Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna zdesperowana

Dlaczego atrakcyjne kobiety nie maja szans na stały związek?

Polecane posty

Gość do tego przed rozwodem
Krzywdzisz inne kobiety bo Twoja żona okazała sie niewierna. Myślisz stereotypowo. Są atrakcyjne kobiety a jednocześnie wierne

Gość wanillliowa
Czy odpowie mi ktoś z tym płaceniem na randkach? Jak to jest jak kobieta płaci za siebie? Od razu mówi że bedzie za siebie płacić, czy przy kelnerze?

Gość ofe rma
"Pożyjecie jeszcze troche na świecie to zobaczycie ile warta jest ta wasza MIŁOŚĆ" spokój ducha jest bardzo dużo wart. i szczęście. więc albo będę szczęśliwy sam albo będę szczęśliwy z kobietą dla której jestem ważny ja a nie to że ze mną to może mieszkać w 200 metrowym domu a nie w 50 metrowym mieszkaniu. jeżeli taka się nie znajdzie (co jest oczywiście możliwe) to będę sam. i nic się takiego nie stanie. bo ja nie uważam abym był jakimś ósmym cudem świata i nie dziwię się że kobiety nie są zainteresowane. a jak już przyciśnie mnie tak, że bedę musiał płacić za towarzystwo kobiety to pójdę do agencji towarzyskiej. tam przynajmniej jest uczciwie.

Gość ofe rma
"Od razu mówi że bedzie za siebie płacić, czy przy kelnerze?" to do jakich ty restauracji chadzasz że kelner po przyniesieniu rachunku stoi nad głową i czeka na forsę?

\"Przychodzi kelner i co? Mam powiedzieć, że ja zapłacę za siebie?\" tak, wlasnie tak powinnas sie zachowac, zasugeruj ze chcesz zaplacic i zobacz co on powie

Gość wanillliowa
Mówimy oczywiście o pierwszej randce? Czy na nastepnych jak juz z kims jesteście to tez kobiety płacą za siebie?? W najbliższej przyszłości "pierwsze randki" mi się nie szykują :D Zawsze tak było że facet od razu wyciagał pieniadze, płacił i dla mnie to było naturalne, ale czasy się zmieniają.....

Gość nigdy bym nie zaplaciła
oferma a co Tobie dolega ze czujesz za zadna nie poleci na Ciebie?

Gość wiosenna rosa
Sprawy finansowe są czasami faktycznie niezręczne zarówno na początku znajomości jak i później w związkach. często są przyczyną awantur a nawet rozwodów. najlepiej jak kobieta jest niezależna wtedy nie musi siedziec z jakimś dupkiem bo nie ma pracy albo nie ma dokąd pójść

Gość nigdy bym nie zaplaciła
najlepiej jak sie dobierają ludzie podobni pod kazdym wzgledem, wtedy takie glupie sprawy jak zaplacenie za kawę w knajpie nie ma znaczenia

no własnie, mówicie facetowi: \"zapłacę za siebie\"? czy wyciągacie pieniądze i nic nie mówicie? czy prosicie kelnera na samym początku, żeby były 2 osobne rachunki?

Gość malo jest osob atrakcyjnych
musiscie sie wiazac biorac inne kryteria pod uwage

Gość 36-letni
Widzę, że z tym płaceniem to niektóre kobiety mają poważny problem;) Po pierwsze, w dobrej restauracji, jak pisze oferma, kelner zostawia rachunek i dykretnie znika. Wtedy kobieta stanowczo wyjmuje pieniądze i nie znoszącym sprzeciwu wzrokiem płaci za siebie. Jak kelner wisi nad stolikiem, to kobieta prosi o oddzielny rachunek i nie widziałem, aby się tego wstydziły. Taka norma teraz się robi. Oczywiście, że są takie za które ja płace w pełni. A na kolejnych randkach jest podobnie, no trochę ja częsciej płace:) I fakt, że coś w tym jest, że to ja ganiam za takimi "blacharami";) Ja po prostu lubię silne, aktywne kobiety, a one lubią.... I tak jak napisał oferma, Waniliowa, my nie zaprzeczamy, że należy wiązać się z biedakiem. Tutaj Cię rozumiem. Chodzi właśnie o te akcentowanie, takich szczegółow jak to robiła moja niedawna miłośc. Ona często powtarzała mi o "lepszy życiu", lepszym samochodzie itp... Byliśmy na podobnym poziomie, ale to dla niej było mało.. i to jest straszne. Takiej kobiecie bedzie zawsze mało. Ja naprawdę rozumiem, że facet powinien coś posiadać i zarabiać, ale to czego oczekują niektóre kobiety zabije każdą miłośc. Waniliowa, nie dziw się proszę, że faceci po kontakcie z Tobą myślą tylko o seksie. Ty po prostu takie sygnały im wysyłasz: "jestem super atrakcyjna, dużo oczekuję i nie zależy mi na miłości", więc warto taką zdobyć i natychmiast porzucić. I jeszcze o Autorce tego tematu. Ona też sie dziwi, że nikogo nie może znaleźć, ale sama napisała, że nie myśli teraz o miłośći i żadnym związku!!! Takie rzeczy się czuje na spotkaniu: skoro nie szukasz miłosci, to choćmy do łózka:)

