Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chce ktoś studenta z rockowa dusza ? darmo oddam

Polecane posty

Gość

się w dobre rece. ciagle tematy kto mnie pokocha-a ja szukam dziewczyny, która nie chce bawic sie w gierki, jest szczera, i da sie z nia pogadać. Bo własnie ostatniiej chyba nie zalezało, wiec musiałem jej powiedziec ze nic z tego. Cóż-życie... Acha-ewentualna kandytaka musiałaby znosić to ze potrafię sie zaszyć z kartką w reku i coś bazgrac (tak -rysowac lubie i nawet mi to wychodzi) no i czasem na gitarze porzępolę :D (elektycznej wiec nie tylko ballady :P ) Aha-czsem na trening karate pobiegne albo na siłownie, ale to tylko czasem.I informatykę studiuję, wiec czasem sobie programuje, ale nie za duzo bo leniwy jestem.

Gość ja bym cie wziela
ale dla studenta za stara jestem heh ;)

Gość to powiedzzzzzzzz
skad jestes i ile masz lat:)

Gość
hehe-nie mam okularów, nie siedze całymi dniami przy komputerze a informatyka nie jest moja pasja-po prostu wolałem ja niż ASP bo po informie raczej wiecej zarobie :D Mam 20 lat :D I studiuje na uniwerku wrocławskim :D

Gość szkoda zes nie z wawy
;)

Gość mrauuuela
mniammm:) ja mam chłopaka informatyka(studenta) :) i poznałam go właśnie w necie:) nosi okularki i ma śliczne czarne włoski:) typowy intelektualista :) życzę powodzenia:)

Gość basistka z piekła
Wick - a skąd jesteś? Pyta rockowa maturzystka, grająca na basie :D

Gość ja sama
A masz zdiecie?? hehehe ;)

Gość basistka z piekła
Dobra juz widzę ze z Wrocławia ja niestety Poznań...

Gość
wiek mnie nie interesuje :D

...a co Cie interesuje ? :)...poza tym ,ze kandydatka ma wytrzymac Twa karteczkowa alienacje i zechce Cie "wziac" za darmo ? ;)....

I zapomniales dodac, ze jestes pipką :classic_cool: a nie sorry, to widac :D:D:D

Gość mrauuuela
Hej, bez przesady, jaką pipką? normalny, wrażliwy facet o artystycznych zainteresowaniach:) ja tam takich lubię:) a w necie naprawdę można spotkać miłość :) wiem na swoim przykładzie:)

Gość
Turquoise-hehe ciekawiło mnie kiedy sie pojawisz-dla twojej wiadomości-pierwsza czesc wczorajszego planu zrealizowalem. :D heh-w realu tez szukam :D ale w tej chwili jestem jakieś 600 km od wrocławia i nie ma sensu tu szukac.

Moja siostra raz poznala faceta o artystycznej duszy. potem sie okazalo, ze ta artystyczna dusza to jedyne czym sie mogl pochwalic. byl bezrobotnym leniem, ktory nawet mature zdawal z opoznieniem. i nawet pracy nie chcialo mu sie szukac. jedyne co potrafil dobrze robic to narzekac. oj do tego to mial talent i to duzy.

Gość gdhg
ja ciebie chcem, lubie rocka

Gość mrauuuela
Ja w liceum miałam rockowego chłopaka o podobnych zainteresowaniach co autor topiku i może dlatego mam jakiś sentyment...i wcale nie był leniem:) nie można tak generalizować:)

no zalezco kto lubi dla mnie facet uzywajacy slowa "dusza", szukajacy laski na damskim forum internetowym i mowiacy "ewentualna kandydatka musialaby znosic ze sie zaszywam z kartka w reku i rysuje" - to pipka :) ale nie znam Cie, moze w realu faktycznie jestes męski? :D:D jak dla mnie stopien pipkowatosci 7/10

Gość
heh-bo rysuję i jestem z tego dumny-pozatym niektórym dziewczynom sie to podoba wiec o tym wspomniałem :D a słowo dusza jest chwytliwym sloganem nie sadzisz? przedstawia faceta jako takiego, któy nie zwraca uwagi tylko na wyglad... pipkowatość... heh :D myśl sobie co chcesz :D

facet ktory musi uzywac sloganow na podryw jest ciamajdą albo cwaniusiem bez inwencji sorry, 8/10

tak czy siak, w zyciu bym sie z Toba nie umowila (tak tak wiem ze Ty ze mna tez nie)

Gdyby Wick rzeczywiscie mial takie wziecie to nie szukalby dziewczyny na necie a juz nie na kafeterii. takze chyba rzeczywiscie jest z niego troche ciamajda.

Gość CIn3k
Kazdy ma inne zainteresowania i wogole ale ja np. jestem chlopakim i nie lubie takich typow jak ty... Poprostu dla mnie to sa lamusy... ;/

Turkus jaka Ty agresywna dzis. ksiadz rozgrzeszenia nie dal czy co? ;)