Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

nie mogę się zmobilizować do pisania pracy magisterskiej

Polecane posty

Kocie to jednak inaczej myslimy:D i szczerze mowiac juz nie pamietamtak mozna jak piszesz:) musze chbya odswiezyc pamiec;)

Gość blu skyyyyyyyyyyy
setunia własnie chodzi o to ze ja w swojej pracy licencjackiej nie mam hipotez...wiem dziwne...ale to sa wymogi mojej promotorki...kazdy na mojej uczelni u innego promotora na hipotezy w metodologii ja nie mam... tylko zmienne i wskazniki... mam wywiad i odpowiedzi tylko ta analiza....;/

Gość magisterkowa
dziewczyny ja tez musze zrobic analize bo badania przeprowadzalam kwestionariuszem wywiadu i kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac, :o jestem zalamana ;(

Gość magisterkowa
blu skyyyy ja badam metoda jakosciowa i tez nie mam hipotez, nawe wskaznikow i zmiennych nie mam :o tylko problem głowny i sczzegółowy

Gość magisterkowa
i szczegółowe *

Blu jako ze studiowalam socjologie nei bede sie wiec wtracac juz bo mnei to poraza

Gość blu skyyyyyyyyyyy
magisterkowa kazdy ma pzredmiot badan cel problem gówny i szczególowe...zalezy jakie masz zmienne...ja mam globalną i szczególową ale sa tez zalezne i niezalezne to zalezy jak promotor wymierze w metodologii ale ja tez mam problem z analiza.... nie wiem co trzeba ując....wogole nie wiem jak to zrobic wydaje mi sie ze bede musiaal jechac do promotora z tym co mam a on mi juz powie jak ma wygladac ta analiza...zaluje ze nie zapytalam sie jak bylam o przesuniecie terminu obrony ale to bylo tak wszystko szybko...w ostatnim dniu zmienila mi z ankiety na wywiad...a teraz nie mam jak sie z nia skontaktowac dopiero we wrzesniu...

Gość jestem beznadziejnaaaa
dzieki za podniesienie na duchu uciekałas przed promotorka rok??hyhy, to ja chyba pojde w Twoje slady ale ja sie moge z promotorka skontaktowac mailem jutro jade na uczelnie, jeszcze dopytam nie ma co- poprosze o przedluzenie terminu skladania ale do konca pazdziernika, czy listopada, jak myslicie? to sie wiaze z dosc duza kwota, ale coz...lenistwo ....za nic nie chce mi sie za to brac- uuuuuuuuuuuu

Gość jestem beznadziejnaaaa
p.s. czyli myslicie, ze powinnam napisac do promotorki i powiedziec, ze jestem beznadziejna i nie napisałam pracy i bede pisac np do konca listopada i ze to "normalne" ze moze sie zdarzyc? czy na razie sie nie odzywac i udawac, ze zapadlam sie pod ziemie? w sumie mysle, ze hnajpierw musze napisac te prace, potem sie skontaktuje...

Gość blu skyyyyyyyyyyy
jestem beznadziejnaaaa ale wiesz to zalezy czy Twoja szkoa wyrazi zgode na pzredluzenie terminu... u mnie czegos takiego nie ma... mam drugi termin we wrzesniu i jesli w tym sie nie obronie to mi pzrepada caly rok...chyba ze u ciebie sa inne wymogi...

a ja mam obrone lic za tydzien i nic nie umiem !!!!!!!!!!!!!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość blu skyyyyyyyyyyy
poza tym promotroka nie bedzie za toba latac...tylko ty masz latac za nia...ja to pewnie nie interesuje czy ty sie obronisz czy nie... ja radzialabym ci sie z nia skotraktowac teraz...jak naszybciej bo im pozniej tym gorzej...a i tak musisz sie z nia skontaktowac tak czy siak...tego nie unikniesz

Gość asetunia
Bklu to Twoja praca mam nadzieje, ze piszesz o problemie ktory Cie interesuje wiec mysle ze nei powinnas miec problemu z analiza bo skoro sama narzedzie badawcze przygotowalas to powinnas byla robic to pod takim kontem by uzyskac wlasnie interesujace Cie odpowiedzi a jak masz wskazniki to juz w ogole powinnas sie orientowac

Gość blu skyyyyyyyyyyy
no bede robiła pod tym KĄTEM....

omg sory za tego byka no zdarza sie najlepszym;) to nie wiem skoro Ty tego nei wiesz to nikt inny tego wiedziec nie bedzie bo to Twoja praca! dasz rade

