Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróż Maciej

powróże...

Polecane posty

Gość Wróż Maciej

Powróżę chętnym osobą, na wszystkie pytania postaram się odpowiedzieć... Aby wziąć udział, należy: *Podać pełne imię [bez używania skrótów lub pseudonimów] *Datę urodzenia [rrrr-mm-dd] *Swoje pytanie [precyzyjnie sformułowane, tylko jedno(!)] *Swój ulubiony kolor *Oraz wybrać liczbę lub podać swoją ulubioną [Od 1 do 32] Czekam. Maciej.

Gość ..............ponawiacz.......
maciusiu mój lol ziomku kochany...odwaliło ci???;)

Gość Wróż Maciej
wróżę z grindli z trudem uzbieranych z klatek salamander plamistych z naszego ZOO które po dokonaniu aktu wrozenia zjadam z wielka łapczywoscią. :)

to ja poproszę :) Katarzyna 1980-03-06 czy sprawdzę się w zawodzie jako grafik komputerowy? Kolor: czarny liczba: 18

Gość Wróż Maciej
Katarzyno, jesteś jeszcze młodą osobą, masz wielkie marzenia i cele. Z tego co widzę możesz sprawdzić się jako grafik komputerowy, ale musisz się do tego mocno przyłożyć i pracować, przede wszystkim nad swoją osobowością : musisz być bardziej konsekwentna o odpowiedzialna. Ale jesteś osobą wytrwałą, którą nie łatwo zniechęcić. Dlatego ćwicz i staraj się, a Twoje działania na pewno odniosą zamierzony cel.

Magdalena 1985-11-04 czy bede szczesliwa z obecnym partnerem? zielony 13 dzięki pozdrawiam ;)

Gość DOROTAA
Dorota 1.09.70, jak odbiera mnie moje ooczenie? niebieski, 9

Gość Wróż Maciej
Magdaleno, jesteś odważna i samodzielna. Jak wskazuje Twój nick jesteś także wierna i oddana temu co robisz i czym się zajmujesz. Twój związek ma duże szanse na przetrwanie, jednak zarówno ty, jak i Twój partner musicie dbać o niego i o siebie nawzajem. Żadne z was nie może zapomnieć, że tak naprawdę to miłość jest najważniejsza, a nie stawianie nad nią swoich osobistych sukcesów czy wartości. Mów często partnerowi, że go kochasz i potrzebujesz oraz, że bardzo go pragniesz. Mając do czynienia z taką osobą jak ty, może czasami czuć się niedowartościowany, a taki związek nie ma szans. A więc: słowa "Kocham Cię", a wasz związek będzie szczęśliwy i spełniony.

Gość dyskusyjna2
*Agnieszka *1983-09-07 *Jaka przyszłośc czeka mnie z mężczyzną, z którym się obecnie spotykam, czy warto się angażować w ten zwiążek?Czy jemu zależy na mnie? *czarny *17

Gość Wróż Maciej
Doroto, jesteś lubiana w towarzystwie, ale bierze się to głównie stąd iż jesteś osobą cichą i dość uległą [ rozumiem przez to Twoje skłonności do potakiwania i nie zabierania głosu w wielu sprawach]. Niekiedy może to być zaletą, ale w wielu przypadkach możesz drażnić niektóre osoby i możesz być spostrzegana jako wręcz mało inteligentna. Moja rada: Wypracuj sobie zdanie w kilku tematach, włączaj się częściej do dyskusji, nie obawiaj się krytyki, bo jeśli poprawnie zaargumentujesz swoje tezy, to na pewno większość się z nimi zgodzi. Nawet jeśli nie wszyscy, to i tak zyskasz wielu zwolenników, a na Ty zaczniesz się liczyć w towarzystwie. A więc więcej odwagi i uśmiechu, a Twoje "notowania" wzrosną.

Gość Maja 8.4.84
Ile będę miała dzieci i jakiej płci? Kolor czerwony

Gość ja tez poprosze...
Ewa, 24.07.84, czy uda mi sie dostac jakas prace i kiedy? kolor: jasnoblekitny, liczba 7, pozdrawiam

Gość Maja 8.4.84
cyfra 8

Gość DOROTAA
ale sie usmialam :-D sorry, ale twoja wypowiedz to bull shit! jestem kompletnym przeciwienstwem tego, co napisales :-0

Gość lalalabamba
Katarzyna 1987-09-21 w jakim kraju spędzę resztę życia? zielony 21

