Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostane feministka

jestem wkurwiona

Polecane posty

Gość zostane feministka

chlopak zrobil wczoraj impreze u siebie, pozapraszal na noc kolezanki (:o) i kumpli, ja nie moglam isc z powodow rodzinnych (nawet specjalnei nie nalegał żebym poszła), on obiecal napisac rano (zeby sie spotkac), mija 13, mam go w pizdzie. wychodze z kolega, ktorego nie trawi.

Gość zostane feministka
a ja bym ci napisała, żebyś spadał, ale niżej upaść już się chyba nie da. a więc po prostu wypierdalaj. ;)

Dlatego zawsze będziesz mieć problemy - jesteś zwyczajnie emocjonalnie małym dzieckiem. Niektórzy jednak mając 60 lat i tak dojrzałość znają tylko z nazwy. Już sobie uciekam - powodzenia w życiu :D

Pozytywny John - ale o co ci chodzi? Dziewczyna ma racje, ze sie wkurzyla. Pozapraszal kolezanki, a obecnosc jego dziewczyny nie byla obowiazkowa... wrecz przeciwnie, jesli nie nalegal zapewnie nie chcial zeby tam byla. Tez bym sie wkurzyla. Olej goscia, szkoda czasu. Jesli teraz znajomi sa wazniejsci to uswidom sobie ze ty jestes tylko tak, dla zabicia nudy. Mam te sama sytuacje (ciagnie sie to kilka miesiecy juz) i wlasnie dzis mam zamiar to zakonczyc.

Gość zostane feministka
Jaaap - sytuacja zdarza mi się pierwszy raz. Najbardziej mnie wkurzylo to, że jest niesłowny i się nie odezwał. W ogóle od jakiegoś czasu to ja wychodzę z inicjatywą. On niby sie chce widzieć i te sprawy, ale to ja muszę pytać. :O Ale taką sytuację mam po raz pierwszy. A Tobie życze powodzenia i żebyś znalazła kogoś lepszego!

Gość Brunetka 30
wydaje mi sie, ze on chcial sie zabawic z jakąś kolezanką dlatego ciebie nie zaprosil, a dzis jest niedziela moze jeszcze imprezują, albo on i ona imprezuja w łózku, przepraszam ale taka moze byc prawda. teraz jak mu sie przypomni, ze ma dziewczyne to nie odbieraj tel, olej go, ale nic nie wyjasniaj, po prostu zniknij.... niech dupek sie zastanawia:O

Gość tez jestem wkurwiona
poczytaj "faceci poślubiają zołzy" dobre i człowiek jak zaczyna czytac to zamiast sie zamartwiac skupia sie w koncu na wazniejszych rzeczach Pamietaj ze to Ty jestes najwazniejsza a nie ten dupek. bardzo dobrze ze wychodzisz z kolegą, nie odzywaj sie do niego najlepiej. Pozniej mozesz powiedziec ze przepraszasz ale wyszłas z .... i zostawilas telefon w domu...i niech sam sie zcznie zastanwiac

Gość zostane feministka
Najgorsze jest to, że się nie odezwał do tej pory. :o Świetnie. :o

Gość idokoo
I co tam? Dalej cicho siedzi? Chyba chłopak coś czuje, że to cisza przed burzą u Ciebie... ;)

Gość
Fajnie:D i znowu kobieta grać w durną grę zaczyna. Powodzenia. Ty olejesz faceta, facet oleje Ciebie bo meska duma się odezwie. A potem wam sie wszystko rozleci.

Gość typowe rady małolat
"olej go".😴

Gość i co odezwał się
?

Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... po co mu dziewczyna jak sobie nimprezę z kolezankami urządza. Nie pozwoliłabym na takie coś, może jestem zołzą i zbyt wymagająca, ale sorrry jakieś zasady chyba obowiązują.

Gość zostane feministka
Tak, okolo 20. I chciał sie spotkać. :o No to się spotkałam, żeby pogadać z nim o tym, a ten przyszedł na kacu. :o Okropni są ci faceci. 😠

Gość zostane feministka
Mówiłam mu, że jak chce, niech ją zrobi (nie chciałam wyjść na zołze, która mu wszystkiego zabrania). Ale myślałam, że będą tam tylko jego kumple, jak zawsze. :o

Mój facet w takiej sytuacji przełożyłby impreze na innny dzień, żebym mogła byc. Dlugo jestescie razem? ile macie lat? sory ale dla mnie to chore takie cos:-/

Gość zostane feministka
Jest prawiczkiem, wiec raczej opcja posuwania odpada. :P 18 i 19

Dla większości to czas imprezowania właśnie... no ale kurde to nie idzie razem jakoś?? Nie rób tym razem wielkiej awantury.... powiedz, że nie życzysz sobie takich imprez bez Twojej obecności, bo przeciez Ty jestes" numerem 1"

Nie uważam tak jak inni tutaj, że on od razu tam musiał posuwać koleżanki... ale wiesz normalne to nie jest

Gość zostane feministka
Ja nie pieprze. I mam nadzieje, ze on też nie. :P Nie zrobiłam awantury, byłam smutna. Powiedziałam mu o tym co czuje. Mam nadzieje, że zrozumiał. Nie chce mu zabraniać imprez, tak samo niech pije, tylko nie przy mnie (bo ja tego nienawidze :P). Najgorsze było to, że mu się podobało... A przynajmniej tak wywnioskowałam po tym jak to opowiadał. Ech, a ja dla niego nie poszłam na urodziny bardzo dobrego przyjaciela (sami chlopacy tam byli :P). Następnym razem ja sobie gdzieś sama pójdę.

Gość MRĘCZYNKA
skarbie,on jest jeszcze dzieciak,porozmawiajcie szczerze i tyle.Nikogo tam nie bzykał.Zaprosił kumpli,ale oni przyszli z dziewczynami i tyle.Powiedz mu,że zabolało Cię to,że imprezował bez Ciebie

Gość zostane feministka
MRĘCZYNKA - tylko dwóch przyszło ze swoimi dziewczynami, a 3 to były koleżanki. Rozmawiałam z nim, myślę, że zrozumiał. Następnym razem już naprawdę się wkurzę i strzelę focha. Chociaz mam nadzieje, że tego następnego razu nie będzie... ;)

kobiety jak zwykle maja problem z interpretowaniem wydarzen... facet zrobil impreze a jego wlasna dziewczyna go olała - nie przyszła... to co? miał impreze odwołać bo jego jaśnie panna nie przychodzi?

"to nie jest olanie" ale co to zmienia... Facet zaprosil prawie 10 osob i mial wszystkich odwolac bo jedna nie moze być ? :D:D

Gość zostane feministka
Nie oto chodzi, że nie mogłam przyjść, a on mnie nie zaciągał siłą. :o Po prostu rano jeszcze pił, a obiecał zadzwonić/napisać, żebyśmy się spotkali. Cały dzień od samego rana siedziałam, nudziłam się i czekałam. :(