Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Maciej

powróże...

Polecane posty

Gość ncnczjhjczncmzncmnczzcz
Wróżu już 3 raz mnie pominołeś:( czemu?? Małgorzata 29.09.86 Czy mój były chłopak (andrzej- 29.11.85) wróci do mnie?? niebieski 7 z góry dziękuje za wrózbę

Gość pallie
Dziękuję :) miło jest przeczytać coś miłego :) buziaki

Gość Wróż Maciej
Natalio, mężczyzna z którym jesteś kocha Cię i jesteś najbliższą dla niego osobą. Gratuluję Ci takiej pozytywnej linii szczęścia w życiu. Mam jednak wątpliwości, czy to Ty go kochasz, wyczuwam pewne napięcie w Twoich słowach. Czy Ty jesteś zdecydowana, aby żyć z nim? Czy jesteś gotowa na poświęcenia, jakie wiążą się z byciem z kimś? Nie stworzycie idealnego i kochającego się związku, jeśli chodziażby jedna tylko osoba czuła wątpliwości i wahania. A więc to od Ciebie teraz zależy, jak potoczą się wasze dalsze losy życia we dwoje.

Gość dzieki Ci wróżu. chyba masz ra
cję :) pozdrawiam ❤️

Gość Dominika1988
czemu jestem cały czas pomijana Dominika 31.05.1988 moje pytanie kiedy poznam tego jedynego

Gość ewa........
wpisze sie jeszzce raz:) 28-09-1982 kolor niebieski liczba 7 on mlodszy co do mnie czuje?

Gość Dominika1988
Dominika 1988-31-05 kolor niebieski liczba 7 kiedy poznam tego jedynego ???

Gość Dominika1988
czekam cierpliwie:)

Gość Wróż Maciej
Natalio, jesteś młodą osobą, wiem, że bardzo chciałabyś przeżyć w swoim życiu miłość piękną jak z telewizyjnego filmu melodramatycznego. Ale musisz uzbroić się w cierpliwość. Miłości swojego życia nie spotyka się codziennie, chociaż można by odnosić takie wrażenie, widząc na ulicach tylu wspaniałych i oryginalnych ludzi. Nie można jednak zapominać, że ta jedyna miłość w naszym życiu może być całkiem zwyczajna, niepozorna, niewyróżniająca się. Natalio... może miłość Twojego życia jest gdzieś niedaleko Ciebie, może ktoś Cię pragnie, jednak Ty tego nie zauważasz? Rozejrzyj się wokół i spójrz pełnym sercem, a może dostrzeżesz coś, czego wcześniej nie udało Ci się dojrzeć...

Gość Wróż Maciej
Oj teraz dopiero widzę, że popełniłem ogromny bład dotyczący nazwiska... W ostatnim poście zamiast Dominika, napisałem Natalia... Przepraszam za moją pomyłkę, nie wpłynęła ona jednak na treść wróżby. Była ona przeznaczona bowiem do Dominiki.

Gość natalianatalia
Witaj, dziękuję, masz poniekąd rację - nie do konca mu ufam. Zataił kiedyś przede mna istotną informację i boję się, ze mnie oszuka po raz kolejny.

Gość smyczkaaaa
mam pytanie ja 03.06.1987 czy bede juz na zawsze z 29.12.85 i kiedy wyjde za maz? ;)

Gość Wróż Maciej
Ewo, on Cię nie kocha, może się Tobą fascynuje, może go pociągasz fizycznie, ale to nie miłość. Ty również nie jesteś pewna swoich uczuć do niego... Jesteś z nim, bo lubisz jego towarzystwo, może jego sposób bycia i podejście do świata i ludzi. Ale tak naprawdę to chyba chciałabyś przeżyć coś porywającego, namiętnego, niezwykłego.. Jesteś osobną stanowczą, ale gdzieś w środku Twojej duszy tli się światełko wielkiej romantyczki. Wykorzystaj to - połącz obie te swoje twarze, a będziesz dla swojego mężczyzny jeszcze bardziej fascynująca, a wasze uczucie nabierze nowych barw...

Gość smyczkaaaa
kiedy ja kiedy ja bede;)

Gość ewa.........
ale my nie jestesmy razem

Gość Ilona Ilonka
Ilona 1983r. styczeń 15 Jak potoczy się mój nowy związek z facetem z którym się obecnie spotykam? Kolor: czarny Liczba: 1

Gość czarnaaaaaaaaaaa
Urszula 25.03.1979 Czy jeszcze będziemy razem? czarny, 3

Gość Wróż Maciej
Smyczkaaa, nie znam Twojego imienia, ale postaram się odpowiedzieć mimo tego. Nie wróże długiego i szczęśliwego życia we dwoje z 29.12.85. Będziecie razem długi czas, będzie to związek pełny namiętności i pasji, będziecie się wzajemnie wspierać, i nawet będziecie myśleć, że to miłość. Wasz związek jednak rozpadnie się, kiedy na waszej drodze pojawi się duża przeszkoda, która będzie się wydawać nie do przejścia. Wtedy jedno z was się wycofa i powie: "pas"... Czy wasz związek jednak jest z góry skazany na niepowodzenie? Nie! Koleje losu są zmienne, czasami dzisiaj można dzisiaj widzieć coś w czarnych barwach, kolejnego dnia zaś w różowych... Ale jedno jest pewne: Jeśli nie będziecie pewni do końca, jeśli choć przez chwile pomyślicie o rozstaniu, to tak będzie. Jedna myśl pociągnie za sobą lawinę kolejnych, których nie uda wam się już zatrzymać...

Gość Zasmucona okropnie
20051975 Elwira ,niebieski, 30 Czy oświadczy mi sie pewien brunet czy będzie slub z miłosci?? on ok 10 lat starszy:)))

Gość Wróż Maciej
Ilono, widzę, że ten związek może okazać się dla Ciebie naprawdę wielką "wygraną" na loterii. Obydwoje tego pragniecie, chcecie, żeby połączyło was coś co nigdy się wam nie przytrafiło. To dobrze, albowiem kiedy ktoś jest o czymś przekonany, to to taki będzie miało finał. Jedyna moja rada, to taka, żebyście nigdy nie popadali w rutynę, nie byli dla siebie jedynie przyzwyczajeniem. Musicie "podpalać" ten związek każdym razem, kiedy czujecie, że zamienia się w monotonię..

Gość smyczkaaa
mam na imie natalia powiedz mi jak to bedzie przeszkoda?

Gość zoya28
Ania 25.08.1979 czy ja i moj były (Robert) jeszcze będziemy razem? wrócimy do siebie? bordo 4

Gość natalianatalia
myślałąm , ze Natalia to mało popularne imię wśró starszych od kilkulatek, a tu często sie natykam na imienniczki Pozdrawiam

Gość będą jeszcze wrózby
czekać??? :)))

Gość Wróż Maciej
Wróżę dzisiaj jeszcze 15min, do 14.oo. Później udam się na spoczynek.

Gość smyczkaaa
odpowiesz mi? i czy mi sie naprawde rozstaniemy?

Magdalena 01.05.1975 czy bedziemy kiedykowliek razem z Piotrkiem brązowy 7

Ja tez poproszę o odpowiedź na pytanie: czy moja znajomość z Maciejem (11.08.1974) przerodzi sie w głębszy związek czy pozostaniemy tylko przyjaciółmi? Agata, 09.08.1980, niebieski, 6 Dziekuje za wróżbę. :)