Gość blu skyyyyyyyyyyy
moja promotorka to juz bedzie wiedziala najlepiej....mam prawo niewiedziec...to jest moja pierwsza samodzilena praca...jak sama nie dojde z tym wszystkim to promotor mi pomoze

no wlasnie sie dziwie ze jeszcze Ciebi eninakierowala1 oczywiscie masz prawo neiwiedziec ona powinna Ciebie naprowadzic zna w koncu problem nie to co my przeglada prace , badania ietc

Gość -Koteczka-
Wiecie co, ja tez pisze prace a mam we wrzesniu obrone. Przyczyna zwlekania - jak ktos napisal syndrom prokrastynacji, brak pewnosci siebie. Moi rodzice zawsze mnie zjechali,niewazne jakiej oceny bym nei zrobila, na dodatek kompletnie nie wiedzialam, i nie wiem jak pisac prace, bo nie bylo seminarium! Mielismy seminarium na papierze tylko i placilismy za nie (studia zaoczne) a ani godziny nie bylo zajec! Powiedzieli nam,ze na dyzury mozemy chodzic, ale to nie to samo. Licencjat robilam ponad 10 lat temu wiec tez nic nie pamietam. Jedyne co, to od stycznia dzien w dzien mam cykora, ze nie dam rady napisac. Teraz cos tam pisze, ale nei mam pojecia,czy zdaze. Praca opisowa, albo przegladowa, bo mnie szlag trafia jak ludzie falszuja wyniki badan, ja tak nie umiem.

Gość blu skyyyyyyyyyyy
i co laski napisalyscie swoje prace???

Gość blu skyyyyyyyyyyy
i co laski napisalyscie swoje prace???

Gość licencjatka_ona
ja tez jestem w czarnej dupie... w czerwcu sie nie wyrobilam, zabraklo mi zakonczenia i jeszcze troche poprawek... mialam na to cale wakacje, a nie zrobilam nic! tlko wiecznie sie oszukiwalam ze cos robie, siadalam do tego ale za chwle zajmowalam sie czyms innym... i moj promotor juz mnie nienawidzi i jak mnie zobaczy znowu to chyba dostanie ataku:P bo ja pisze a on nanosi mase poprawek:P mialam mu oddac calosc jak najszybciej, na poczatku wakacji, a nie odezwalam sie do teraz... wiem że to nie poważne, ale.... :P w zyciu sa wazniejsze sprawy :P chodzilam do pracy i nie mialam czasu sie za to wziac, w niedziele odpoczywalam albo cokolwiek... ehhh zero mobilizacji.... nienawidze sie uczyc :P (a czeka mnie sporo nauki do obrony) mialam czytac sobie codziennie po troszku przez cale wakacje... a ksiazki w reku nie mialam... ehhh nienawidze siebie za to lenistwo, brak samodyscypliny i jakichkolwiek ambicji "naukowych" :P

Gość blu skyyyyyyyyyyy
ja stoje w miejscu, nie mam pojecia jak to zrobic :/ juz mi łeb pęka ;/

Gość -Koteczka-
Ja dopiero wyslalam promotorowi rozdzial teoretyczny. 27 stron. Teraz mam tydzien na reszte, ale niezbyt wiem jak sie zabrac, pojecia nie mam o konstrukcji tej metodologii. Nie pracuje,wiec czasowo chyba dam rade...

Gość Anka 25.
Cześć, studiuję psychologię i potrzebowałabym Waszej pomocy. Potrzebuję minimum 100 osób do mojej annkiety -( 3-5 min czas wypełnienia jej). Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc, i odpowiedzieć na kilka pytań - będę bardzo wdzięczna poniżej znajduje się adres strony z ankietą, pozdrawiam Anka http://moje-ankiety.pl/respond-1515.html dzięki wszystkim z góry!

Gość a ja się nie wyrobiłam i..
wiem, że wstyd, ale napisał mi ktoś pracę, powiem nawet, że byłam zaskoczona, że tak dobrze to zrobił, bo miał tydzień, a j a zaliczyłam na 5..a pracę z 2 razy tylko przeczytałam

taki jeden, tu masz adres, najlepiej pisz na gg do niego. w sumie cały czas jest dostepny wiec o co nie zapytasz odpowie: www.jakubmiklasz.blogspot.com no i ewentualne poprawkiuwzglednia w cenie całej pracy, a nie jak inni, że musisz dopłacać...

tu link ------ www.jakubmiklasz.blogspot.com