Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

a gdzie Muszka przepadla??? Moze dostala @ i sie nie odzywa??:( Muszka napisz jak u ciebie!!

no własnie muszka gdzie ona sie podziewa ???? hallo hallo muszka odezwij sie do nas !!!!

melduje sie :-) nie przepadłam , @ tez nie dostałam poprostu dopiero wstałam :-) powiedzcie mi coś wiecej o testach owulacyjnych bo też sie nad nimi zaczełam zastanawiac, szczególnie że mam wszystko mało regularne

witamy!!1 ja czytalam na topkiach innych ze niby te testy na owulke tez nic nie daja dziewczyny byly niezadowolone ale mozesz sprobowac moze akurat tobie pomoga ja ich nie uzywam

hmmm chyba jeszcze spróbuje bardziej na luzie i spontanicznie, bez wyliczania że to dziś albo lepiej jutro sie postarać.... czyż nie lepiej przezornie starać sie codziennie :-p a tak serio to podobno jak sie chce tak bardzo bardzo bardzo tak już obsesyjnie to jest bardzo trudno, psychika odgrywa dużo role

ja zrobilam go wczoraj i niby nie mam owulacji i w najblizszych 48 godz tez nie bede miala takze nie wiem czy sie sprawdzaja. Nie wiem jak tez mam ta temperatura ,nigdy nie miarzylam i nie mam pojecia,ale teraz ze sie staramy o corunie to chcialm nad czyms przynajmniej popracowac-zobaczymy ok 23 marca-choc znajac goscinnosc mojej @ to przyjedzie nie wtedy kiedy ma i jeszcze sie spozni!!! A testy bede robila to zobacze co pokaza,bede wam tu pisac:)

Pewnego razu bylo dziecko gotowe, zeby sie urodzic ... Wiec któregos dnia zapytalo Boga: * Mówia, ze chcesz mnie jutro poslac na ziemie, ale jak ja mam tak zyc skoro jestem takie male i bezbronne ??" - Spomiedzy wielu aniolów wybiore dla Ciebie jednego. On bedzie na Ciebie czekal i zaopiekuje sie Toba. * Ale powiedz mi Boze, tu w Niebie nie robilem nic innego tylko spiewalem i usmiechalem sie, to mi wystarczalo, by byc szczesliwym ?? - Twój aniol bedzie ci spiewal i bedzie sie takze usmiechal do Ciebie kazdego dnia ... I bedziesz czul jego anielska milosc i bedziesz szczesliwy. * A jak bede rozumial, kiedy ludzie beda do mnie mówili, jesli nie znam jezyka, którym posluguja sie ludzie ?? - Twój aniol powie Ci wiecej pieknych i slodkich slów niz kiedykolwiek slyszales i z wielka cierpliwoscia i troska bedzie uczyl Cie mówic. * A co bede mial zrobic, kiedy bede chcial porozmawiac z Toba, Boze ?? - Twój aniol zlozy Twoje raczki i nauczy Cie jak sie modlic. * Slyszalem, ze na ziemi sa tez zli ludzie. Kto mnie ochroni ?? - Twój aniol bedzie cie chronil nawet jesli mialby ryzykowac wlasnym zyciem. * Ale bede zawsze smutny, poniewaz nie bede Ciebie, Boze wiecej widzial ... - Twój aniol bedzie wciaz mówil Tobie o Mnie i nauczy Cie jak do Mnie wrócic. Chociaz ja i tak bede zawsze najblizej Ciebie ... W tym czasie w Niebie panowal duzy spokój, ale juz dochodzily glosy z ziemi i Dziecie w pospiechu cicho zapytalo: * Boze, jesli juz zaraz mam tam podazyc, powiedz mi prosze imie mojego aniola ... - Imie Twojego aniola nie ma znaczenia ... Bedziesz do niego wolal : "Mamusiu"

nie moge płakac bo jestem w pracy ale jak to przeczytam w domu jeszcze raz to sie porycze na bank takie to piekne .

fretka no ja ci bardzo zycze córeczki :) a powiedz bo ty juz masz dzieci tez mialas problem z zajsciem w ciaze??? czy tylko teraz cos nie wychodzi ????

naprawde lapie za serce,ale czemu to tak jest ze te niektore \"anioly\" co powinny mowic to co napisalas nie mowia tego tylko wyrzucaja porzucaja bija itp... Ale jest to piekne dla nas kobiet ktore bardzo pragna byc takim aniolem:)

pumka ja mialam bardzo wielki problem z pierwsza ciaza mialam zespol policystycznych jajnikow nie wiem czy to dobrze napisalam ale mialam mnostwo cyst na jajnikach ,ale dostalam sie do lekarza z prawdziwego zdarzenia i tak mi leki wyszukiwal az sie wkoncu udalo. I wlasnie teraz sie tez boje o to sami. Dodam ze przed 1 dzieckiem bralam tab.anty a przed 2 nie i zaszlam w ciaze bez problemu.A teraz sie faszerowalam tabletami takze obawiam sie najgorszego:(

