Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide sie powiesic

Jestem spokojna, malo kokieteryjna, przewidywalna

Polecane posty

Gość z autopsji powiem
ide sie powiesic - a kto powiedzial, ze nick mowi cokolwiek?

Gość gruwe
ok na lopatach powalona logika autorki watku musze stwierdzic- tak "ide sie powiesic" jest nickiem neutralnym, podobnie jak nick: zabije matke bo robi pierogi ruskie od miesiaca, tak- dzieci na wojnie winny z wdziecznosci padac na twarz, ze nie maja takiej traumy jak ty, i wreszczcie- tak - jestes wyjatkowo nudna osoba, moze jeszcze przemyslisz kwestie znaczenia swojego nicka?

Gość ide sie powiesic
ja sama, moje przejebane zycie, chce mieszkac w lesie serio mowie

Gość z autopsji powiem
ja wole bezludna wyspe. i las bedzie, i woda, i na drzewie tez bedzie sobie mozna podyndac 💤

Gość och ty
w lesie grasują niedźwiedzie A nawet żubry ! :P

Gość z autopsji powiem
żubry to w monopolowym zapuszkowane. vacek - freud? las?

Gość ide sie powiesic
Vacek ...przeciez chyba wyraznie dalam do zrozumienia ze sprawy seksu mnie malo absorbuja, biorac pod uwage moje doswiadczenia.

Gość z autopsji powiem
myślałam że woda, nie las :O

Gość z autopsji powiem
ide sie powiesic - czy ty nie jesteś przypadkiem zajebistym dziewczęciem z gorszym dniem?

Gość och ty
>ide sie powiesic analizując sugestie kafeteriuszy i brak Twojego doświadczenia w strefie Ero -> czujesz silną potrzebę zostania "doświadczoną " :D

Gość z autopsji powiem
och ty - coż za błyskawiczny werdykt:) vacek - to nie do mnie, right?

Gość ide sie powiesic
czuje silna potrzebe dostrzezenia i docenienia mnie jako kobiety, czlowieka, ale jak widac skoro to sie nie liczy a kokieteryjnosc, dobry wyuzdany seks to jestem nudna:o:o nieciekawa albo "fajna, przesympatyczna, interesujaca i bardzo wartosciowa dziewczyna" nie, to nie jest 1 taki dzien, ostatnio tak sie ciagle czuje

right :D i tak nie mam pod ręka akcesoriów odpowiednich :D służbówkabuziak w ramach pojednania, ok? a wracając do wieszania: koncepcja ślicznej kobietki ze słabym dniem mimo wszystko brzmi przekonująco... kto jest za?

Gość och Ty
Tak wiem moje zdolności analityczne pozwalają mi wystosować wniosek jeszcze przed dogłębnym zbadaniem sprawy :) Bystry jam jak woda w klozecie ! Autorka z powodu braku doznań cielesnych w postaci aktu miłosnego z kochankiem płci męskiej oraz smakowych w postaci Piwa Zubr czteropak -> ustawiła sobie nick ide sie powiesic

Gość z autopsji powiem
ide sie powiesic - widząc tabuny szczerzących się panienek można dojść do podobnych wniosków. co nie znaczy, że również należy się szczerzyć

Gość ide sie powiesic
mam zdac relacje z wizyt u psychologa i psychiatry zeby ktos wreszcie potraktowal mnie powaznie?

Gość z autopsji powiem
Vacek - jakiś taki płaszczyk rozbrajającego rozkosznego chłopaczka przyodziałeś. za słodko och Ty - ja woda w klozecie, tak?

zdaj... choć kiedyś ktoś napisał na czacie: mam Ci podać wyniki z cytologii, żebyś uwierzył? a i tak został brutalnie zdemaskowany (ON) patrz: stopka!!! :D

Gość StalowyZwieracz
najważniejsze, jaką cipke nasz i czy dysponujesz kakałkiem w odpowiedniej ilości

Gość och Ty
Tu już padła dobra rada Tydzień pracy w Hospicjum (Tobie wystarczy wizyta zapoznawcza trwająca 3h)

Gość z autopsji powiem
VacekDePtacek - akurat stopke to ty masz genialną z auto - a jak wybrzydza stara panna przy stoisku ze świecami? StalowyZwieracz - grunt to nie owijać w bawełnę och Ty - na mnie nie działa. działają inne rzeczy

Gość ide sie powiesic
och ty boze, nie jestem dziewica:o nie chodzi mi ze brak mi seksu. chodzi mi o jego jakosc jesli juz wystepuje. Vacek jeszcze zrob zaklady :O:oprzynajmniej ktos na tym zarobi mowilam ze jestem zbyt szczera wiec innej niz szczezrej odpowiedzi sie nie spodziewaj ... mam pieprzone zawracajace depresje, co wiaze sie z roznymi przejebanymi natrectwami z autopsji - ale one smieja sie z czegos, ja nawet sama do siebie juz nie umiem/moge

Gość z autopsji powiem
ide sie powiesic - nikt ci nie kaze zdawac relacji. co wiecej, byloby to zapewne niewskazane. co masz na mysli piszac "powazne traktowanie"?

Gość och Ty
te Hospicjum to dla autorki tematu przepraszam za wprowadznie w błąd.