Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa7890

mam problem, prosze pomóżcie

Polecane posty

no to sier zastanow dzieweczko czy warto bez sensu sie upierac przy glupim papierku

Gość anonimowa7890
Patrząc na to w ten sposób to rzeczywiście nie warto. Ale kiedy im powiedzieć, że nie wierze w boga? kiedy osiągne pełnoletność, a do tego czasu będę sie ukrywać jak jakiś "gej ze swoją 'odmiennośącią' "?

a kurwa olej przemujesz sie jak bys co najmniej zesrała sie na srodku pokoju i nie wiedziala co zrobic z gownem :O

Gość i coś tam jeszcze
A co będzie jak zakochasz się w chłopaku, który nie bedzie sobie wyobrażał, że nie wezmiecie slubu w kosciele ? Bedziesz latac od kościoła do kościoła, aby ktos udzielił Tobie ten sakrament ? Dopiero nasłuchasz się od księdza. Może to chwilowy brak zainteresowania ... moze wpisz sobie do googli Kasjopejanie ... bardzo ciekawe informacje na temat wiary i nie tylko.

Gość anonimowy7890
bedziesz przekleta

Gość ktos kto Cie zna
Turquoise :O

Gość anonimowa7890
a k**a!! Masz rację! Przynajmniej rozładowałeś atmosfere, ale mi nie pomogłeś no ale racje masz, bede miała swoje życie, sprawy i męża.! i ch*j!!!! A propos tego chłopaka w którym miałabym się zakochać, to jeżeli on by mnie kochał to by zrozumiał, że nie chcem mieć slubu kośecielnego i już.

ktoś kto Cie zna - no sorry, ale poczytaj co ona chrzani od poczatku samego :O szuka sobie problemu na sile

Gość anonimowa7890
ale ja sie ciesze, że to z siebie wyzuciłam.. uff troche lżej na serduszku ;) Może dla was to był głupi 'problem', ale dla mnie nie Nie rozwiązałam go do końca, ale mam przynajmniej kilka opcji Dziękuję!

Gość anonimowa7890
taa może 50000? hihi xD