Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide sie powiesic

Jestem spokojna, malo kokieteryjna, przewidywalna

Polecane posty

Gość ide sie powiesic

nudna, malo spontaniczna. Do tego naiwna i zbyt szczera :O:o Wole spokojne zycie niz balangi ze znajomymi .. Mam juz dosyc... czuje sie jak wyrzutek wsrod tych rozhukanych, spontanicznych dziewczyn

Gość gruwe
swietny powod, zeby sie powiesic. Koniecznie napisz to w liscie pozegnalnym do rodzicow. Na pewno zrozumieja.

Gość Do ide sie powiesic
Spokojnie Nie sama na tym świecie się tak czujesz. Ja też jestem w podobnej sytuacji

Gość z autopsji powiem
dlaczego czujesz się jak wyrzutek? bo każdy inny czujący się jak wyrzutek też nie wychyla się z ekspresją godną bomby atomowej i siedzi w chacie albo się wiesza 💤 taka nasza natura

Gość och ty
poczekaj na mnie i koniecznie przyprowadź kogoś kto nas pobuja na szubiennicy ! :P

Nie można się wieszac z tak błahych powodów - to obraźliwe dla samobójców z prawdziwymi problemami.

Gość ide sie powiesic
Bo jestem inna... zawsze sie roznialam czyms, jak juz mam te 20pare lat to wogole nawet mi "wisi" co inni sobie o mnie pomysla, nawet przestalam stwarzac pozory ( bo kiedys bylam radosna wesola i spontaniczna:o) ze na czyms mi zalezy walą mnie moi sasiedzi, jak zagaduja milo odpowiadam i czekam zeby tylko przestali zrzedzic i dali mi spokoj kolezanki nie rozumieja jak po godzinie mi sie nudzi i chce juz sobie pojsc nawet w podstawowce bylam malo lubiana w lo moze lepiej aleto dlatego pewnie ze wyladnialam chyba za bardzo przyzwyczailam sie do zycia gdzie "cos sie dzieje" a jak wrocilam na stre smieci to ta ruyna mnie przytlacza :o:o:O

Gość rece opadaja
masz piegi na nosie

Gość gruwe
luzaki takie, bujajace sie... Rozumiem, chociaz nie pochwalam. Mnie tez wiele spraw, ze tak powiem, dynda, ale ja nie dyndam, bo nie uchodzi. No bo jak bym sie tak w koncu rozmyslila, nie? Nie no, zbyt wiele problemow z odkreceniem sytuacji... A ja wole sobie np. zostawic jakas awaryjna furtke... No, ale kazdy ma inne podejscie do sznurka...

Gość och ty
To nic innego jak SPKK Standardowy Prolbem Kafeteryjnej Kobiety Brak Chłopa co by Cie ogarnął.!! :P

Gość rece opadaja
ide sie powiesic masz piegi??????? na nosie

Gość z autopsji powiem
korjonos - dostajesz medal za to arcyabsurdalne zdanie. ide sie powiesic - ile osób mówiło ci, że jesteś dziwna/nienormalna itp.?

Gość z autopsji powiem
gruwe - dyndania, bujania, czy luzowania? jak dla mnie wszystkie trzy sa nudne i wyświechtane

Gość gruwe
rece opadaja- to do ciebie. Czy mozesz rozciagnac wypowiedz? Bo mnie az zmrozilo. Mam piegi na nosie i cholewcia nie wiem czy isc, po ten sznur czy nie? Czy piegi zwlaszcza na nosie sa determinantem, ze tak powiem?

Gość ide sie powiesic
Luz czy ja wiem, zżarło mnie życie, zaggluszyło moja wrazliwosc, zabilo radosc. Przezycia traumy mam jak dziecko po wojnie. Zjebane mam zycie. och ty - chlop to tymbardziej moj problem. Juz 2 facet okazal sie debilem, chce stworzyc traly zwiazek czuly bezpieczny a wiaze sie z przyslowiowymi draniami :o:o (moj tatus) Rozbierznosc totalna Vacek - prawda, wyrozniam sie swoja dziwacznoscia i zainteresowaniami. aa i wygladem :> rece - nie mam z autopsji powiem - kolezanka, gdy jej opowiadalam jakies zdazenia i moje reakcje

Gość ide sie powiesic
bo nikt normalny nie ma odwagi pisac na czarno w moim dennym temacie. nawet juz ktos o absurdalnosci pisze .

Gość alice tallis
a co maja do tego rozhukane kolezanki? czemu sie ogladasz na innych, zamij sie sobą, nie chcesz byc taka jak one - to nie badz

Gość z autopsji powiem
VacekDePtacek - a na co uważać? korjonos - alez oczywiście!

ide sie - niezła prowokacyjka, skoro się wyróżniasz to...? ciągnij temacik - nawet jeśli to ściema co jakiś czas trafia się ktoś kto ma na taką ściemę ciekawy pomysł :P

Gość gruwe
fyktycznie trza miec zajebiaszcza odwage, zeby sie powiesic, bo : "laski sa przebojowe a ja nie". Ty se kuzwa w slowniku slowo trauma sprawdz, potem dla relasku przejdz do hospicjum (na wojne do tych dzieci nie wysylam, bo sieroto boza pewnie sie zgubisz w miedzy czasie i powiesisz z 10 razy). A potem pogadamy przy wodce o zyciu i odwadze. Pierdolo jedna.

Gość ide sie powiesic
alice- ale woidze ze tylko takie czerpia radosc z zycia, sa szczesliwe, umieja korzystac z tego co oferuje swiat, inni ludzie ja bym sie zamknela w 4 scianach ostatnio nawet facet mnie rzucil bo nie mam doswiadczenia w seksie :o czyli tez nudno nawet w lozku

Gość z autopsji powiem
ide sie powiesic - nie chce mi się logować. ot, co. nie ma to nic wspólnego z odwagą, litości! kolezanka? eeee, to nie masz sie co martwic. nawiasem, wygladasz raczej na taka, ktora potrzebuje zainteresowania i akceptacji niz na taka, ktora mialaby sie wieszac

Gość ide sie powiesic
Vacek no wyrozniam sie zdaje sobie z tego sprawe, ale to nie oznacza ze w kontaktach z ludzmi jestem nudna:o czy to tak trudno pojac?

Gość ide sie powiesic
kurde a kto powiedzial ze nick mowi co chce zaraz zrobic?

Gość ide sie powiesic
ze w kontakatch z ludzmi nie jestem*