Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

chce ktoś studenta z rockowa dusza ? darmo oddam

Polecane posty

ja to nie lubie jak ludzie tak generalizują jak gazeta np.

Gość mrauuuela
Ja znalazłam faceta przez internet i mogę zapewnić , że nie jest ciamajdą:) ludzie, nie generalizujmy:))

Gość CIn3k
Prawidlowo ze agresywna... RESPECT :P

Gość Studentka z Krakowa
Studenta z rockową duszą chętnie bym wzięła, ale ty faktycznie jesteś jakiś pipkowaty...I widać, że egoista, bo zamiast napisać więcej o dziewczynie, jakiej szukasz, to wyliczasz swoje bogate zainteresowania i rzekome talenty... A faceci, którzy to robią i w dodatku szukają dziewczyny jakiejkolwiek i gdziekolwiek, byleby z piękną duszą, tak naprawdę mają wygórowane wymagania, bo dziewczyna musi choć trochę się z nimi równać. A oni się widzą na baaaardzo wysokim poziomie...

R - no we tak sie wlasnie staralam powstrzymywac :P poza tym wiesz, ze ja agnostyczko-ateistyczna jestem ;] ja nie mowie, ze jest ciamajda, ja mowie, ze jest pipką - dla mnei przynamniej, i nie tylko dlatego, ze szuka laski na necie. tak ogolnie, wnosze po tym co pisze.

Gość
heh :D Na kafeterii w sumie nie da sie znaleśc dziewczyny :D na portalach niegdy nie próbowałem. Zreszta zkładanie kont uwazam za głupote. A co do tematu...czy podryw na kafeterii był kiedykolwiek skuteczny? nie! wiec po co sie zastanawiac... przeciez wiadomo ze jedynie badam reakcje na osobe o zainteresowaniach opisanych w poście i tyle. A co do szukania dziewczyny-ech odpocząć musze po ostatniej :P

Gość CIn3k
Ale o co wogole Ci Wick ku*wa chodzi? Czlowieku jak trzeba byc nienormalnym zeby szukac dziewczyny na jakims forum... ;/ Zalosne troszeczke no ale to tez mi sie wydaje ze jestes bardzo atrakcyjny jak uzywasz takiego sposobu poznania milosci... A wogole ten post wyglada jakbys byl meska dziwka... xD (Rockmen odda sie, byle komu nie liczy sie wiek...) xD LoL!

Hmm o tak jak ja... rokowa dusza i kocham malować! :)) Niestety... daleko :P Mam wrazenie, że moglibyśmy zostać przyjaciółmi :)

kurwa, wez sie zdecyduj w 1 poscie piszesz ze szukasz laski, a jak ci ktos napisal, ze to zenada na necie, a zwlaszcza na kafe, to sie wycofujesz uuu uwazaj, bo dojdziesz zaraz do 10

Gość Eric Carman
student infromatyki? Z rockową duszą!? Można z nim pogadać o wyższości debiana nad wszytskim innym!? WOW!

Gość CIn3k
Hahahhaa... xD Prawidlowo...! Zgasles troszke! ;D

Gość mrauuuela
Wick... spróbuj na sympatia.pl..... hehehe:P polecam:))

Gość czytelniczkaaaaaa
WICK --- świetnie odpierasz atak :) te wszystkie laski które próbują Cię obrazić, po prost chcą Cię poderwać .

Gość CIn3k
Albo viva.pl zakladka "Randez Vous" xD

Turkus zes Ty z AA to nie wiedzialem. wiedzialem zes agroturystka;) chlopak jeszcze mlody, wyrobi sie.

Gość CIn3k
Jakie laski tu tez sa krytycy płci męskiej :D

Gość CIn3k
I napewno nie podrywaja!

Gość mrauuuela
może krytycy płci męskiej też Cię podrywają:P

Gość czytelniczkaaaaaa
myśle, że przebierają nogami :) bo facet wydaje się ok

Gość
to jeszcze nie doszłodo 10-za słabo sie staram? -i naprawde-nie szukam-nie ufam znajomosciom internetowym zreszta nigdy tego nie robilem. Acha (wiem z błędem :P ) -żeby była jasnośc-nudze sie i zakładam durne tematy. Tyle. Za chwile pod zminionym nickiem założe jakis kolejny. czy wy do cholery nigdy tak nie robicie? Kurde ra dla zabawy załozyłem temat z głupimi wierszami o niespełnionej miłosci (jako dres łysy) innym razem jako laska skarzyłe sie na jakiegos złego faceta-cóż-badanie reakcji kafeteriuszy doprawdy bywa ciekawe i tyle. Jak na razie to CIn3k chyba ma najciekawsze podejscie do sprawy :D

Gość CIn3k
Najciekawsze tzn.? :P

Gość Eric Carman
ssssss

Gość mrauuuela
Lubisz manipulować ludźmi? hmm..

Gość
Żeby była jasność-dzisiaj rzuciłem dziewczynę. Odreagowuje piszac na forum. Jutro dopiero bede mógł odreagowac w inny sposób bo ma trening. Na razie siedze i pisze-tutaj i na pewnym forum giotarowym. A temat był załozony dla przewrotnego sprawdzenia rekacji na taki anons-po prostu ciekawiło mnie jak mogę byc postrzegany. Tyle.

hehe ze tez Ci sie chce Wick. dla mnie to dziecinada, chyba ze jakies badania socjologiczne przeprowadzasz;)