Gość Wróż Maciej
Agnieszko, Twój związek ma szanse na przetrwanie, ale niestety są one nie wielkie. Ale nie cała wina tkwi w Twoim partnerze. Również w Tobie samej. Nie jesteś pewna czy chcesz z nim być, wręcz zmuszasz się do tego i ciągle odkładasz decyzje na potem. Ten brak zdecydowania nie wpływa dobrze, ani na Ciebie, anie na Twojego mężczyznę, ani tym bardziej na wasz związek. Zastanów się i dobrze rozważ, czy chcesz się całkowicie zaangażować w ten związek. Jeśli dojdziesz do wniosku, że kochasz swojego partnera, to wkrótce odkryjesz, że w waszym związku się poprawia i jest coraz lepiej. Jesteś bardzo bliska dla Twojego partnera, przywiązał się do Ciebie, ale czy Cię kocha? Na to pytanie nie potrafię odpowiedzieć. Możliwe, że nie jest to jeszcze TO uczucie. Ale to wy sami zdecydujecie, czy relacje, które was łączą przemienią się kiedyś w prawdziwą i wieczną miłość. Pamiętaj również, że monotonia w związku i jednolitość mogą przerwać to wszystko co was łaczy. Wprowadź coś nowego, zaskocz go czymś. Chwal go często i bądź przy nim w chwilach wahania i smutku. Ale przede wszystkim odpowiedz sobie na pytanie : "Czy JA go kocham?".

Izabela 1988.09.12 Czy wydam tomik mojej poezji i w jakim czasie,bo moja poezja jest nieco kontrowersyjna i nie wiem,co mnie z tym czeka,a bardzo chciałabym,aby mi sie w końcu udało,bo chcę pokazać ludziom mój sposób myślenia? Czarny 22

Gość malaona
Anna 1982-07-03 czy mezczyzna z ktorym spedzilam urlop mysli o mnie powaznie? zielony 7

Gość ktoś taki
Agnieszka 14.08.1977 Czy będę z tym facetem ktory mi się tak podoba? fiolet 6

Gość ncnczjhjczncmzncmnczzcz
Małgorzata 86.09.29 Czy mój były chłopak,wróci do mnie i czy będziemy jeszcze razem?? niebieski 7

Gość malutka_25
Katarzyna 13-06.1981 Czy mój eks narzeczony skontaktuje się ze mną w najbliższym czasie i bedzie chcial jeszce wrócić? Czarny 13

Gość Wróż Maciej
Izabelo, Twój tomik na pewno ujrzy światło dzienne, ale nie będzie łatwo. Ale ponieważ jesteś dzielna i nie boisz się stawiać czoła przeciwnością, Twoje marzenia spełnią się, a ty uzyskasz, to czego pragniesz. To, że spostrzegasz świat inaczej niż większość ludzi nie jest Twoją wadą, a wręcz przeciwnie - sprawia, że jesteś postrzegana jako osoba oryginalna i niepospolita. Już wkrótce zyskasz wielu wiernych fanów, wsród których będziesz ogromnym autorytetem i przywódcą "myśleniowym". O jestestwie Twojego tomiku zadecydujesz ty sama, a uczynisz to poprzez swoją wytrwałość i dążenie do dokonania swoich zamiarów.

Gość ja tez potradfie wrozyc
no to ladnie sie zaczelo

Gość Wróż Maciej
Proszę nie zadawać więcej pytań, mój czas jest niestety ograniczony. Obiecuje jednak, że jeszcze powrócę na forum kafeteria.pl i wtedy będziecie mogli zadawać mi jeszcze pytania dotyczące waszej przyszłości. Na razie dziękuję, życzę wszystkim szczęście. Maciej.

Gość zawołaj mnie
Anna 1983-05-26 Czy nasze drogi z J. zejda sie i będziemy razem ? brązowy 17

Gość Wróż Maciej
Ewo, oczywiście, że uda Ci się dostać dobrą pracę, ale żeby to uczynic musisz nieco zmienić podejście do tej sprawy. Praca to teraz dla Ciebie coś ogromnie ważnego, ale musisz myśleć kategoriami przyszłościowymi. Czyli musisz odpowiedzieć sobie na takie pytania jak: "Jaką pracę chcę zdobyć?", "Dlaczego właśnie ją?" i "Czy będę czuć się w niej spełniona?". Jeśli jednak zatrudnisz się w jakiejś firmie tylko dlatego, iż bardzo chcesz zacząć nareszcie gdzieś pracować, to nie poczujesz ulgi psychicznej. Będziesz czuć się jeszcze gorzej, bo nie będzie Ci ona dawać radości. Będziesz chodzić tam z obowiązku i presji wywieranej na Tobie, albo przez najbliższe otocznie, albo przez siebie samą. Dlatego zamiast prowadzić męczący "wyścig szczurów" w poszukiwaniu jakiejkolwiek pracy, lepiej skup się na jednym celu i do niego dąż. Powiedz sobie: "Jestem gotowa zaprezentować się z jak najlepszej strony i jestem w stanie osiągnąć swój zamiar".

Gość natalianatalia
Natalia 12 05 79 7 brązowy czy mój obecny oartner to ten na całe życie (czy kocha i jest szczęsliwy ze mną)? Pzodrawiam