Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chce ktoś studenta z rockowa dusza ? darmo oddam

Polecane posty

Gość mrauuuela
piszesz takie głupoty, zakładasz różne tematy podszywając się pod nastolatki z problemami? kręci Cię to ? może chcesz porozmawiać z psychologiem? co za dziecinada...

Gość
CIn3k-szczere-bo ja tez uwazam kolesi piszacych na forum za pizdy :D ty tez jestes skoro tu zagladasz :D samo wejscie na kafe robi z ciebie pizde bo bez wzgledu na to jakiego kozaka grasz-pojawiłes sie na forum w jakimś celu-możliwe ze gdzies teraz zakładasz temat podpisujac na pomarańczowo " załamany zakochany". Tak trafia tu wiekszosc ludzi bo to forum dla ludzi z problemami. Niektórzy-czyli osoby pracujace po prostu maja darmowe telenowele-do poczytania w pracy karmienie sie problemami innych, wysmiewanie ich błedów i tego typu pierdoły.

Gość CIn3k
Powiedziec Ci cos... Jak ja mam problemy to ty tez,.... A zagladam na te forum bo zobaczylem kiedys zajebiscie glupiego posta na temat znalezienia pierscionka zareczynowego w dupie jak sie 2 pary bawily anal xD I dlatego przyglupie siedze na takich forach i czytam jacy ludzie sa zalosni... A wiec sie nie udzielaj informatyku... ;/

kueeerwa ale pierdolisz bzdury nie dosc, ze pipka, to idiota :O i tyle, nawet nie umiesz sie przyznac do czegokolwiek negatywnego na swo temat zegnam pana (bez urazy PANOWIE) ;)

Gość
To jest dziecinada. Wiem. Ale doskonale zabija czas. Czasem opisuje własne problemy-raz se swojej perspwktywy, raz tak jak mogła to widziec moja ex. Ciekawią mnie rekcje ludzi. Po prostu. Czasem gdy podejmuje jakas decyzje i wiem co mam robic zakładam temat na forum-ciekawi mnie co zrobili by inni na moim miejscu-najczesciej uzyskuje jedynie potwierdzenie własnych decyzji- to jest budujace. A co do podszywania-raz mi sie zdarzyło. Ale szczery jestem to powiedziałem.

Gość CIn3k
A wogole to idz sobie maluj cos na kartce... To chyba z tego zemasz jakies zaburzenia lub trudne dziecinstwo co?

Gość mrauuuela
lol...wyzywacie się od informatyków, to już hardcore:P Wick rzeczywiście masz problemy z samym sobą i chcesz się dowartościować czytając jak ludzie łykają Twoje kiepskie pomysły... życzę powodzenia bo przyda Ci się w życiu ..

Gość
Turquoise-heh-jasne ze nie umiem sie przyznac. Jestem egoistą. Do tego popadam w samozachwyt. I nie-nie przyznam sie do błędów-zawsze jest to wina innych.

Gość CIn3k
Jak ludzie lykaja? Mozesa tacy ktorzy chca pomoc w takich sprawach... Ale ja np. sie smieje z takich ludzi... Bo sa zalosniiiiii!

Gość Turquoise jaka ty drętwa jeste
to młoda dewota jest baaardzo sfrustrowana bo ma 22 lata i jej jeszcze nikt nie wydymał nie przejmuj się koleś ;) 🖐️ ten lachon ma problemy z wychodzeniem do ludzi ciągle tu siedzi :o i udziela pseudorad

Gość CIn3k
Turquoise - Respect :D

Gość mrauuuela
właśnie łykają bo mają dobre serce i chcą pomóc komuś:)

Gość
Łykają :D i to jak :D aż zabawne. I lubię sie dowartościowywac. Podnosi mi to niesamowicie ego. O i nawet głupia kłótnia w głupim temacie zajmuje zarówno mi jak i wam cenny czas. Zabawne nie ? :D

