Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amigru

Czy ktoś wie o tabletkach Lepto 3/1 ??

Polecane posty

Gość asiuta
Jeśli chodzi o ZELIXE to są tylko na receptę.

Gość hudziaaaa
ja słyszalam i czytalam o tych tabletkach . Kobitka schudła w niecałe 4 miesiace 37 kg dzieki nim .. ne sa zbyt tanie i trzeba je regularnie stosowac to napewno podzialaja ..

Gość rosanow
Ostatnio widziałem reklamę w Teletygodniu. Artykuł jakie to cudo, ale żadnych nazwisk. Tylko nr skrytki w Warszawie i telefon. Podejrzane.

Gość ja321321321
czytam niektóre posty i myślę sobie jakie niektóre z WAS są "ciemne" ciemnogród normalnie.... średniowiecze Jak inteligentne, dorosłe osoby (bo tylko ludzie dorośli jeśli chcą mogą stosować suplementy) wierzą w reklamy w gazetach.......??!! no jak?!! ja tez mogę sobie wykupić miejsce reklamowe w gazecie i napisać, że na tabletkach xyz schudłam 50 kg w miesiąc i co? i pewnie też by się znalazły takie, które uwierzą i kupią... a ja bałabym się truć organizm czymś, o czym nawet w aptekach nie słyszeli! trzeba się wziąć w garść i mniej jeść, trochę się ruszać! - sama jestem tego najlepszym przykladem i jeszcze jedno... jeśli się za szybko chudnie, bardzo prawdopodobny jest efekt jojo albo jakieś późniejsze skutki uboczne w dzisiejszych czasach praktycznie każdy lek można kupić przez internet bez recepty MERIDA, ZELIXA - takie tabletki powinno się brac tylko po konsultacji z lekarzem na jego wyraźne zalecenie! same robicie z siebie króliki doświadczalne!! dajecie jeszcze zarobić jakimś firmom ze skrytką pocztowa, o których nikt nie słyszał!! zamiast wydawać mnóstwo pieniędzy na tablety, kupcie sobie karnet na silownię, na basen, lekcje w szkole tańca, jogi... cokolwiek tylko się nie trujcie teraz pewnie mnóstwo z Was mnie skrytykuje, ale może chociaż jedna przejrzy na oczy.....

Gość Speech18
no właśnie słyszałam o tym i chciałam tego spróbować co prawda nie jestem tak otyła ale trochę kilogramów chciała bym się pozbyć.

Gość witae
Cześc wszystkim. Ja też jestem zainteresowana efektami tego specyfiku.Proszę napiszcie .Pozdrawiam

Gość st-wa
a czy przy niedoczynności tarczycy pomagają jakieś tabletki na odchudzanie,bo niestety mam nadwagę.Próbowałam już różnych sposobów i nic.

Gość st-wa
sama mam nadwagę podobno przez niedoczynność tarczycy,próbowałam różnych środków i nic.przeczytałam dziś o LEPTO,trochę mnie zainteresowały,ale chciałam sprawdzić czy można się po nie zgłosić samemu do tej firmy.Pani mi odpowiedziała że NIE można je kupić tylko wysyłkowo.I to jest to,jeśli nie wiadomo gdzie stukać w razie czegoś ,to to nie jest uczciwe,rezygnuję.pozdrawiam.

ja321321321 bzdury opowiadasz! Nie tylko, że nas obrażasz to jeszcze piszesz nieprawdę. Osobiście byłam u lekarza w Centrum Leczenia Otyłości i owszem dostałam dietę dla młodzieży - mięsną; mięso, wędliny rano wieczór i w południe, to jeszcze dostałam suplement diety do zażywania. Żadnego wywiadu na temat chorób, branych leków, żadnych badań przed ustaleniem diety. A ja ważę dużo za dużo mimo, że nie jem dużo, nie słodzę od lat, bardzo dużo się ruszam. Mam trzy psy amstaffy, z którymi chodzę na spacery - długie po kilka kilemtrów z każdym z osobna trzy razy dziennie i wała - waga nie spada. Wypróbowałam już wszystkie możliwe diety i nic. Jedyny środek jaki na mnie działał - a zaznaczam przytyłam po leczeniu sterydami, czystymi sterydami przez siedem lat; w tabletkach, zastrzykach, kroplówkach - był CHITOSAN, ale teraz nie mam go jak stosować, bo biorę leki na serce trzy razy dziennie, a przy nim trzeba czterech godziń od leków przerwy przed i po. Pozdrawiam wszystkie zawiedzine panie

