Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdhg

a ja sie ciesze jak cholera ze jestem dziewica

Polecane posty

Gość gdhg
cream nie mysl ze wszystkie są puszczalskie czy co

Gość gdhg
Z trupkiem dziadziusia całą nockę, calusieńką :)

Gość Akyszka
nie no panna jeszcze jestem..oby jak najdluzej:]

Gość krogo gmo
pewnie coś w rodzaju rżnięcie przez całą noc albo coś w tym stylu

Gość wszystko do buzi
:)

Gość asdasd
nie wiesz co tracisz, poza tym jakas tam blona nie sprawia ze jestes lepsza od innych kazda kobieta ja posiada gdy sie rodzi a to czy sie jej pozbyla czy nie o niczym nie swiadczy "mizianie sie" jest fajne zycie jest krotkie skoro chcesz sobie zycie podporzadkowywac pod religie czy czyjes widzi mi sie badz moralnosc ktorej kanony zmieniaja sie co 50lat to prosze cie bardzo! ja seks uwielbiam i bede sie kochac na kazdym kroku bo to jedyna przyjemnosc ktora moge miec kiedy chce :) twoje zycie twoja sprawa dla mnie jestes ograniczoną pizdą :o

Gość kikoo
wloch ci napisal ze bedzie cie calowac cala noc (albo piescil w sensie un po volgare)

Gość dziewczyna wlocha
gazeta wyborcza- niemam tam konta, a nie mozesz mi napisac tutaj, bardzo mi zalezy

Gość gdhg
wiesz ale ja bym sie czuła jednak brudna gdybym tak zaczeła...

Gość toss
cream, o ile mi wiadomo, to Ty tez jestes prawiczkiem...

Gość dziewczyna wlocha
Mam taką małą myszkę, która mieszka w mojej norce :)

Gość gdhg
boję się ze męskie nasienie zbruka mnie :O

Gość Akyszka
no własnie..dla mnie dziewictwo nie miało jakiegos wielkiego znaczenia...ale teraz ciesze sie ze stracę (tracę?) je z kims wyjątkowym, kto rowniez nie miał nikogo przede mną...i wiem ze dla niego to sie liczy, zresztą jak dla wielu facetów. Czytałam wiele postów prawiczka_i_kropka i..mimo iz to przerysowana "postac" to ogólnie przedstawia poglądy bardzo wielu facetów którzy myslą o byciu na powaznie z kobietą. Żeby mi nikt nie zarzucił czegostam..mam 18 lat zawsze byłam bezposrednia, pewna siebie, otwarta..poprostu z sexem czekałam az spotkam tego własciwego i....ciesze sie cholernie z tego ze znalazłam:D Tak wiec dziewczynki....nie spieszcie sie z tym....bo...no znajdzie sie ten pierwszy wyjątkowy...dla kazdej:) Nie mówie ze mamy z nim byc do konca zyciu, do slubu(tego wogóle nie biore teraz pod uwage) poprostu.....musi na to zasługiwać i musimy byc pewne:) sex nie jest taki jakis wyjątkowy..ale pierwszy raz, owszem:)

Gość dziewczyna wlocha
gazeta wyborcza-napisalam na tamtym forum

Gość gdhg
dlatego od czasu do czasu przebrana wpiora marabuta przemykam sie wieczorami do parku gdzie koczuja stada łabędzi,wybieram przywódce stada,dopadam go i ujeżdżam do bialego rana :classic_cool:

Gość 7 dni swiat
gazeta wyborcza jja tez napisalam!! prosze o pomoc! dzieki

Gość Adasś Michnik
gazeta wyborcza - a pozwolenie ode mie na uzywanie nazwy mojej gazety masz ? ;-)

Gość Dziewice Ok

prawiczku - ale Twoja kobieta (jak już będzie nią :) ) to będzie taka jaka jest również dlatego, że przeżyła co przeżyła... a w ogóle to nie boisz się, że ona nie będzie nic potrafiła? że nie będzie chciała robić wielu rzeczy? nieważne - ze strachu, z obrzydzenia, z powodu przekonań religijnych... ona nie będzie posiadała umiejętności... a poza tym - jak wiele dziewczyn - wolałam stracić dziewictwo z kimś kogo nie będę szaleńczo kochała, bo gdybym kogoś kochała to nie chciałabym, żeby sprawił mi ból, a rozerwanie błony boli jak cholera...

Wszystko ładnie pięknie ale co jak dziewczyna nie spotyka tego jedynego przez długi czas?

Gość tralalalalalaala
ja też jestem dziewicą i mam zamiar z tym czekać do ślubu :) a jak sie to jakimś zakompleksionym prawiczkom nie podoba to już ich problem