Gość atrakcyjne kobietyyyy
Wy macie większe szanse na wszystko i na stałe związki i na romanse. Mnóstwo facetów ugania się za waszymi dupami i to powinno was cieszyć bo macie wybór.

Gość nigdy bym nie zaplacila
a wiesz czemu przyciagasz takie ktorym wiecznie jest malo?

Gość moze odpowiem
dlaczego przyciąga takie?Wybiera kobiety bez wykształcenia,słabo zarabiające,nie potrafiące utrzymać się na odpowiednim poziomie.

Gość 36-letni
Czy ja wiem czemu? Nie mam pojęcia:) Znaczy, to niby ja takie wybieram, jak pisałem powyżej, ale podobno to kobiety ostatecznie decydują z kim idą na randkę;) Fakt, że nie lubię "szarych myszek" Lubie silne kobiety, a te wolą inny typ faceta jak widać.

Gość moze odpowiem
36 letni silna kobieta sama sobie funduje wyjazdy;)

Gość 36-letni
do Wody taoletowej -> mam rower crossowy i uwielbiam turystyczne wyprawy po setki kilometrów:)

Gość do 36letniego
To dziwne bo silne kobiety właśnie zarabiają pieniądze i nie lecą na kasę faceta.

Gość 36-letni
"..silna kobieta sama sobie funduje wyjazdy" Super! Ja nie mam nic przeciwko:) ale to chyba nie o to chodzi. Poza tym to nie w stylu kobiet dla których facet musi płacić za wszystko. Wiem, o co Ci chodzi, ale takie kobiety lądują też tutaj na topikach "Jestem atrakcyjna, niezależna, inteligentna i z pozycją, a jestem sama..." i mam nadzieję, że wiesz dlaczego.

Gość moze odpowiem
do 36letni Nie jestem sama:) i znam kilka silnych niezależnych kobiet w udanych zwiazkach:) Moze źle wybierasz?;)

do 36 letniego, a jak mnie nie byloby stac na wyjazd zagraniczny to; -placisz za mnie -nigdzie nie jedziemy ??? :-)

Gość wanillliowa
Nigdy nie napisałam że jestm super atrakcyjna z kimś mnie pomyliłeś

Gość 36-letni
I to nie jest takie dziwne, bo stale jest to zgodne z teorią, że kobieta poszukuje faceta na równym lub wyższym od siebie poziomie. A jak wiadomo rozwarstwienie społeczeństwa jest duże, a wymagania coraz większe:)

Gość wanillliowa
A z tym płaceniem pytam bo nigdy mi sie nie zdażyło zapłacic na randce a mialam ich kiedys sporo. Na jakis czas rozstałam się z poprzednim partnerem i przez ten czas ostro randkowałam.

mam pyatnie do waniliowej :-) widze ze sporo siedzisz w necie i tą drogą szukasz, a wiec moje pytanie, jak wybrac normlanego faceta, nie chce trafic na takiego ktory spotyka sie na sam seks czy jakies inne niezobowiazujace spotkanka. Czesc mowi od razu ze szuka kochanki, inni cos tam sciemniaja ze szukają milosci bla bla a ja i tak podejrzewam ze te czaty to jeden wielki burdel

szczerze mowiac dla mnie jako faceta uwłaczające trochę by bylo jakby kobieta płaciła za randki :P