Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja123

Uwazacie ze para powinna dopasowac sie kolorami??

Polecane posty

Gość taka ja123

Dawno juz nie bylam na weselu... ojjjj kiedy to bylo, ale w koncu mam okazje pojsc:D i teraz pytanie.... czy jezeli ja bede miala sukienke zalozmy zielona, moja osoba towarzyszaca powinna miec zielona koszule by do mnie pasowac??? jak to jest??? czy lepiej jest gdy dopasuje sie kolorystycznie??

koszule niekoniecznie, ale krawat jak najbardziej. Fajnie to wyglada i z reguly sami faceci to proponuja, zeby dopasowac sie do partnerki.

Gość kasia2020
Czy to jest najważniejsze? Nie... Ważne jest to żeby czuć się dobrze, komfortowo, wyglądać wg siebie super i dobrze się bawić :)) i tego właśnie Ci życzę. A z tymi kolorami coś więcej to osobiście mi się to nie podoba, ale o gustach się nie dyskutuje , jeśli Tobie się tak podoba... :)

Gość kasia2020
Ale tak jak powiedziala, porzedniczka, krawat wg mnie jak najbardziej może być :))

Ja przez przypadek sie dopasowalam z moim narzeczony na ostatnim weselu. On mial granatowy garnitur a ja mialam srebrna sukienke i granatowe dodatki.

Widziałam kiedyś na sylwestrze tak dopasowaną parę: laska miała 1,80 wzrostu, długą czerwoną obcisłą kieckę, gość był o głowę niższy, miał koszulę w kolorze krwi. Wyglądali razem jakby z rzeźni wyszli:-O Takiemu dopasowaniu mówię NIE.

popieram Koleżanki ;) zdecydowanie krawat można dopasować do ogolnego koloru sukni :)