Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys bylo lepiej

Nie ma już fajnych kobiet !

Polecane posty

Gość kiedys bylo lepiej

bluszcze i materialistki lecące na kase.. najczęściej młode ze starymi prykami, księżniczki które myślą, że wszystko im się należy, bez ambicji albo tylko z ambicjami na kase i kariere, udajace niedostepne ale na wakacjach w Tunezji sicagle nogi na za pietnaście trzecia ...dramat mowie wam

ja jestem fajna mloda kobieta ze nie tak starym prykiem, ktory nie powiem, biedy nie klepie, zazdroscisz?????

Gość kiedys bylo lepiej
po prostu jak to widze to wole sex kupic, bo wy nie znacie takich pojec jak lojalnosc, honor, szacunek do samego siebie...

ty chyba tych pojec nie znasz, skoro tak o kobietahc piszesz musiales naprawde na wredne kobiety w zycu trafic, zeby tak pisac

Codziennie to samo... Nie obrażaj całości na podstawie jednego przykładu... SPotykasz takie, bo na takie zasługujesz... Ja np jestem inna, ale na takiego kolesia, który by z czymś takim wyjechał, bym nawet nie spojrzała...

O ja pierdzu! Takim jak Ty, nigdy nie będzie dobrze. Boisz się kobiet, to sobie kupuj sex. Nie ma nic bardziej poniżającego dla faceta, niż musieć płacić za to, co każdy normalny ma za darmo.

Gość kiedys bylo lepiej
nie jedna , bo takie wszędzie widze na mieście na uczelni w pracy itd..... dlaczego mam sie wieszac ? skoro wszystko od nich kupic mozna to trzeba przyjac te reguly i nie bawic sie w ceregiele

No to idź i zapłać Może w końcu jakaś Ci powie - dobrze było

Gość Poznaniak85
lol znajdź mi faceta co nie płaci za seks :D nie ma takiego...kolacyjki, kina, piwka w pubie, wakacje, prezenciki itd... " Za darmo to ci nawet żona dupy nie da" :D

Gość rytytyt
Boże, co za prostactwo.

Gość Wojciech Cejrowski
Ale on ma rację przecież. :-)

Gość O CO CHODZIUIIIIIIIIIIIIIIIII
NIE MA JUZ FAJNYCH MEZCZYZN, KIEDYS BYLO LEPIEJ! i co ty na to?

Gość kiedys bylo lepiej
ale to kobiety wybieraja meżczyzn, wiec to wy ksztaltujecie popyt, skoro wolicie lovelasow , przy kasie to takich macie, uczucia i charakter faceta teraz na 2 miejscu sa

Mozesz placic za sex, ale bedziesz wiekszym cieniasem niz Simon Moll... nawt jemu dawały za darmo :P

Ale autor to biedny... Nawet w Tunezji, jak podobno wszystkie są gościnne, jemu nie dały... Idź dziecko, zapłać, ulżyj sobie... Polecamy też tuba, jest za free, trochę ręka boli ale to parę minut machania... Idź, bo Ci chyba sperma uszami wychodzi już

I Crem fatalista dołoży 5 groszy... Komi, nie jest Ci głupio za Wasz rodzaj męski, jak takich bzdur musisz słuchac?

Gość Chomofob
Dajcie mu spokój, to przecież katolik. :-)