Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ojojojojojojojojojojojoj

Nastoletnie dziewczyny są gorsze od chłopaków!

Polecane posty

Gość Ojojojojojojojojojojojoj

Ostatnio to zauważyłam. Potrafią się upić do nieprzytomności, palić, bić i przeklinać gorzej od niejednego chłopaka. Kiedys tak nie było. Byłam świadkiem jak chłopak namawiał dziewczynę, żeby tyle nie piła : Co się dzieje?

Gość Tez to zauważyłam
Kiedys dziewczyny były inne, bardziej ciche i spokojne, a teraz to szura bura

Gość Rafaello rocznik 1987...
no niestety ......... ja od dawna o tym trąbie aby uspokoić te siksy z gołymi pępkami latające po dyskotekach.... większość już w gimnazjum traci dziewictwo !!!!!! Palą , piją, sa okropne te siksy !!!!!!!! Okropne !

Gość Ja chodze do
trzeciej gimnzjum to u nas co czwarta jest w ciąży, a co druga to juz nie dziewica. Ja jeszcze jestem! :)

Gość racjaracja
jestem matką nastolatki i z przykrością stwiedzam podobnie:(

Gość Ja jestem nauczycielką i hohoh
i też to muszę z przykrością stwierdzic :o Wagarują i lądują częścieju dyrektora, niż ktokolwiek. Dziewczyny dlaczego tak jest?!

poprzewrcała im się w głowach do reszty. One naprawde są gorsze od chłopaków. Chłopak pije , chce seksu ale mimo wszystko potrafi się zachować czasami jakoś. Dziewczyny nie mają skrupułów żadnych ! Kiedyś tak nie było. Dziś każda nastolatka większą role przykłada do tego aby mieć zestaw kosmetyków w domu niż do tego aby mieć dobre oceny w szkole. Jeszzce żeby miały umiar to byłoby okay. Ale niektóre tak się tapetują że wyglądaja gorzej niż panie w podeszłym wieku. Taka prawda

Gość OSTATNIO ZAUWAŻYŁAM ŻE
u dziewczyn nastoletnich jest moda na malowanie włosów, one sobie je zniszczą :o

Gość OSTATNIO ZAUWAŻYŁAM ŻE
i chce dodać, że nie pasemka tylko tak jednolicie :o

Gość oiuio
bo maja dośc życia, chca byc kochane zrozumiane, chcą znaleść sens zycia, maja problemy w domu, chcę zaszpanować, wyładowuja w ten sposób emocje

Gość oiuio
jeszcze chca zwrócic uwage

Gość Jak się tak wymalują
to raczej jak straszydła wyglądają :o

Ja jestem naprawdę zażenowany postawą dziewczyn. Nie moge sięnadziwić jaka jest różnica miedzy nastolatką a kobietą przed 30-stką . Wokół są same zdeprawowane nastolatki a gdy spojrzę na kobiety około 30 roku życia to widze zupełnie co innego. Wystarczy iść do bióra i ma się prawie pewność ze zobaczy się piękna , naturalną uśmiechnięta sympatyczna pania , która miło obsłuży klienta. Nie zawsze tak jest ale często. Natomiast spotkać miłą , sympatyczną nastolatkę graniczy z cudem.

A nie można wyładować emocji gdzie indziej? Znaleźć sobie jakiś sport... Nienawidzę grubej tapety, a taką właśnie coraz częściej widuję. Makijaż ma być w miare dyskretny, zasłonić niedoskonałości, podkreślić coś. Kiedyś pewna osoba zażartowała, że gdyby zdjąć tapete z wszystkich dziewczynw gimnazjum, to możnaby szkołe wymalować... Może przesadzone, ale mnóstwo w tym prawdy. Co prawda znam wyjątki, znam dwie nastolatki, które są świetnymi dziewczynami. Pomimo różnicy wieku potrafię się z Nimi świetnie dogadać i mają poukładane w głowie. Ktoś może czytał kiedyś artykuł o nastolatkach w "Newsweek'u"? Po ty dopiero byłem zszokowany, jak anonimowa nastolatka opowiedziała tydzień ze swojego życia. Orgazm, prochy, orgazm, prochy...

Gość oiuio
u mnie moja dawna kolezanka normalnie zeszmaciła sie jak cholera, wogule one nie maja co zrobic ze swoim zyciem no bo powiedzcie jakie one maja wartości? Zadnych! w nic nie wierzą , nic je nie ogranicza a cii pojebani rodzice tez nie są lepsi normalnie córeczka pali klnie pije przy matce a ta nic!No i cholera z takim wychowaniem.Praktycznie teraz wychowuje telewizja i szmatławce a nie rodzice!

Gość feeeeeeeeeee
okropność, zniszczą się jak jackson

Gość ostatni rok nastolatki
Czytają brukowce, oglądają bzdety i mają swoich "idoli" żaaaallll!!!!

Gość Doda i Tokio Hotel
to ich autorytet, więc co się dziwić :o

Gość oiuio
ale wiesz niektóre tez maja problemy z cera dlatego sie tak maluja a niektóre dla szpanuitp ale tez jak widze takie mocno wytapetowane że szok to aż obrzydza nie kazdemu sie chce uprawiać sport... kazda ma inny charakter, do nastolatek nie jest zbyt łatwo trafić

Gość Hej Sędzia wesołowski
nie przeginaj! Mogły by się ograniczać, ale jednak powinny byc wyzwolne :0

Gość mam 18 lat
i zgadzam się z Wami w 100%! Jest mi naprawdę wstyd za te dziewczyny z marginesu. Rzeczywiście, gdy idę ulicą widzę pełno dziewczyn w moim wieku, bądź jeszcze młodsze, które pamiętam za czasów 1 gimnazjum, gdy ja chodziłam do 3. Wszystkie tona tapety na twarzy ( i co też zauważam, wszystkie używają za ciemnych pudrów, chyba nigdy nie słyszały o dobieraniu koloru do odcieniu skóry:P Przez co każda z nich jest pomarańczowa), oczy umalowane od połowy policzka za brew i to jeszcze w dających po oczach kolorach. Na głowie tzw. mokre włoszki, bądź utleniony blond. W mordzie (bo inaczej nie mogę tego nazwać,gdy na nie patrze) namiętnie mielą gumę do żucia, którą pewnie przechwyciły z ust swojego menelskiego boja. W jednej ręce pet, w drugiej puszka piwa, pod rękę z chłopakiem, który co 15cm 'chara' na chodnik, wprost pod moje nogi. Do tego żółte spodnie i każde słowo zamienione w wulgaryzm. A nie daj Boże spójrz na którąś to w najlepszym wypadku usłyszysz na swój temat wiele soczystych epitetów , a w najgorszym dostaniesz 'po tym głupim ryju'. Naprawdę jako nastoletnia, normalna dziewczyna jest mi strasznie wstyd. I chcę powiedzieć, że jeszcze (na szczęście!) zdarzają się wyjątki

Gość Ostatni wraca moda na
różowe ciuszki :o

Gość oiuio
a najgorsze jest to że chłopacy za takimi latają

Gość Oto co sądzę /
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Gość mam 18 lat
DOKŁADNIE! Ale ja sądzę, że latają za nimi,bo wiedzą, że im dadzą , a jak będą chcieli prawdziwego związku to wrócą do normalnych, tylko wtedy może być za późno, bo jest coraz więcej desperatek, które na siłę spychają się ma margines, by mieć chłopaka...ŻAŁOSNE!

Gość oiuio
no własnie

Gość mam 18 lat
Nie no, nie poddawajcie się tak od razu;P SĄ wyjątki.