Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Maciej

powróże...

Polecane posty

Gość natalianatalia
sorki, dopiero zauważyłąm, zeby sie nie wpisywać :(

Gość ewa........
.28-09-1982 kolor niebieski liczba 7 pytanie:kiedy zamienie mieszkanie? on mlodszy codo mnie czuje?

Gość Wróż Maciej
Jestem z powrotem, wznawiam więc zadawanie pytań. Chętnych zapraszam.

Gość ncnczjhjczncmzncmnczzcz
Małgorzata 86.09.29 Czy mój były chłopak,wróci do mnie i czy będziemy jeszcze razem?? niebieski 7

Gość 8.4.84
nie odpowiedziałeś na moje pytanie na 1 str.

Gość biało-czarna...
*Dorota *1987.08.08 *pytanie- czy zmieni sie cos w najblizszym czasie-chodzi mi o sprawy uczuciowe. * kolor biały *30

Gość malutka_25
11:45 malutka_25 Katarzyna 13-06.1981 Czy mój eks narzeczony skontaktuje się ze mną w najbliższym czasie i bedzie chcial jeszce wrócić? Czarny 13

Gość Wróż Maciej
Anno o pseudonimie: "malaona"... ... człowiekowi o którego pytasz jesteś bliska, zależy mu na Tobie, chciałby być z Tobą. Jeśli stworzycie związek, będzie on pełny namiętności i uczuć. Będzie bardzo porywczy i intymny. Obydwoje potraficie się dobrze bawić i być porywczy. Musicie jednak uważać, takie uczucie potrafi szybko wygasnąć, a wtedy może pojawić się smutek i gniew na tę drugą stronę. Musicie więc uważać na to co robicie i co mówicie. Nie porywaj się z motyką na słońce i nie mów mu, że chcesz z nim być do końca życia, bo może się wystraszyć i uciec. Wyszalejcie się, pozwólcie sobie na trochę luzu i odpoczynku [nawet od siebie]. Potrafisz być opiekuńcza, więc on z pewnością zwróci się o pomoc do Ciebie jeśli będzie tego potrzebować. Pamiętaj również o tym, że takie wakacyjne związki mogą nie przetrwać długo, jeśli nie będziecie siebie wzajemnie szanować. Na początku nie naciskaj na niego, mów mu, że jest ci bliski, ale nie, że nie potrafiłabyś bez niego żyć [nawet jeśli pewnego dnia tak poczujesz].

Gość aa..
czy bede zdrowa, czy znajde fajna prace, czy bede szczesliwa ze swoim mezczyzna, czy wyjde za niego za maz i czy beda dzieci-26111978, kolor brąz, Aga, miejscowosc kolobrzeg

Gość aa..
aha i co mozesz powiedziec nt mojego faceta

Gość Wróż Maciej
Kasiu (malutka_25), widzę, że nie jest Ci na rękę ta rozłąka z mężczyzną, o którego pytasz. Musisz jednak uzbroić się w cierpliwość. Nie od razu bowiem Rzym zbudowano. Jeśli naprawdę Ci na nim zależy, to będziecie razem. Ale nie możesz go do niczego zmuszać i "przyduszać go" swoją obecnością. Utrzymuj z nim kontakty, zrób na nim dobre wrażenie, zaintryguj go swoją osobą. Odbuduj to, co było wcześniej. Obydwoje pamiętacie te wspaniałe chwile we dwoje. On także. Nie wymazał tego z pamięci, ale musisz pamiętać, że to już minęło. Teraz od nowa musisz budować to, co straciliście. A więc zaskocz go czymś nowym, znajdź jakiś dobry pomysł na to, żeby i on poznawał Cię od nowa, a jednocześnie żeby zaczął czuć, że jest mu przykro, że nie jesteście już razem. Fascynuj go, pokaż mu swoja nową, lepszą twarz, a wtedy na pewno zachce Ciebie mieć znowu u swojego boku i być dzielić szczęście razem z Tobą. Pamiętaj jednak: Jeśli on poczuje, że mu się narzucasz, zniechęci się. Pozwól na to, żeby to on Cię zdobywał. Nie od dziś bowiem wiadomo, że mężczyźni to zdobywcy...

Gość Wróż Maciej
Nie zapominajcie o tym, że jeśli pojawi się więcej niż jedno pytanie, to nie udzielę odpowiedzi.