Gość edyta05
Witajcie dziewczyny! Własnie przeczytałam o Lepto w Dobrych Radach. Kurcze no chciałabym, żeby było w tej bajce choc ciut prawdy - gdyby ktos mi powiedział, że naprawde to działa wydałabym wszystkie pieniadze zeby kupić specyfik. Niestety to za piekne, zwykła reklama i to podła reklama bo żeruje na naszej potrzebie, wmawia, ze cos się uda i tak przechodzimy z rozczarowania w rozczarowanie... Ja próbuję sie odchudzić od września, nie jem słodyczy nic, nie jadam chleba, rozdzielam weglowodany i białka, od października chodze 2 razy w tygodniu na siłownie i raz na saunę. Wiecie jakie mam efekty? Zerowe!!! Własnie kupiłam sobie Term Line II podobno działa i jest w przyzwoitej cenie 30 zł na 2 tygodnie. Zobaczę przecież nie moge sie poddać czego i Wam zyczę! ps. Meridia jest na receptę i na mnie działała tak, że przez całe dnie chciało mi sie wymiotować! Nie schudłam, więc nie polecam

hej, dzisiaj dostałam te tabletki LEPTO 3/1 MYŚLĘ ŻE NAJPIERW TRZEBA SPRÓPBOWAĆ ŻEBY COS POWIEDZIEĆ, napisze po tygodniu i powiem czy sąjakieś rezultaty.

Gość Łuucja
Brałam MERIDIĘ. Polecam. Schudłam dużo. Potem zrobiłam przerwę. Trochę mi wróciło, ale nie tyle ile było. Zaczęłam brac drugi raz, ale efekty są już miejsze. MERIDIA jest na receptę, więc jesli lekarz przepisze, to zawsze jest to pewniejsze, niż jakieś środki z gazety.

Gość Taaaaak jasne...
Gdyby były cudowne tabletki na otyłość, to nie byłoby GRUBASÓW. Czy myślicie, że gdyby wynaleziono taki specyfik to np. Madonna albo Demi Moore robiłyby sobie odsysanie tłuszczu i ćwiczyłyby na siłowni ? NIE ! Leżałyby na kanapie, żarłyby i łykały CUDOWNE tabletki. I Wygladałyby tak, jak wygladają.... O ŚWIĘTA NAIWNOŚCI !

i znowu to samo! czy każdemu musi sie wydawać, że wszyscy puszyści to żarłoki? Suplementy nie odchudzają tylko wspomagają odchudzanie - potrzebna jest mądra dieta i ruch. Ale nie wszystkim sama dieta i ćwiczenia pomagają. Czasem trzeba wspomóc to właśnie tabletkami. Zresztą sami lekarze to zalecaja. A już wogóle stwierdzenie, że ktoś leży na kanapie i żre, i szuka cudów obraża mniemam nie tylko mnie Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora bo to krzywdzące!!!

kolejny tydzień za mną (no prawie tydzień) i 2,5 kg mniej :) czyli w ciągu dwóch tygodni ok. 6.

Taaaaak jasne - wcale nie mam zamiaru pisać o genach i hormonach. Są jeszcze inne powody otyłości. Ale to jest mniej ważne. Natomiast nie moge juz całkiem zrozumieć tekstu o Oświęcimiu. Czasem warto najpierw pomysleć, a później pisać. To tyle w temacie, bo w tym tonie szkoda klawiszy... Roksanna jaka dietke stosujesz? Napisz cos wiecej. Pozdrawiam

bonia5 - również jestem po sterydach, niby długo nie brałam, jednak ok. 18kg w dwa miesiące przybyło... w zasadzie narazie odpuściłam sobie diete, tak strasznie ciagnie mnie do słodkiego, że nie daje rady sie pilnować. te 2,5 kg to po tygodniowej kuracji Lepto ;)

