolę 40-stkę niż 30-stkę taka zadbana 40 to sam miód.

Gość Maciejowy
W pewnym wieku lepiej jak kobieta ma dziecko te bezdzietne dziwaczeją

Gość dzieciaki przeszkadzają
chodzi mi o te male, ani gdzies wyjechac ani nocy wspolnie spedzic bo zawsze dziecko .......:O

złośliwa, twoja glowna przeszkoda jest dziecko. jak syn bedzie dorosly i wyfrunie ci z domu to bedziesz miec szanse na normalnego faceta

"Tak ale 30 z dzieckiem powinna miec firme pieniądze samochód,bo inaczej odbierana jest jako łowczyni posagów.Czyż nie?" czyli na kase lecisz :P

Gość wiosenna rosa
sami sobie przeczycie. najpierw pisaliście że kobiety powinny same za siebie płacić na randkach bo jak nie to są posądzane że lecą na kasę a potem kwiatek pisze że głupio by się czuł gdyby kobieta płacila na randkach to samo z dziećmi piszecie że lepiej żeby nie miala ale jak już ma 40 i nie ma dzieci to już zdziwaczała i jak tu dogodzić facetom