Gość malutka_25
wszystko pieknie to co mowisz tak jest tylko jedt jeden problem on siedzi za granica zerwal calkiem kontakt trzy miesiace jak ma mu to pokazac, rozreklamowa sie na bilbordach za granica czy dac ogoloszenie w prasie, bo zebym sie skichala nie mam absolutnie najmniejszej mili szansy na kontakt z nim :O

Gość eveline_kontra_eveline
Ewelina 18.12.79 czy zwiazek z Michalem ur. 04.07.84 jest docelowy czarny 10

Gość Wróż Maciej
Doroto (biało-czarna...), niestety nie widzę żadnych zmian w Twoim życiu uczuciowym, przynajmniej w najbliższych kilku tygodniach. Nie potrafię dokładnie określić skąd bierze się ten marazm w Twoim życiu uczuciowym... Może coś Cię za bardzo pochłania? Może poświęciłaś się czemuś, i nie masz czasu na choć odrobinę luzu? A może w Twojej psychice pojawiła się bariera trudna do przeskoczenia? Rozwiązanie jest jedno. Musisz skupić się na swoim szczęściu. Spróbuj przypomnieć sobie te chwile w Twoim życiu, w których czułaś się spełniona. Wiem, że chcesz to znowu poczuć. Dlatego powiedz sobie: "Jestem piękną, młodą i inteligentną kobietą, która potrafi kochać i być kochaną". Powtarzaj to zdanie często, a na pewno niedługo wydarzy się coś [lub ktoś] kto Cię uszczęśliwi...

Małgorzata 86.09.29 Czy mój były chłopak wróci do mnie?? niebieski 7

Gość hklipoijubv
Dorota 140985 ulubiony kolor to miodowy liczba 9 kiedy spotkam miłoś życia

Gość biało-czarna...
Dziekuje Wróżu za wrozbe i rade, mam nadzieje, ze ta afirmacja pomoze... pozdrawiam

Gość Wróż Maciej
Ewelino, Twój związek z Michałem może nieść za sobą wiele smutku i rozczarowań. Widzę, że jeśli obydwoje będziecie chcieli być szczęśliwi to w końcu wam się to uda, nie mogę jednak powiedzieć, że będzie to łatwe i piękne. Jeśli więc boisz się pokonywania trudności i przeszkód, to lepiej odpuść sobie ten związek już teraz, kiedy jeszcze żadne z was nie jest na maksa zaangażowane. Jeśli jednak gdzieś w głębi serca czujesz, że to może być TO uczucie, to nie wahaj się ani przez chwile - działaj. Pamiętaj o tym, że to ty jesteś panią własnego życia, także tego uczuciowego.

Gość pallie
-Agata -08.03.1983 -czy będę z miłością mojego życia? -nie mam ulubionego koloru -8

Gość natalianatalia
Pominąłes mnie, więc wkleję: Natalia 12 05 79 7 brązowy czy mój obecny partner to ten na całe życie (czy kocha i jest szczęsliwy ze mną)? Pzodrawiam

Szczera dziewczyno witaj masz urodziny dokładnie tego samego dnia co ja nawet rok się zgadza:)

Gość zaniepokojona losem świata
to poproszę i ja Anna 1979-10-20 kiedy poznam mężczyznę, z którym zbuduję trwały zwiazek? zielony 26

Gość Wróż Maciej
Szczera dziewczyno, jesteś bardzo porywcza i gwałtowna, potrafisz jednak tak kierować swoim życiem, żeby czuć się szczęśliwą. Jedank uczucia są w Twoim życiu piętą achillesową. Nie potrafisz nad tym zapanować, wymyka Ci się spod kontroli. Spróbuj się skupić na czymś konkretnym. Odpowiedz sobie na pytania:"Kocham?" "Potrzebuje?" a może po prostu stwierdzisz :"Lubię". Myślę, że bez odpowiedz na te pytania nic w Twoim życiu się nie zmieni i nie ułoży. Rozmawiaj ze swoim wnętrzem i ... przyczyną swoich wątpliwości. Bowiem, kto pyta nie błądzi.

Gość Maja 8.4.84
Ile będę miała dzieci KOLOR CZERWONY cyfra 8

katarzyna 1981.05.26 kiedy zajde w ciaze bardzo prosze o odpowiedz czy bedzie to jeszcze w tym roku Pomarańczowy liczba to 4

Gość prosze o wrozbe
* Aurelia * 24-02-1990 * czy pomyślnie zdam maturę poprzez swoje przygotowanie się do niej? * żółty * 13

Gość Wróż Maciej
Agato, będziesz z miłością swojego życia. Jesteś tolerancyjna i otwarta na wszelkie nowości, co wróży długość i szczęśliwość w miłości. Musisz poszukiwać swojej drogi i dążyć do celu. Kochasz, więc wiesz czego chcesz. To podstawa. Teraz pozostaje Ci już tylko spełnienie.