Gość piszaninka
heja czy wiecie moze cos na temat wysylek za granice do usa???? mieszkam w ny i zainteresowana jestem tymi tabletkami przytylam jakies 15kg od kiedy jestem w usa wiec ...... jesli cos wiecie prosze napiszcie dziekuje

roksanna właśnie się zastanawiam nad zamówieniem sobie Lepto, chyba jednak spróbuję. Jak byłam w sanatorium rozmawiałam z onkologiem (trafila sie okazja); stwierdził, że jeżeli uruchomię czymś proces zrzucania wagi + zastosuję jakieś oczyszczanie i dietę, to organizm będzie sobie później sam radzil. Że tak wygląda życie po zatruciu chemią (leki). Dietkę stosuję, lecz trzeba jakiejś pomocy. Ruchu też mam bardzo dużo, więc może z pomoca tabletek osiągnę cel?

dzisiaj pierwszy raz wzięłam LEPTO 3/1 do tego tez mam dietę i mam zamiar ćwiczyć, waze 73 kg.jestem ciekawa ile w tydzień schudnę 29.10.2008- 73kg.

Iwonka trzymam za Ciebie kciuki, pisz o postępach. Zamówiłam sobie dziś kurację 28 dniową, a niech tam, najwyżej stracę trzy stówy. Jak długo czekałaś na tabletki? pozdrawiam

Gość podejrzane bardzo
czemu nie napisała żadna, ktora schudła na tym np miesiac temu albo dwa??? i ile schudla??? albo CZY W OGOLE SCHUDLA??? moral z tego taki, ze pewnie nie dziala ta sama firma sprzedaje TABLETKI NA POWIEKSZENIE BIUSTU - takich cudow nie ma, wiec wiecie same co bierzecie.....

No cóż biust jest sprawą indywidualną danego organizmu i bez interwencji chirurga trudno coś zmienić. Chociaż niewielki biust bardzo zadbany i jędrny też jest piękny. To rzecz gustu oczywiście, natomiast z wagą jest inaczej, tu można coś zmienić, a czasem jest to poważna konieczność. Na pewno przed rozpoczęciem kuracji z Lepto, najpierw ją sprawdzę u lekarza. Zawsze tak robię, bo ze względu na dziwne wybryki mojego organizmu jestem to tego zmuszona. A rezultaty, no zobaczymy...

Gość annnusiiaaakowa
po dwoch tygodniach 4 kg mniej... sredni efekt, ale lepsze to niż nic.

Gość cała_zielona
hejka wszystkim! ja właśnie zamierzam nabyć te tabletki. czy wiecie coś może o łączeniu ich z innymi lekami? jest to zabronione, czy nie ma wpływu na stan zdrowia? i tak w ogóle to jak się czujecie po tych tabletkach? jest wam słabo, za dużo się pocicie itp... byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. pozdrawiam :)

Gość Sylv
Witam. Biore Lepto 3/1 drugi tydzien. Na wadze nie schudlam, ale o wiele mniej jem. Przede wszystkim nie mam ochoty na slodycze. Moj brzuch nie jest juz wypiety. Czuje sie wspaniale, a nie jak ociezaly slon. Mam nadzieje, ze w krotce zobacze efekty na wadze, nie tylko w wygladzie... Jezeli ktos bierze Lepto, dajcie znac jak Wam idzie...

Gość elenaa
Sylv, mam dokładnie to samo, tylko, że biore trzeci tydzień i na wadze zaledwie 2,5 kg :( Ale i tak uważam, że sie opłacało.

Gość dzuliet
I jak Wam dziewczyny idzie? Roksana jakie wyniki? Boję się spróbować bo jeśli nastapi efekt jo-jo to chyba umrę :( Piszcie coś o swoich postepach

witajcie dziwczynki! właśnie dostałam awizo na paczke z Lepto, jutro idę odebrać i zacznę zażywać. Jakie będą efekty napiszę, mimo, że wiele sobie nie obiecuję, to gdzieś tam tli sie nadzieja. Pozdrawiam cieplutko

Gość ona332323
stare a głupie wieżą w bajki