Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idgh

Jakich wkladek używacie, z jakich firm?

Polecane posty

Gość idgh
A wy tez uwazacie, ze wkladka daje wiecej szkody niz pozytku? Jak pewnie przeczytalyscie wyzej, byla juz na ten temat dyskusja. Ja sie z tym nie zgadzam, wedlug mnie wkladka zapewnia swiezosc. Gdy nagromadzi sie wydzielina mozna ja wyciagnac i nie kisic tego wszystkiego w majtkach, miec ciagle sucho. A wy co o tym sadzicie?

Gość idgh
Always robi wkladki?? Nie zauwazylam takich na polce. Ja gdy mam ubrane stringi to uzywam belle, te czarne i biale, a gdy mam pelniejsza bielizne to discreet.

Gość o rany............
no dobrze - używasz białych i czarnych i co z tego?! Kup sobie jeszcze czerwone i niebieskie i dalej kiś swoją p*! Co z tego, że na wierzchu masz świeżo, jak do środka powietrze nie dochodzi?:O Ja pier* chodzić cały miesiąc i czuć się jakbym z podpaską biegała! Co innego pod koniec okresu, albo w czasie owulki jak ktoś już wspomniał.

Gość idgh
A kisic sie caly dzien z wydzielina na majtkach, z rozmnazajacymi sie w niej bakteriami to zdrowo? Przeciez beda np caly dzien w pracy nie ma sie mozliwosci do zmiany majtek! A wkladki sa bardzo cienkie, przepuszczaja powietrze.

Ja używam descreet, ale nie na okrągło przez cały cykl. Zakładam - kiedy mam okres, jako dodatkowe zabezpieczenie do tamponu - na koniec okresu, już bez tamponu, kiedy już ledwie co i nawet najmniejszy tampon to za dużo - kiedy wybieram się na długą imprezę, - kiedy spodziewam się, że mogę dostać okres, a wychodzę z domu - kiedy zakładam białą spódnicę, lub białe spodnie i to chyba wszystkie przypadki, czyli w sumie częściej nie mam wkładki, niż mam. Wkładki przepuszczają powietrze, ale wolę chodzić bez wkładki, majtki i tak przecież zmieniam codziennie, a wydzieliny wcale nie mam tak dużo, żeby czuć się nieświeżo.

Gość idgh
Podoba mi sie odpowiedz Czajki. Dziewczyna napisala w kulturalny sposob, bez wulgaryzmow kiedy jej zdaniem wkladki sa jej potrzebne. Dlaczego inni ludzie nie moga sie wypowiadac w taki sam sposob?? Jak ktos napisze, ze uzywa wkladek codzienne, gdyz wydzieliny ma dosc sporo ( a nie jest to spowodowane infekcja itd, bo cytologie ma robiona regularnie i wszystko wychodzi ok) to zaraz musi przeczytac wyzwiska, ze kisi swoja pipe! No ludzie!!!! Skad sie takie prostaki biora? Dlaczego nie rozumiecie, ze kazdy organizm ma inne potrzeby??? Jesli ktos ma wydzieliny bardzo malo to faktycznie nie ma potrzeby do uzywania wkladek, ale jesli ktos ma duzo to lepiej dla niego, zeby uzywal niz plamil cala bielizne lacznie ze spodniami. A tak w ogole, to wkladki sa bardzo cienkie i dobrze przepuszczaja powietrze, ktos tu chyba nie wie jak wkladka wyglada i mysli,ze jest grubosci podpasek, jakich uzywaly nasze babki:|

Gość kamalaa
ja uzywam descreet zapachowe,sa cieniutkie,dobrze sie trzymaja bielizny ale np gdy stosuje jakies globulki lub konczy mi sie okres zakladam wkladki belli,sa grubsze staram sie nie uzywac wkladek codziennie,bo jednak powinno tam wszystko oddychac:) a w celu odswiezenia uzywam chusteczek nawilzajacych z rumiankiem i czuje sie jakbym wyszla spod kapieli :)

Gość fajna ja
z biedronki,takie rozowe,kazda oddzielnie pakowana :) sa super,naprawde :P albo ewentualnie bella panty new