Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Maciej

powróże...

Polecane posty

Gość po raz trzeci
ile będę miała dzieci? Maja, kolor czerwony,8.4.84 Mam nadzieję, że tym razem uzyskam odpowedź.

Gość czarsmnajhd
Proszę o wróżbę, przypominam się z 2 strony Dorota 140985 ulubiony kolor to miodowy liczba 9 kiedy spotkam miłoś życia

Gość zawołaj mnie
13.09.2008] 11:50 zawołaj mnie Anna 1983-05-26 Czy nasze drogi z J. zejda sie i będziemy razem ? brązowy 17 Przepraszam, ze nalegam ... nie napisałeś mi odpowiedzi, a tak bardzo czekam na nią. Pozdtawiam i zyczę miłej niedzieli.

Gość agness8
agnieszka 23.12.1986 czy z nowo poznanym facetem mi sie ulozy?? niebieski 4

Gość Wróż Maciej
Aniu Jesteś Rafałowi bliska, ale mam wątpliwości czy to miłość. Przede wszystkim chyba Ty sama nie wiesz co o relacjach między wami myśleć. Dostrzegam zgodność między wami, to dobrze wróży dalszej znajomości. Ale jeśli Ty czujesz coś do Rafała, to mogę podpowiedzieć tylko, że będziesz musieć o niego walczyć i starać się, będziesz musieć wkładać w to dużo serca, aby coś wypracować. Z kolei Rafał odwdzięczy Ci się swoją dobrocią i będzie wsparciem i ostoją wśród "burz i naporów" w Twoim życiu. ..

Gość Wróż Maciej
na forum kafeteria.pl będę zapewne z powrotem koło środy. Widzę, że pytań dotyczących przyszłości jest sporo, ale ponieważ nie mam wpływu na pędzący nieubłaganie czas, nie jestem w stanie odpowiedzieć wszystkim, chociażby kilka minut po zadaniu pytania. Przypomnę wam, moje drogie Kafeterianki, że nie mam zwyczaju odpowiadać na pytania dotyczące mojej wróżby. Staram się ująć w niej wszystko co potrafię dostrzec. Pozdrawiam serdecznie. Maciej.

Gość smyczkaaa
teraz jest mi smutno i zle pewnie teraz zaczne myslec ze ppo co z nim jestemi tak sie rozstanimy przyciagne te myslie i pewnie tak bedzie niepotrezbnie chyba sie w to bawilam;/

Gość niebieska pomarańcza
Wróżu Macieju jesteś jeszcze?

Gość czarnaaaaaaaaa
Wróżu Macieju, a o mnie zapomniałeś:( Pozdrawiam sedecznie.

Gość zoya28
a mnie pominąłeś na poprzedniej stronie...

Beata 15.06.1988 żółty i zielony 22 Jak powiodą się moje losy z mężczyzna którego kocham, czy bedziemy razem szczęśliwi? Czy naprawde mu na mnie zależy i bedzie ślub, wspólny dom itd? Pozdrawiam

Gość upupupuppu
??????????

Gość gdzie jestes wróżu

Gość natalianatalia
Natalio, mężczyzna z którym jesteś kocha Cię i jesteś najbliższą dla niego osobą. Gratuluję Ci takiej pozytywnej linii szczęścia w życiu. Mam jednak wątpliwości, czy to Ty go kochasz, wyczuwam pewne napięcie w Twoich słowach. Czy Ty jesteś zdecydowana, aby żyć z nim? Czy jesteś gotowa na poświęcenia, jakie wiążą się z byciem z kimś? Nie stworzycie idealnego i kochającego się związku, jeśli chodziażby jedna tylko osoba czuła wątpliwości i wahania. A więc to od Ciebie teraz zależy, jak potoczą się wasze dalsze losy życia we dwoje. Nie ufam mu i boję sie zdrady niszczę nasz zwuiązek miałes rację