bo takie jest zycie niestety te które chca miec dzieci najczesciej nie maja lub przechodza długa droge zeby miec a inne maja dzieci i na nie nie zasługuja niestety - bija wyrzucaja szkoda słow na takich ludzi

a jamialam tak przed pierwsza ciaza bralam tabletki anty ponad 2 lata zrobilam przerwe i mam córe w pierwszym cyklu juz bylam w ciazy zaraz po odstawieniu tabletek od tamtego czasu nie bralam tabletek anty stosujemy stosunek przerywany no i teraz sie staramy o druga dzidzie a po ciazy mialam juz 3 razy torbiel na prawym jajniku wiec moze u mnie byc tez problem z tym jajnikiem tabletki hormonalne biore tylko jak lekarz wykryje torbiel i wtedy biore zeby go wyleczyc a potem jak juz go nie ma to nie biore a zdarzami sie tak co dwa lata ;( moze tu jest własnie ten problem cos ze mna nie tak :(

wiecie kto jeszcze łatwo zachodzi w ciaże? dzieci! wczoraj oglądałam "rozmowy w toku" na ten temat wyobraźcie sobie 14-letnią dziewczyne która urodziła bliżniaki!! dla jasności ,urodziła jak miala 14 lat,zaszła gdy miała 13

no własnie i takie dzieci maja dzieci i zmarnowane dziecinstwo niestety:( ale za to obwiniam troszke matki bo powinny rozmawiac z córkami sa lekarze zabezpieczenia ale coz takie zycie dlatego lepiej miec syna :)

fretka a co lekarz ci przepisal co brałas jakie leki zeby zajsc w ciaze???? przy tych chorych jajnikach????? długo to trwalo to leczenie zanim zaszlas ????

Pumka moje jajniki nie wypuszczalu jajeczka i tu tkwil problem ,ja mialam bardzo duzo takich malutkich cyst ktore blokowaly wyjscie jajeczku. Jedna lekarka chciala mnie juz pozbawic jajnikow bo stwierdzila ze jestem bezplodna i przed sama operacja robil mi usg inny lekarz i stwierdzil ze jego kolezanka mo cos nie tak i kazal mi przyjsc do niego i dawal mi najpierw hormony ktore nie skutkowaly,a potem wszystko co moglo wywolywac owulacje i tak po 1.5 rocznym staraniu sie o dziecko jedna jajeczko przedostalo sie przez gąszcz cyst i jest moja radosc-Radus;)tak ma na imie:)

witajcie dziewczyny fiolka84 witam nowa staraczkę, co do temperatury to niestety ci nie pomogę, ale u mnie jest tak, ze temperature mam powyzej 37 a spada tak 2 dni przed @ Pumka27 @przyszła trudno, nie martw sie, hmmmmm wiesz co mi przyszło do głowy, że bedziemy testować na święta wielkanocne a rodzić na boze narodzenie :):):):):):):) więc głowa do góry i do dzieła Muszka87 tak jak mówisz spontant spontant i nic na siłe, przecież starania sa bardzo miłe i zmuszać się do nich nie trzeba :P:P:P:P:P:P a to opowiadanie jest PIEKNE 🌼 bardzo wzruszające :):):) fretka83 niestety niektóre anioły zbłądziły lub upadły i dlatego postepuja inaczej, co jest dla mnie nie pojęte dziewczyny ja testów owulacyjnych narazie nie stosuje ale za to kupiłam sobie olej z wiesiołka w kapsułkach i go stosuje od wczoraj bo z tym sluzem to u mnie jest posucha non stop :):):):):) zobaczymy jak nam te starania wyjda :):):):) to co bezstresowo i z radością dalej się staramy :):):):)

wiecie co dziewczyny dziwi mnie jedno czemu raz mam bole przed miesiaczka bardzo bolesne tak mialam miesiactemu a teraz wogole mnie brzuch nie bolał przed @ no i bylam teraz w kibelku dziwna mam ta @ takie skrzepy same przepraszam za okreslenia ale albo ja sie obserwuje za bardzo albo cos mam dziwna ta @ teraz nie wiem

albo mam swira albo moze tak wyglada poronienie czy jak ? wiecie cos bo w sumie to po czym sie np poznaje poronienie ciazy w pierwszych dniach ? moze te skrzepy cos oznaczaja wiecie cos na ten temat?????

Pumka27 powiem tak, ja nigdy nie miałam hmmm...nie wiem jak to powiedzieć więc powiem wprost takiej czystej krwi, w zasadzie to mam takie własnie skrzepy zawsze tak miałam, więc dla mnie jest to normalne a czym to jest spowodowane to nie wiem :(:(:(:(:(

bruska jezeli chodzi o sluz plodnyten rozciagliwy to ja go zauwazylam w calym cyklu tylko w jeden dzien wiec chyba tez mam go za malo ?? moze tez bede cos brac moze kupie ten wiesiołek a to sa zioła czy co tabletki czy do picia cos?????

Pumka27 no wiesz co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet tak nie myśl