Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

nasza nowa staraczko napisz nam kiedy masz miec @ ile masz lat i skąd jestes no i ile sie juz cylki staracie.ja jako opiekunka naszej tabelki cie tam wpisze:D

spadam sprztac-pozniej zrobie tabelke jak bede miala jakies info o naszej nowej wielorybce:) Milego dnia i oczyscie tak i tak bede tu zerkac:)

czesc;) wiecie co dziewczyny... byłam w aptece Kupiłam test ciązowy i test na owulacje Glupia jestem nie... juz z góry wszystko przekreslamn ze nie jestem ale tak niestety czuje ze lipa bedzie

ewcia gdzie ty sie podzialas????? pisz nam szybko info o sobie jestes szalona wiec jest ok a jak nie jestes to bedziesz tak jak bruska pisze :)

czesc jolitko oj tam testy testy ;) nie ma @ to jest szansa :) no chyba ze @ szmata przylezie :(

Nawet nie wiecie jakiego stresa mam Masakra Ma mi przyleź w sobote ale nie wiem czy wytrzymam i czy nie zrobie testu jutro..l..

jolitko mozna robic jutro tescik to juz bliski termin @ wiec powinien wyjsc test prawidłowo :)

Dziewczyny zobaczcie co znalazlam.Wiem ze jestem glupia ale czytajcie:) Czy test owulacyjny wykrywa ciążę? To pytanie pojawia się tak często, a inwencja twórcza testujących nie zna granic zatem słowa wyjaśnienia. Test owulacyjny wykrywa ciążę Dlaczego? to jest tak naprawdę jego wada bo krzyżuje się z hormonem ciążowym HCG w niskich wartościach, ale konstruując test i jego czułość zakładaliśmy, że człek będzie testował w okolicy owulacji. A teraz wstawka dla chemików, dlaczego tak jest Otóż podjednostka Beta HCG wykazuje bardzo duże podobieństwo do LH. Jak duże, aż ciężko uwierzyć ale jest to 91 aminokwasów !!! w łańcuchu o długości 121 reszt aminokwasowych Test krzyżuje się z HCG na poziomie 10 co oznacza, że przekroczenie tego poziomu powoduje pozytywny test owulacyjny (1-2 dni od zagnieżdżenia) Dużo testujących używa zatem 9-10 dni po owulacji testów owulacyjnych, żeby zobaczyć jak wyjdzie jak pozytywnie to testują ciążowym, ale UWAGA TEST OWULACYJNY zawsze WYCHODZI POZYTYWNIE W CIĄŻY ale POZYTYWNY TEST OWULACYJNY po owulacji NIE MUSI oznaczać ciąży dlatego radzę testujecie ciążowymi TEST OWULACYJNY jeżeli ma przepowiadać ciążę MUSI MIEĆ KRESKĘ TESTOWĄ CIEMNIEJSZĄ OD OWULACYJNEJ lub PRZYNAJMNIJE TAKĄ SAMĄ jeżeli testowa jest jaśniejsza to nie jest to zwiastun ciąży. Robilam test i jest POZYTYWNY!!! Teraz to ja jestem nakrecona na maxa:D Ale "ipi" to ja mam rowne:p

ciekawie sie tu robi nono ;) obym nie zostala sama na górze tabeli ;)

Jasiu siedzi na lekcji i pani się go pyta: - Jasiu gdzie położyć papugę? - Wypierdolić ją na szafę - Jasiu jeżeli jeszcze raz tak powiesz to idziemy do dyrektora - To gdzie położyć papugę? - Wypierdolić ją na szafę - Jasiu idziemy do dyrektora Później.. Dyrektor się pyta: - Jasiu co zrobiłeś? - No bo pani nauczycielka spytała gdzie położyć papugę, a ja powiedziałem, żeby wypierdolić ją na szafę A dyrektor: - A po chuj tak wysoko??

Nauczyciel na lekcji wf-u: - prawa noga do góry! - lewa noga do góry! Jasiu na to: - to co mam na chuju stać?? haaaaaaahaaaaaaa:P

W szkole Pani zadała dzieciom pracę domową - napisać kilka zdań ze słowem "pięknie". Jaś napisał: - "Wczoraj moja siostra przyszła do domu i powiedziała, że jest w ciąży. Mój tata powiedział: pięknie, kurwa, pięknie".;)

Ostatni bo sie posikacie ze smiechu ;) Przyszła nauczycielka do domu Jasia i skarży się jego ojcu: - Pański syn w odpowiedzi na moją uwagę pod jego adresem przy całej klasie powiedział, że mnie przeleci. - Zaraz się z nim rozprawię - powiedział ojciec i podszedł do otwartego okna. -Jaaasiu! Pokłóciłeś się dziś z panią nauczycielką? - Nooo zdarzyło się. - I obiecałeś, że ją przelecisz? - Nooo tak. - To co się szwędasz po ulicy? Chodź do domu! Ona już przyszła.

Fretka-zrobiłam tez test owulacyjny i nic nie mam kreski;((( wiec moja teoria sie potwierdziła

jolitko calkiem jedna kreska ci wyszla?? a moze za pozno juz go robilas widzisz co tam pisze ze jak jest ciaza kilku dniowa to wychodzi a moze ty masz ja pary tygodniowa???

poszlam do kibelka i na papierze taki wielki glut:P przezroczysty i baaaaaardzo rozciagliwy to ja juz mam dni plodne na to wyglada :) trza dzialac dzis :P 10 dzien cyklu mam

to co dziewczyny codziennie czy co dwa dni ???? bo roznie piszecie ???

tylko jedna kreseczka niestety;( no coz czekam do okresu i bede działac dalej.... szkoda wielka szkoda;( kurcze jak wy to robicie a moze ja kochac sie nie umiem...........hehehe

jak mam gluta :P na papierze to chyba dobrze u mnie z tym sluzem czy co myslicie??? chodzi mi o to czy jest potrzeba brac wiesiołek????

ja bym proponowała codziennie..... no ale nie wiem w koncu sie na tym nie znam ...bo mi sie nie udaje;(

nie no po co wiesiołek ... jak masz sluz ...;) jeszcze bys sie w nim utopiła jakbys wiesiołek uzyła;)

glutek :) przezroczysty baaaaardzo rozciazgliwy to pewnie juz sluz plodny :) az mi sie mordka ucieszyla :)

Pumeczko kochaj sie co 2 dni-najwyzej bedzie druga corunia:) A do ciebie Jolitko to ty sie napewno le nie kochasz!!! A test to ze wyszedl ,ni znaczy ze jestem w ciazy na 100% bo moze wyjsc pozytyw a ciazy nie ma-takze bede tez czekala do @. A dzwonilam do mojego M i mi powiedzial ze on nie wierzy ,jak zrobie ciazowy i bedzie pozytyw ,wtedy sie bedzie cieszyl-och moj kochany "optymista" Aha pumka moze dzis ci gin zrobi usg i bedzie widac czy masz owulke-i wtedy tylko do pelna taknowac i nogi nasciane i nie myj sie ,spi z tym ,a rano sie umyjesz przed pracą;)