Gość czarownica tratra
jak za darmo to ja biore. tez nie znosze gierek ani ludzi je stosujacych, pisz na meil daria1755@tlen.pl

Gość CIn3k
LoL... Brawo dla Pani ktora napewno jest normalna! xD

dretwa i dewota to chyba 2 ostatnie slowa jakie mozna o mnie powiedziec ;) 🖐️

Gość
Turquoise-no jak to jest-majac mnóstwo przyjaciół ciagle jesteś na forum? i dajesz mnóstwo rad? oczywiscie zawsze dbajac o to by wygladały jak najbardziej zlosliwie i prowokujaco? To tak jak działanie creama-nie sadze by ktokolwiek był tak niekumaty-facet udaje bo na forum wyglada to zabawnie :D tak jak ty udajesz złosliwsa i twardsza nisz jesteś w rzeczywistosci.

bo widzisz, ja prowadze dosc imtensywne towarzysko zycie, imprezuje, pracuje, studiuje i wlasnie mam MIESIAC wakacji od tego wszystkiego. wiec do konca wrzesnia jescze tu bede. masz racje, jestem tu zlosliwsza niz w realu, bo nie chce mi sie tu byc mila (moze jestem z natury wredna), dla przyjaciol i znajomych w realu nigdy taka nie jestem, bo ich szanuje, bo to moi znajomi, bo ich lubie. tu nie znam nikogo. co do rad - jesli ktos takowej potrzebuje - to mu ja daje, nawet jesli sie z nia nie zgadza. nie musi z niej skorzystac. sprawiua mi przyjemnosc pisanie tutaj, czytanie. poza tym uwazam, ze lepszy efekt da komus opierdolenie go prosto z mostu niz owijanie w bawelne, czego zreszta robic mi sie zwyczajnie nie chce.

A Cream nie jest niekumaty. Tylko troche pipkowaty. Ale przynajmniej nie udaje kogos, kim nie jest i umie przyznac sie do swoich wad / minusow, w przeciwienstwie do Ciebie. Ty przy nim to płotka jestes.

Gość
czyli zgadzasz sie z stwierdzeniem że każdy w kontakcie wirtualnym koloryzuje swoje wypowiedzi?

Gość ta jasneaa
a w przerwach w tym rozrywkowym życiu siedzisz 24 godziny na kafeterii Żałosna pipa :o

no mowie, ze sobie wakacje zrobilam, nie? spotykam sie tylko z najblizszymi przyjaciolkami, z reszta mi sie nie chce

Gość
wakacje... z najlepszymi przyjaciółmi a z reszta nie chce-wiesz ze to brzmi mało prawdziwie? ale wiesz co? :D po prostu to jest normalne-wszsycy przyjaciele na studiach-kontakt z tymi w domu sie urywa i w wakacje wieje nudą co ?

wiesz Wick, nie czuje potrzeby zwierzania sie komukolwiek z mojego zycia osobistego, a na pewno nie Tobie ale jesli koniecznie chcesz wiedziec to przyjaciolki mam 3 takie najlepsze, nie szastam tym slowem na prawo i lewo i byle kogo przyjacielem nie nazywam mam ci podac moj rozklad dnia? smieszny jestes:)

i nie studiuja ze mna, tylko jedna studiuje i nawet nie w tym miescie co ja cos jeszcze?

a wakacje zrobilam sobie dlatego, ze caly lipiec i sierpien zapieprzalam za granica. od pazdziernika zaczynaja mi sie zajecia w 2 szkolach, a poza tym bede pracowac w weekendy, wiec to chyba zrozumiales, ze chce sobie zrobic miesiac wakacji, a nie latac w kolko gdzie tylko sie da? caly ten weekend spedzilam w domu i z nikim sie nie widzialam, wylaczylam telefon, zeby miec spokoj. nie masz tak czasem, ze chcesz zostac w domu, sam, bo masz dosc wychodzenia ciagle?