Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okurwamacjasna

Dziewczyny nie robie tego!!!!!!!!

Polecane posty

Gość okurwamacjasna

umowilem sie na randke z laska nie widzialem jej wczesniej poznalismy ze przez neta i tylko tam jakimis zdeciami sie wymienilismy a wiadomo ze czasem te zdjecia mijaja sie z prawda.ale o dziwo na randke przychodzi zajebista suczka...ale!!miala biala bluzke z krotkim rekawiem i byla bez stanika jestem dorosly i potrafie nad soba panowac ale w tej sytuacji!dziewczyna mloda cycki wielkie i zajebiscie jedrne dwie pileczki sutki jej sterczally randka zakonczyla sie wczesniej bo musialem leciec do domu i wyladowac napiecie.w sumie nawet nie pogadalismy pozadnie bo ja bylem skupiony na tych jej cyckach bo takich cudownych w zyciu nie widzialem!!dziewczyny takie numery robcie ale w stalym zwiazku a nowo poznany facet bedzie zapatrzony w cycki i nic z ego nie wyjdzie.a ja probuje z nia sie umowic drugi raz

Gość no niestety
heheheh, to napisz jej ze idziecie zwiedzac igloo i ma sie cieplo ubrac;)

Gość okurwamacjasna
na poczatku to tak myslalem ze majakis taki delikatny stanik ale jak zaczely jej stac sutki to juz wiedzialem ze nie ma i bylem tak zajety tymi jej cyckami ze szok..normalnie az mi teraz glupio

Gość jestes pewien
że to nie była jakaś szalona jolka z portalu "zrobię ci dobrze"??":)

Gość okurwamacjasna
w temacie mialo byc ,,nie robcie tego" ale jestem tak zamieszany ze tez mi sie pieprzy;)

Gość okurwamacjasna
normalna inteligentna dziewczyna.gdybym byl kobieta i mial takie cycki tez bym bez stanika chodzil ponoc wygodniej

Gość nie ejstes kobieta wiec nie
chrzan, wygodniej to moze w domu, jak sie nigdzie nie idzie albo niewiele sie robi, takie cycki nietrzymane przez stanik zwyczajnie przeszkadzaja, nawet w normalnych czynnosciach poza tym koles mozgu nie masz? czy seksu nigdy nie uprawiales? ze zobaczyles wystajacy sutek i juz ci pala stanela i nie mogles wytrzymac, dla mnie jestes jednymz tych oblesnych spaczy, co to zobacza kawalek majtka i juz nie potrafia gadac o czym innym, oblech

Gość normalna i inteligentna
??? mowiles, ze niewiele z nia rozmawiales bo nie mogles? chyba ze inteligentnie milczala, i inteligentnie nie zalozyla stanika

Gość internetowy onanista
!!!!!!!!!!!!!!!! a fe!!!

Gość okurwamacjasna
ineligentna-rozmawialem z nia przez internt przez miesiac wiec z tego mozna juz cos wywnioskowac. no wlasnie napisalem ze ja nad soba panuje i jestem dojrzalym facetem ale poprostu w zyciu nie widzialem tak pieknego biustu .czasm sie tak zdaza ze wydaje ci sie ze jest ok ale powstaje sytuacja nad ktora nie mozesz zapanowac

Gość przez internet to mozna
ewentualnie stwierdzic, czy ktos potrafi pisac na klawiaturze...:O a powaznie, z dojrzaloscia to ty masz tyle wspolnego co swinia z rowerem

Gość julkaaaaaaa1234
heh fajnie napisane,i czego sie czepiacie facet pisze o cyckach a wy o inteligencji.....

Gość olejzpierwszego
najpierw sobie mysle ze ty nacpany albo wypity - ewentualnie ze sobie jaja robisz.... a potem mysle sobie - kurde no tak samo bym pisal bez sensu jak by dwie dorodne ehem mi przed oczami skakaly

Gość okurwamacjasna
Kurde zapomniałem wam dopisac o jednej rzeczy bo tera mi sie przypomniało. Ona była w obcisłych spodniach i w miejscu rozporka tez jej sie cos obficie prężyło. Co to moze oznaczać?

Gość julka on napisal ze
dziewczyna byla inteligentna i ze stwierdzil to przez internet